Laatikko lättäpäähän?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Swine, 22.11.2005.

  1. Swine

    Swine Gearhead

    Olisi hyllyssä orkkis laatikko 8ba:n jatkeeksi,tuossa askissa sattuu vaan olemaan vivut rattikarahkalle.Saako noihin vivullisiin laatikoihin adaptereita lattiakepakolle,vai tarviiko suosiolla metsästää sellainen laatikko jossa on valmiina vaihdekeppi?
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    No vastaan tähän kun muut ei vastaa vaikka en tiedäkään varmasti... Eikös noihin Fordinkin laatikkoihin saa tällaisia keppisarjoja kuin tässä Letukan Saginawissa on?

    [​IMG]
     
  3. Swine

    Swine Gearhead

    Joku tuon tapainen systeemi on käynyt mielessä.Ehkä jostakin tuon tyylisestä saisi sovellettua pienellä nikkaroinnilla,ei oikein raaskisi pistää loodaa myyntiinkään pelkän kepakko-ongelman takia...
     

Kerro tästä muillekin!