Lahden Jenkkiautonäyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

  1. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    missä harrasteparkissa, siellä mitään harrasteparkkia oo.

    Myyntiautojen parkki ja jenkit ympäri aluetta volvojen, audien yms. euroräppänöiden seassa. Mulle sanottiin: sulla on noin isoauto ei se mahdu. no tottakai tää on iso ku on -86 caprice.
    järkkäri lapsien radiopuhelimesta kuultua: täällä on iso chevrolet ei hieno ja kohta tulee volvoa, mersua, audia ns. harrasteparkkiin.

    kaverilta kysyin mihin pääsit vai jouduitko viemään huitsin nevadaan niinkuin minä ja moni muu. Ei ku pääsin melkein ovelle, tulin passatilla.
    että sellasta :mad:
     
  2. Maxbrotha

    Maxbrotha 1st gear

  3. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    hyvä oli näyttely,mutta taas tuli todistetuksi ettei noissa kannata käydä selvinpäin ja länsiautolla :mad: oli mannelavetin kumi puhjennut ja sen vaihtaminen oma sounsa :rotfl: takanta eteen etc.....

    tästä lähtien vain vinetto pullo kourassa,kuskin kera ja mitä vanhempi aparatti alla sitä parempi.

    ps.kiitos paikka pullon tarjonneelle herrasmiehelle(vaikka se ei repeämään auttanutkaan enää),jäi minun osalta sanomatta kiitos,rouva tosin oli hoitanut asian.
     
  4. Clipper

    Clipper 3rd gear

    On se tosiaan kumma että tuolla Lahdessa ei harrasteparkki-idea toimi, oli näyttely mikä hyvänsä :mad: :mad:
     
  5. Patsi

    Patsi 3rd gear


    Toimiihan tuo classicissa ihan hyvin.
     
  6. captainpera

    captainpera 2nd gear

    Hieno näyttely!! Kiinnostais tietenkin normaalina "mitä ne muut meistä aattelee?" -suomalaisena, että mitä mieltä ne jenkkivieraat oli?
     
  7. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Suurkiitokset näyttelyn järjestäjille! Jään jo nyt odottamaan seuraavaa Jenkkiautonäyttelyä!

    Näyttelyssä oli fiksusti jaoteltu hallit aihepiireittäin. Näytteilleasettelujen tilankäyttö mahdollisti yleisön vapaan liikkumisen ilman kapeikkojen syntymistä. Autoja oli monipuolisesti näytteillä eri vuosikymmeniltä. Makean lisän toivat jenkkirekkojen nupit.

    Näyttelytunnelma oli hyvä ja myös naiset sekä lapset oli huomioitu eri tavoin. Hienoa oli myös se, että hyvin monet naiset olivat pukeutuneet oikean ajanhengen ja -tyylin mukaisesti.
     
  8. jknR

    jknR Gearhead

  9. sbc350

    sbc350 Gearhead

  10. jknR

    jknR Gearhead

    Pro Modeja ja Funny Car:ia oli mun mielestä liian vähän. Muuten jees! Ei kellään olis videolla sen LUNAticin tyhjäkäyntiä. Tuli mieleen ihan jonkun biisin bassokuvio. ?
     
  11. engineswap

    engineswap 1st gear

    eli liikenteenohjaajina kakroita jotka ei ymmärrä muusta kun audista ja volvosta
     
  12. TwistOla

    TwistOla Gearhead

    Hyvä oli näyttely meikäläisenkin mielestä. Eniten pidin Hot Rod & Custom-hallin tarjonnasta sekä Herstin työpajasta. Mielenkiinnolla odotan kävijälukemia; oli ainakin väljempää liikkua kuin Classic Motor Showssa. Mutta tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa näyttelyä!
     
  13. sbc350

    sbc350 Gearhead

  14. RAIVO

    RAIVO Gearhead

  15. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    Ai niin näyttelyhän oli hieno ja ilma suosi mennen tullen.
     
  16. Fukov

    Fukov 3rd gear

    Erinomainen näyttely myös mielestäni.

    Tuo harrasteparkki ei oikeen toteutunut, sinne voisi ensi kerralla ottaa portinvartijoiksi samat herrat kuin keväisessä Classic Showssa, seula on kyllä kohdillaan näillä herroilla. Nyt tämä nuoriso-osasto oli pihalla kuin lumiukot, kirjaimellisesti.
     
  17. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  18. tcb62

    tcb62 Gearhead

    hieno näyttely, hyvä hyvä. Tikkurilan fyyrä näyttelystä lähtien näitä on kierretty, kyllä on kalusto määrät,pelit ja vehkeet ja muut erikoisuudet.......jne lisääntyneet niistä kekkosslovakia ajoista. Kyllä kelpaa nykyään grand daddynä crisailla ja snadien kanssa hurmiossa näitä ihaila, toista oli silloin kun suavet helttaan ekan kerran kiskastiin ja Biscaynelle rakkari ralliin Sherwoodista lähettiin. Esan bilikat shown arvokas ja hieno kulttuuri teko.
     
  19. Suzystarlight

    Suzystarlight 1st gear

    Re: Lahden Jenkkiautonäyttelyn parkkijärjestelyt

    Kiva näyttely. Mukava lopetus syksyn harrasteajoneuvokaudelle.
    Päivän pilasi ainoastaan täysin surkea pysäköintipalvelu. Järjestäjä vielä lupaili kuulleensa kevään harrasteparkkiongelmista ja lisäävänsä harrasteparkkitilaa. Oli melkoinen ennätys epäonnistua siinä vielä pahemmin.
    Teinit radiopuhelimien kanssa olivat täysin pihalla ja harrasteparkissa seisoskeleva ainoa aikuinen "hoitosetä" lupaili paikkoja samalla kun lapsukaiset puuhasivat mitä sattuu....ja siis itse satuin kuulumaan niihin joka pääsi harrasteparkkiin. Moni muu menetti paikkansa naapurin Gamrylle.
    Tapahtuman järjestäjälle vaan sellaisia terveisiä että kokonaisuus muodostuu muustakin kuin näyttelystä; myös infran on pelattava kun näitä "jenkkirautoja" ei voi pitkästä matkasta tulija taskuunkaan laittaa.
     
  20. sbc350

    sbc350 Gearhead

Kerro tästä muillekin!