Lahdenperän autohajottamo Kokkola

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja vernando de hoto, 13.12.2009.

  1. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Onko kellään tieto mihin meni osat tuolta toiminnan loputtua? Muistini mukaan oli aika Ford-Mercury voittonen. Oli paljon peltiosia mm Custom/Galaxie. Toivottavasti päätyivät, jonnekin muualle kuin sulatoon. Portilla oli vielä hieno DeSoto valomainos.
     
  2. piiparinen

    piiparinen Gearhead

    Tulis ekena mieleen Nykvistin Leksa jonka laani oli siihen aikaan tien toisella puolen.
    Toinen vaihtoehto on sulattamo.
     
  3. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Ei tainnut Leksan laani olla siellä enään Lahdenperän loppuaikoina se taisi olla jo Rimmin suunnalla? Saako Leksalta ostettua osia? Eikös siellä Rimmilläkin ole jotain vanhoja jäänteitä romuttamo toiminnasta vieläkin?
     
  4. ACC

    ACC Gearhead

    Aina vaan se on sielä Rimmissä se purkaamo mutta se on kasvanut umpeen....!
    Sieltä voi vielä kin löytää käyttökelpoisia osia mutta sitten on eri asia mihin hintaan....!!!
     
  5. blt4spd

    blt4spd Gearhead

    Joskus vuosia sitten kävin pyörähtään Rimmissä siinä pihalla ja silloin se romis oli aikalailla umpeen kasvanut. Kauempana laanilla olin näkevinäni vanhan raaserin, Leo`s Toy 66 2d sedan Chevellen jäänteet.
    Eikö tämä Lahdenperän autopurkaamo ollut sama kuin Mattilan purkaamo?
    Siellä oli muistaakseni kans se DeSoto-valomainos portin päällä. Oli aika kiehtovan näköinen paikka. Kuusikko täynnä auton osia. Jotain 50-luvun jenkkien oveja oli pitkät rivit, auton runkoja ja raatoja pitkin pihaa. Talossa oli hyllyt täynnä osia, ainakin alakerrassa.
     
  6. pantera

    pantera Double Gearhead

    n 5 vuotta sitten paikallisella kirppiksellä oli 3 paffilaatikollista erillaisia 50-60 luvun fomoco tuotteiden takavaloja jotka oli edelleen Mattilan Hamin.
    Eli jotain on säästynytkin
    Tuskin Hami myi leksalle juuri mitään, sulattamoon menivät.
    Mattila asuu edeleen puutalossa joka oli purkaamon konttorina
    Nyykvistin laanilla on edelleen vaikka mitä aarteita mutta sinne ne pikku hilijaa maatuu, jos ei kaupunki käy niitä kohta siivoomassa pois, puuttuvasta ympäristöluvasta on paikallisessa aviisissa ollut useaan otteeseen juttua
     
  7. ACC

    ACC Gearhead

    .
     
  8. ateljee100

    ateljee100 1st gear

    KUVAUS

    Kirjoittaja ACC : Onko sinulla lupa noiden kuvien julkaisemiseen? Mikä oikeus sinulla on mennä yksityisalueelle kuvaamaan!!!!
     

Kerro tästä muillekin!