Lahden Jenkkiautonäyttely

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

 1. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Tuntematta Erosta tai auton maalannutta henkilöä, niin yleensä palkinnon saa hahmo jonka nimissä se tötterö sinne näyttelyyn viedään.
   
  jknR, KajS, belair66 ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. esmi

  esmi Gearhead

  Samalla kun maksoin pääsylipun, oisin maksanut parkkimaksun, mutta kun ei ollut tietoa siitä että se maksaa, olen sen verran vanhanaikainen että oli käteistä niin ei tarvinnut edes vaihtorahaa kun sattui löytymään tasaraha.
   
  z 900 tykkää tästä.
 3. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  KÄTEINEN Vakaan Talouden merkki !!!

  [​IMG] [​IMG]
   
  jarkko359 ja z 900 tykkäävät tästä.
 4. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Muuten hyvä näyttely, mutta tää pysäköinti homma oli hanurista. Nää parkkipoliisit tärkeilee ja ohjailee autoja ihan miten sattuu ja minne sattuu. Asfalttikenttä ihan täynnä, aja se lotjas tonne vasemmalle hiekkaparkkiin. Siellä toinen sitten huitoo yhteen suuntaan ja toinen toiseen suuntaan. Kuitenkin asfalttiparkin läpi kävellessä ovelle päin, siellä oli nopeastikin laskettuna n.20 paikkaa vapaana ja lisääkin varmasti olisi löytynyt, jos olisi kiertänyt koko pihan läpi. Ne ei ollut millään tavalla kartalla vapaista paikoista, eikä selkeesti osannut ajatella, että sieltä myös poistui autoja, eikä pelkästään ajanut sisään. Ja niin kuin jo yllä sanottu, vasta lähtiessä ollaan käsi ojossa pyytämässä 8€, mikä on mun mielestä aika paljon muutamasta tunnista. Se femma nyt on vielä jotenkin ihan ok. Onko tässä nyt tahalleen jätetty kertomatta saapuessa siitä 5€ maksusta kassalle, koska kivemman tilinhän tekee 8€ rahastuksella. Ja kun sanoin sille rahastajalle, että miksi asiasta ei ole kerrottu sisään ajaessa, kun kuitenkin piti ikkuna ruuvata auki ja kuunnella mitä asiaa liikenteen ohjaajalla on, tai sitten lippukassalla sekä kylteillä sisään saapuessa, niin vastaus oli, että ei kuulu meille. Jaa... no raha kelpasi kuitenkin.
   
  jarkko359 tykkää tästä.
 5. Ace66

  Ace66 2nd gear

  Oliko tämä 8eur siis joku sanktio siitä että ei maksanut sitä 5eur maksua josta ei sisäänajaessa mitään informoitu?:confused:
   
  jarkko359 tykkää tästä.
 6. Marklin

  Marklin Gearhead

  Jaa, että näin on päässyt käymään.
  Toivottavasti on laadullisesti hyvä tai edes kelpaava otos.
  :)
   
 7. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

   
 8. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

  No, ei ihan toi lainaus onnistunut, mutta siis oliko tää "lotja" mikä? Siis harrastepeli vai käyttöauto? ja kävitkö näyttelyssä lauantaina vai sunnuntaina?
   
 9. Petri R.

  Petri R. Gearhead

 10. Marklin

  Marklin Gearhead

 11. Örri

  Örri 3rd gear

  Avaatko vähän tuota sun ajatusmaailmaa? Eli jos ei ole maalannut autoaan itse, niin ei ansaitse palkintoa? Vai meinaatko että kaikki muut autot on maalattu itse omistajan toimesta? Mites sit paras sisusta palkinnot? Pitäskö jokaisen kaivaa singeri esiin, että kehtais tuoda auton näytille jos vaikka sattuis palkinto tulemaan Vai olisko palkinnon pitäny mennä harrasteparkkiin Peralle kun se ite fiksas sen Capricesta just ruosteet piiloon?
   
  jknR ja belair66 tykkäävät tästä.
 12. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Mikähän perusongelma järjestäjällä tuossa pysäköintipuolessa on, sitä on moitittu joka vuosi?
   
  el borrachitos, Camino'79 ja jarkko359 tykkäävät tästä.
 13. f34

  f34 Gearhead

  Canadamanin mukaan kategoriassa Paras maalaus-palkinto kuuluu maalarille.
  Ja Paras 50-lukuinen-palkinto kuuluu Detroitiin Harley Earlille.
   
  jknR, Pertti K ja belair66 tykkäävät tästä.
 14. Patwh

  Patwh 2nd gear

  musta78, Poke, Marklin ja 1 muu tykkäävät tästä.
 15. 1320

  1320 Gearhead

  Olipa hyvä näyttely taas kerran. Lauantaina tulin paikalle juuri kun näyttely aukesi, mutta silti meinasi tehdä tiukkaa ehtiä kiertämään niin että ehtii vielä syömäänkin ennen illan Cruisingia. Eli siis katseltavaa ja tuttujakin riitti...

