Lahden moottoripyöränäyttelyn kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sbc350, 6.2.2010.

 1. sbc350

  sbc350 Gearhead

  www.cruisingnight.fi löytyy muutama kuva.

  hyvä näyttely kyllä, ainut et ulos ei meinattu löytää mistään vaikka selvinpäin oltiin :rotfl:
   
 2. pptalo

  pptalo Gearhead

  Tulipa käytyä kaksi kertaa, eka ja viimeinen. La 10.30 - 12
  Aivan liian pienet tilat tollaiselle porukkamäärälle.
  Ei nähnyt mitään, sellainen sopulilauma oli edessä kokoajan.
   
 3. sbc350

  sbc350 Gearhead

  porukkaa oli tosiaan todella paljon, me oltiin kytiksellä jo ennen ysiä niin oli suht väljää, sitten ku pois lähettii ni olikin jo vaikee kävellä!
   
 4. kippis

  kippis Gearhead

  tuli 2 kertaa käytyä. eilen oli ihan reilusti tilaa liikkua ja kuviakin pysty räpsimään hyvin mutta tänään oli jo 11 aikaan tungosta. ihan liian iso osa hallista olikin tyhjillään tai sitä vaatenaulakko osaa !!! :mad:
  ja liikenne kyllä tökki ainakin hennalan suunnalta tulevilla...
   
 5. sbc350

  sbc350 Gearhead

  perjantaina oli hirveet jonot keskustaan päin 12 tiellä puol 3.. vähän on alimitotetut väylät kun tollanen tapahtuma järjestetään..
   
 6. kippis

  kippis Gearhead

  suurin osa tietenkin luulee että ainoastaan siitä jäähallin vierestä pääsee messuhallin luo, mutta onhan sinne muitakin reittejä. siinä liikenneympyrän luona se pahin tukos on, kun 3 tietä tulee siihen ja yhtä pääsee vaan messuhalliin.
   
 7. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Niin ja kun se messuhallin persläven kokoinen parkkipaikka on aina täynnä jo ennen kuin näyttely aukeaa, mut kaikkien pitää kumminkin käydä siinä ympyrässä pyörähtämässa. Parempi ois pistää järkkäri jo siihen Hollolankadulle ohjaaman tulijat muualle. Varsinkin kun eihän siellä pihassa yleisöparkkia edes ollutkaan kuin perjantaina, muulloin se on varattu busseille ja näytteilleasettajille.
   
 8. sbc350

  sbc350 Gearhead

  oli siellä yleisöparkki, näytteilleasettajat oli siinä aidan vieressä, tai niin mä sen kyltin ymmärsin ja me ainakin päästiin vielä aikasin kun oltiin liikenteessä, itse parkkipaikalle. hollolasta päin jos tulee niin kannattaa melkein jalkarannan kautta ajaa niin välttää suurimmat ruuhkat 8)
   
 9. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Ai oli? :eek: Näyttelyn nettisivuilla ainakin sanotaan, että messukeskuksen piha on lauantaina varattu busseille. Mulla ei omaa havaintoa oo, kun käväisin jo eilen.
   
 10. sbc350

  sbc350 Gearhead

  normi autoja se oli täynnä..
   
 11. tanari

  tanari 1st gear

  kyllä täytyy sanoa että ehkä huonoin näkemäni näyttely, lähinnä järjestelyjen osalta. Mistä pääsee sisään? Ihmiset tukkii jokapaikan, kun ei ole missään mitään kulkusuuntia, pyöriä ei nähnyt, joutu arvaamaan, monta eri hallia, siirtymät=(kapeat tunnelit) täynnä ihmisiä, mitkä työntää itseään väkisin läpi.

  kokonaisuutena epäonnistunut näyttely. luu jäi käteen. vituttaa vieläkin :eek:
   
 12. TheTintti

  TheTintti 2nd gear

 13. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Hienoja kuvia Tintiltä.

  Kuva missä pyörät on rivissä vasemmalla ja äijät ihmettelemässä niitä oikealla, siinä on hyvä fiilis.
   
 14. kippis

  kippis Gearhead

 15. BRC1

  BRC1 Gearhead

 16. Alistus

  Alistus 1st gear

  Siellä oli 2 värkkiä samalla osastolla näytillä tämä manki ja semmoinen 250 Trike

  http://www.mopo-osa.com/kauppa/product_ ... ts_id=5784

  Linkissä manki-kelkasta jotain tietoa. Sitä katsellessa tuli mieleen että miten tollaista oikeasti ajetaan lumessa? Kallistamalla vissiin käännetään mutta ei taitaisi mun kantti kestää kovempi vauhtiseen ajeluun tollaisella värkillä

  -Mikko
   
 17. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Onneks on levyjarru etusuksessa ettei vauhti karkaa hulvattomaksi.

  Päivän lehdessä lukee, että eilen oli näyttelyyn niin paljon menijöitä, että piti välillä laittaa ovet lukkoon. :eek: Jokuhan kyllä tossa aikaisemmin valitteli, ettei osannu hallista ulos. Siitä se ryysis kai sitten johtui.
   
 18. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Kun tulimme paikalle lauantaina noin klo 13, 300 metrinen jono oli pysähdyksissä. Joku ulostulija kertoi, että lipunmyyntiä oli jouduttu hidastamaan ruuhkan vuoksi. Luovutimme jonottelusta ja läksimme takaisin Lahden keskustaan. Ihan hyvä messureissu siitä kuitenkin tuli, mutta ensikertaa Lahden messuille emme tee, jos tilat ovat nuo samat.
   
 19. jorkki107

  jorkki107 Gearhead

  ja PÄÄkaupungin luupäät oli sitä mieltä ettei kannata lama aikana järjestää. :rotfl:

  jos ei asiakkaita riitä ni voipi kattoa vaikka peiliin?
  ainiin mutta ku siitä ei saa kahtakymppiä. :soosoo:
   

Kerro tästä muillekin!