Lada ajatuksia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Street Freak, 16.12.2012.

  1. Street Freak

    Street Freak 1st gear

  2. jylppy

    jylppy Gearhead

    Siellähän oli toinen toistaan tyylikkäämpiä Ladoja!
     
  3. herrakani

    herrakani 1st gear

  4. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Toinen toistaan siistimpiä siperian mersuja 8)
     
  5. jylppy

    jylppy Gearhead

    Nuo nappisilmät miellytti kovasti. Harkitsin jo laurin ostamista!
     
  6. kepak

    kepak 2nd gear

    Onhan tuokin sairaus :) hyvässä mielessä.
     
  7. Toke

    Toke Gearhead

    Tää on hiukan herkkä paikka... Kattelin nettiautosta ladojen hintakehitystä ja voi hyvä tavaton sentään.... Muistan kun nappisilmä farkkua twincamilla myytiin pitkään ja hartaasti 1200€ hintaan eikä kelvannu kenellekkään ennenku ajettiin turun rautatieasemalle vastaan.
     
  8. Street Freak

    Street Freak 1st gear

  9. jknR

    jknR Gearhead

  10. hopolandia

    hopolandia 1st gear

    pihalla käköttää aika orkkis 1700i farkku laatokka ja toimii kun vanhan junan vessa :D ja halvalla sain.
    yllätyksenä tuli vaan, että joka päivä joku kysyy paljolla myyn ja onko tosian 1700i.
    ja skin on monelle yllätys kun moni luulee tota -80 lukulaiseks vaikka on vm 95 :D.
    aika pitkälto vanhemmista laatokoista käy osat tohon paitsi kansi
     
  11. Onhan noita..... 8)
    [​IMG]
     
  12. captainpera

    captainpera 2nd gear

    Kyllä Ladojen arvostus on noussut arvoon arvaamattomaan näiden aina vaan monimutkaisempien ja lyhytikäsempien kertakäyttökäyttöautojen lisääntyessä. Touhu on muuttunut aina vaan hullummaksi.

    Markkinoille tulee jatkuvasti jotain esim. vag tsi + dsg -tyyppisiä pommeja, joihin voi tulla kallis remontti minä hetkenä hyvänsä uudenkarheanakin. Tarkoituksella rakennettu sellaisiksi ja tietenkään itse ei pysty tekemään yhtään mitään, vaan romu on vietävä kalliseen merkkihuoltoon, joka ainakin yrittää ryöstää sinut putipuhtaaksi ja usein onnistuukin siinä. Jossain tapauksissa insinööri on mennyt liian pitkälle suunnitellessaan kertakäyttöisyyttä jälkimarkkinointia ajatellen. Monet uudet laitteet alkavat olla jo liian huonoja!

    Toista se on Lada: Yksinkertainen luotettava tekniikka, joka suunniteltu tänne kylmiin olosuhteisiin. Osat halpoja ja itse pystyy huoltamaan/korjaamaan. Ei teknisesti todellakaan paras; Ei mikään kaunis auto ja ei ehkä paras ajaa. Yllätävän hyvä kuitenkin.

    Omat Lada-ajatukseni ovat täten lämpimät, vaikken juuri tällä hetkellä omistakaan kyseistä merkkiä. Kokemusta on kyllä!
     
  13. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Minulla on kanssa 1700i farkku,tosin ainoastaan talviautona (takavetonen/lämmin/lähtee käyntiin kovillakin pakkasilla ilman lämmitystä)...Kiva auto kaikinpuolin,ja yllättävän ärhäkkä auto :eek: ....Minultakin on kyselty että "paljolla myyt?" Tai "onko myynnissä?"....Yks äijä kerran totesi kaupan pihalla,että "ompas siistikuntoinen 80-luvun alun farmariLada"...Korjasin hänen virheelisen vuosimalliarvion,ja totesin hänelle että "tää on -97 mallinen :odroll: ". Ladathan on lähteneet hintojensa puolesta nousuun....Takavetosten valmistushan loppui taannoin Venäjällä :cry: ....Egyptissä kaiketi tekevät vielä takaveto-Ladoja 8)
     
  14. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    meillä äijjä alkaa katteleen piippua pitkin jos ehdottaa ladan vaihtoa uudempaan.. 2107i sedan

    mä koitin pitää ladan talvikärrynä mut ei hermo kestäny seisottaa diseli pontiaccia hankipöykyssä. ennen jenkkejä sitä ladalla tuli ajettua talvet ja kesät motskarilla...
     
  15. Slant6

    Slant6 3rd gear

    Tuli hommattua tommonen 2101 vm 1980 pari kuukautta takaperin. Ei se mikään heräteostos ollut, vaan pitkän harkinnan ja etsimisen tulos. Täytyy sanoa, että amerikanautoilun ohessa tämmöinen loikkaaminen itään oli ihan vaihtelevaa muutosta harrastamiseen. En edes muista koska on ollut niin hauskaa rakentaa autoa. KAIKKI on helppoa, tästä ei paljon yksinkertaisempaa laitetta löydy, ehkä kupla.

    Lopputuloksena maavaraa on vielä 10 senttiä jäljellä, valkosivunastarenkaat ja originaali pillerit paikalla. Kattoteline ostohetkellä oli pelkkää plussaa. Keväällä vedetään alkuperäinen väri vielä päälle.

    Mikä osiin tulee, ne mitä suomesta löytyy, on enemmän kuin kohtuu hintaisia (jarrupalat 10e, vesipumppu 20e, jne.). Pisteosia ja esim. syylarin tilasin virosta.
    Vuosi ois taas ajoaikaakin, saas nähä jos ei ottaiskaan Mercuryä ajoon ens vuonna. :)

    Niin, parastahan tässä on se ettei tarvitse miellyttää muita. Kuljen laitteitteni kanssa omia polkujani, saatan jopa kirjoittaa ko. autosta tänne uudelleenkin. Ihan vaan niiden kiusaksi joiden mielestä Tuning&styling osio pitäisi poistaa. Luette kuitenkin! :p
     
  16. Street Freak

    Street Freak 1st gear

    Kiusaappa meitä kuvalla!
     
  17. Slant6

    Slant6 3rd gear

  18. Slant6

    Slant6 3rd gear

  19. Slant6

    Slant6 3rd gear

    [​IMG]

    Tossa vielä 'Tuning' kalvot asennettuna. Stance on kanssa tuning. Flaps'n'caps on 'Old skool'. Kokonaisuus on pala venäjän harrastuskulttuuria tällä hetkellä. Kiitokset kaikille Only Dropped kerholaisille. :)
     
  20. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Erittäin ryhdikäs tolleen sopivan matalana, vois kyllä olla hiukan korkeampikin... Hieno!
     

Kerro tästä muillekin!