  Lahden näyttelyn vahvuus on ehdottomasti noi ulkomaisten näyttelyautojen suuri määrä, samoin kuin Old School tyyliin rakennetut Rodit ja Customit joita on aina mukavasti paikalla. Muutenkin kaluston taso on aina korkea, joten Lahteen täytyy ehdottomasti suunnata taas ensi vuonnakin.:odcool:

  Tuossa on jotain kuvia lauantailta: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2019/Yankee+Car+Show+28.-29.9.2019/

  Omalta osalta näyttelyn säväyttävin laite löytyi AMC kerhon osastolta, aito SC Rambler oli erittäin hieno näky.:odcool: Onnittelut hankinnasta omistajalle! Mietin vaan, että mahtoikohan monikaan tajuta millaisesta harvinaisuudesta on kyse, moni nimittäin käveli vaan siitä sen kummemmin huomiota kiinnittämättä ohi samalla kun itse kuolasin kyseistä laitetta...
  [​IMG]

  Harrasteparkissakin riitti ihmeteltävää, ja se parkkimaksukaan ei tuottanut ongelmia - siinähän se luki selkeästi hinnastossa sisäänkäynnin lipputiskeillä. :odwink:
   
  jknR, KKOSKINEN ja Marklin tykkäävät tästä.
 16. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Mä en änge ikinä käyttökotteroilla harrasteparkkeihin. Käyttökindereiksi luokittelen alle 30-vuotta vanhat vehkeet. Lauantaina oltiin mestoilla
   
 17. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

  Lauantainahan tuo koko asfalttiparkkis ja jäähallin alapuolella oleva hiekkaparkkis oli varattu harrasteajonuvojen pysäköintiä varten. Yleisöparkit oli sitten ne P1, P2 ja P3 alueet siinä alueen ympärillä. Joten varmaan siitä syystä et päässyt lähemmäs parkkiin, kun käyttöautolla olit liikenteessä. Sunnuntaina tuosta asfalttiparkkiksesta noin puolet oli varattu harrasteajoneuvoille, ja puolet sitten kättöautoilla näyttelyyn saapuville. Kumpanakin päivänä kaikki harrasteajoneuvoilla näyttelyyn saapuneet saivat autonsa jommalle kummalle niille varatuista parkkialueista. Jonkin verran ihmettelyä (perinteisesti) aiheutti se, että porukka ihmetteli että "mikä harrasteauto se tuo on?", esimerkiksi jotain vimpan päälle siistiä W124 korista E500 Mersua. Nuo parkkialueet kun siis nimenomaan olivat harrasteajoneuvoparkkeja, eivätkä jenkkiautoparkkeja. Harrasteautojen ikää eikä valmistusmaata oltu rajattu missään, ei tapahtuman järjestäjien eikä liikenteenohjaajien puolesta. Toki, liikenteenohjaajat tekivät kyllä parhaansa sen eteen, ettei harrasteajoneuvoille varatuille parkkialueille nyt ihan tavallisilla käyttiksillä päässyt.
   
 18. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Sanoin just että en ikinä tunge käyttisromuilla harrasteparkkeihin, joten oltiin siis harrasteautolla liikenteessä. Liikenteen ohjaajat eivät vaan olleet ainakaan meidän saapuessa ja lähtiessä yhtään kartalla asfaltin tilanteesta. Ruutuja oli tyhjillään ja jengiä ajatettiin jonottamalla hiekkakentälle. Mulle se nyt on se ja sama, kun pirssi ei ole pumpulista tehty, mutta turhaa tilanhukkausta ja sakkausta
   
 19. juhapih

  juhapih Gearhead

  Kyllä Niko on oikeessa... Eurooopan ainoa aito SCRambler on leuat pudottava ilmestys.
  Ja sen härskin ulkonäön vuoksi itelläkin on se replika tallissa työn alla.
  On se mahoton peli, sano! Sitä parempata huttuva.
   
  karre, KKOSKINEN ja jariha tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!