Lahden moottoripyöränäyttelyn kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sbc350, 6.2.2010.

  1. sbc350

    sbc350 Gearhead

    www.cruisingnight.fi löytyy muutama kuva.

    hyvä näyttely kyllä, ainut et ulos ei meinattu löytää mistään vaikka selvinpäin oltiin :rotfl:
     
  2. pptalo

    pptalo Gearhead

    Tulipa käytyä kaksi kertaa, eka ja viimeinen. La 10.30 - 12
    Aivan liian pienet tilat tollaiselle porukkamäärälle.
    Ei nähnyt mitään, sellainen sopulilauma oli edessä kokoajan.
     
  3. sbc350

    sbc350 Gearhead

    porukkaa oli tosiaan todella paljon, me oltiin kytiksellä jo ennen ysiä niin oli suht väljää, sitten ku pois lähettii ni olikin jo vaikee kävellä!
     
  4. kippis

    kippis Gearhead

    tuli 2 kertaa käytyä. eilen oli ihan reilusti tilaa liikkua ja kuviakin pysty räpsimään hyvin mutta tänään oli jo 11 aikaan tungosta. ihan liian iso osa hallista olikin tyhjillään tai sitä vaatenaulakko osaa !!! :mad:
    ja liikenne kyllä tökki ainakin hennalan suunnalta tulevilla...
     
  5. sbc350

    sbc350 Gearhead

    perjantaina oli hirveet jonot keskustaan päin 12 tiellä puol 3.. vähän on alimitotetut väylät kun tollanen tapahtuma järjestetään..
     
  6. kippis

    kippis Gearhead

    suurin osa tietenkin luulee että ainoastaan siitä jäähallin vierestä pääsee messuhallin luo, mutta onhan sinne muitakin reittejä. siinä liikenneympyrän luona se pahin tukos on, kun 3 tietä tulee siihen ja yhtä pääsee vaan messuhalliin.
     
  7. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Niin ja kun se messuhallin persläven kokoinen parkkipaikka on aina täynnä jo ennen kuin näyttely aukeaa, mut kaikkien pitää kumminkin käydä siinä ympyrässä pyörähtämässa. Parempi ois pistää järkkäri jo siihen Hollolankadulle ohjaaman tulijat muualle. Varsinkin kun eihän siellä pihassa yleisöparkkia edes ollutkaan kuin perjantaina, muulloin se on varattu busseille ja näytteilleasettajille.
     
  8. sbc350

    sbc350 Gearhead

    oli siellä yleisöparkki, näytteilleasettajat oli siinä aidan vieressä, tai niin mä sen kyltin ymmärsin ja me ainakin päästiin vielä aikasin kun oltiin liikenteessä, itse parkkipaikalle. hollolasta päin jos tulee niin kannattaa melkein jalkarannan kautta ajaa niin välttää suurimmat ruuhkat 8)
     
  9. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Ai oli? :eek: Näyttelyn nettisivuilla ainakin sanotaan, että messukeskuksen piha on lauantaina varattu busseille. Mulla ei omaa havaintoa oo, kun käväisin jo eilen.
     
  10. sbc350

    sbc350 Gearhead

    normi autoja se oli täynnä..
     
  11. tanari

    tanari 1st gear

    kyllä täytyy sanoa että ehkä huonoin näkemäni näyttely, lähinnä järjestelyjen osalta. Mistä pääsee sisään? Ihmiset tukkii jokapaikan, kun ei ole missään mitään kulkusuuntia, pyöriä ei nähnyt, joutu arvaamaan, monta eri hallia, siirtymät=(kapeat tunnelit) täynnä ihmisiä, mitkä työntää itseään väkisin läpi.

    kokonaisuutena epäonnistunut näyttely. luu jäi käteen. vituttaa vieläkin :eek:
     
  12. TheTintti

    TheTintti 2nd gear

  13. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Hienoja kuvia Tintiltä.

    Kuva missä pyörät on rivissä vasemmalla ja äijät ihmettelemässä niitä oikealla, siinä on hyvä fiilis.
     
  14. kippis

    kippis Gearhead

  15. BRC1

    BRC1 Gearhead

  16. Alistus

    Alistus 1st gear

    Siellä oli 2 värkkiä samalla osastolla näytillä tämä manki ja semmoinen 250 Trike

    http://www.mopo-osa.com/kauppa/product_ ... ts_id=5784

    Linkissä manki-kelkasta jotain tietoa. Sitä katsellessa tuli mieleen että miten tollaista oikeasti ajetaan lumessa? Kallistamalla vissiin käännetään mutta ei taitaisi mun kantti kestää kovempi vauhtiseen ajeluun tollaisella värkillä

    -Mikko
     
  17. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Onneks on levyjarru etusuksessa ettei vauhti karkaa hulvattomaksi.

    Päivän lehdessä lukee, että eilen oli näyttelyyn niin paljon menijöitä, että piti välillä laittaa ovet lukkoon. :eek: Jokuhan kyllä tossa aikaisemmin valitteli, ettei osannu hallista ulos. Siitä se ryysis kai sitten johtui.
     
  18. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Kun tulimme paikalle lauantaina noin klo 13, 300 metrinen jono oli pysähdyksissä. Joku ulostulija kertoi, että lipunmyyntiä oli jouduttu hidastamaan ruuhkan vuoksi. Luovutimme jonottelusta ja läksimme takaisin Lahden keskustaan. Ihan hyvä messureissu siitä kuitenkin tuli, mutta ensikertaa Lahden messuille emme tee, jos tilat ovat nuo samat.
     
  19. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    ja PÄÄkaupungin luupäät oli sitä mieltä ettei kannata lama aikana järjestää. :rotfl:

    jos ei asiakkaita riitä ni voipi kattoa vaikka peiliin?
    ainiin mutta ku siitä ei saa kahtakymppiä. :soosoo:
     

Kerro tästä muillekin!