Lada Niva

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Anonymous, 28.11.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mitä mieltä olette tommosesta pelistä? Maasto-ominaisuudet? Miten käyttäytyy maantieajossa? Mitä eroja eri vuosimalleissa? Onko siinä taka-/etuakselissa lukkoa? :eek: :eek:
     
  2. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Lada Quattrosta oli kuukausia sitten keskustelu käynnissä, ei vaan tuo hakukone pelaa tällähetkellä.
     
  3. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

  4. Hexa

    Hexa 1st gear

    Intissä ajoin aikoinaan aika paljon Nivalla. Perinteisiä hommia oli mm. kaasuun vastaaminen pikku viiveellä eli liikkeellelähdöt on monesti kengurubensahommia. Neliveto on luku sinänsä, pyrkii puskemaan suoraan aika reippaasti. Maastossa menee kyllä hyvin, ei siinä mitään.

    Vaan perinteinen UAZ oli parempi, mikäli suostui pysymään käynnissä. Nelivedon sai kätevästi pois, jolloin kaasulla ohjailukin onnistui, vieläpä kätevästi. Kerran ajeltiin maastureilla umpihangessa, kaikissa ketjut etupyörissä. UAZ oli ehdoton, meni pakilla käytännössä ihan mihin hyvänsä. Mersu ja Toyota jäivät kauas taakse, Niva tuli kyllä tiukasti perässä.

    Sopivalla asennoitumisella saattaisi Nivakin mennä, jopa käyttöautona.
     
  5. timuli

    timuli Gearhead

    Mistähän tommosen Lada Ifan löytäs ku ei o paljo tarjolla :eek:
     
  6. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    käytiin koeajolla. pitäisköhän viedä rouvalle tuliaisina täältä? kiukuttelee 10v vanhaa japsiaan
     
  7. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Nykyäänhän on Chevrolet Niva...
    Mikäs se on toi firma joka ladaa tuo (ennen se oli konela oy...)
     
  8. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Teltta-auto, vai mikä se nyt oli. Lada Niva on eri kuin Chevrolet Niva. Ladaa saa ostaa Suomesta.
     
  9. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Eikös nuita oo nettiautossa tarjolla.... Ja jos uutta meinasit Delta-Autohan niitä maahan tuo, voi vaan joutua jonottamaan :D
     
  10. Ana67

    Ana67 Gearhead

    TosiMiesten autohan se on, maastossa menee lähes vaikka puuhun, maantiellä vaati asennetta MELUA piisaa mm, varhaset kaasarikoneella, myöhemmissä ruisku ja jopa ohjaustehostin :D . Sanovat ekoja ruiskuja parhaimmiksi, "tehot" tallella toisin kuin uusissa jotka päästöjen vuoksi tehottomia/väännöttömiä. Keskellä lukko vakiona ei muualla.
     
  11. jviirret

    jviirret 1st gear

    Chevrolet niva oli GM:n ja Ladan yhteistyön tulos ja sitä yritettiin yhteistyössä kehitellä eteenpäin. Noo, sukset meni GM:.llä ja VAZ:lla(Ladan valmistaja) ristiin ja niva nimi jäi yhteisyrityksen haltuun. Jonkun aikaa Lada joutui tästä johtuen pidättäytymään niva nimen käytöstä ja käytti markkinoinnissa Lada 4x4 nimitystä. Nyt ilmeisesti GM:n vaikeruksien vuoksi VAZ on saanut niva nimen takaisin ja jatkaa vanhan konseptin valmistusta Lada Niva nimellä. 70-luvun nivaanhan tuossa ei ole juuri muuta muutosta kuin ohjaustehostin ja ruisku tekniikka.
    Korjailkaa jos tuli asiavirheitä.
     
  12. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

  13. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Tostahan se clipistä tuli homma selväks....

    Nii juu unohtu tos aiemmin jotta ruiskunkera kone suureni 1700 isolohkoksi :rotfl: , aiemmin 1600 . Ja "bulevardi" cruisereihinhan on vaihdeltu jopa 2.0 Fiat TC patoja 8)
     
  14. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    ^^ Paras kohta oli se uazi joka pomppas mäen päälle niin että kaikki ovet aukes... :lol:
     
  15. rustbucket

    rustbucket 3rd gear

  16. mätisäkit

    mätisäkit 1st gear

    tulipa katottua tuo niva vastaan muut ja heti rupes tekemään mieli tuollasta nivaa :D näyttäs olevan aika hyvä menemään maastossa, taitaa vaan olla meleko vähä nivoja myötävänä enää tai sitte ovat pirun kalliita :)
     
  17. vesaku

    vesaku 3rd gear

    Tuo on tuttu ilmiö ,intissä oltiin ajoleirillä -88, ajettiin uaz niin syvälle suohon kuin saatiin ,laitettiin venyvä köysi kiinni ja vedettiin SL Sisulla se pois.
    Eli vauhtia =>kaikki ovet lepatti auki niinkuin se olis lentoon lähtenyt varmaan se liitikin jonkin matkaa, mutta auto kestää sen, uskomatonta :eek:
     
  18. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Toi Inttihomma tehtiin meillä niinpäin, että ajettiin se SL-SIsu etuakselia myöten suohon ja hinattiin Uazilla ylös venyvällä köydellä. Kyllä Sisu riuhtasee itämaasturin ihan tavallisellakin vaijerilla ylös. Se on se massa x nopeus.
     
  19. saminurminen89

    saminurminen89 1st gear

    jos niva kiinnostaa niin soitelkaa 0405810716!
    lähes ajamattomilla renkailla ja alumiinivanteilla.
     

Kerro tästä muillekin!