Lahti Cruising 2017 - Pikkujoulut!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sbc350, 28.1.2017.

  1. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Luvasta cruisingin pitämiseen on väännetty aika tavalla. En tässä nyt lähde ruotimaan mitä kaikkea on tapahtunut.. Kiitoksia Rikulle perääantamattomasta asenteesta saada homma toimimaan! :odcool: Tiedotellaan muutoksista sitten kun asiat selkenee. Letka on kyllä kiva ja pyritään se ajamaan kunhan saadaan kaikki hommat reilaan.

    Toivottavaa olisi edelleen, ettei sitä kumia todellakaan poltettaisi tuolla acen alueella eikä sen lähistölläkään. Järjestäjänä puutumme asiaan, jos joku meinaa nakkia sulattaa. Tykkäämme toki kuminkärystä ja kasin pauhusta, mutta se on nyt vaan niin, että se syö tämän tapatuman järkkäilymahdollisuuksia.. säästellään renkaita vähän pidemmälle kesään, mutta siitä lisää myöhemmin ;)

    Hienosti oli porukkaa paikalla ja autot kaivettu talleista. Seuraavalla kerralla jos olisi jo vähän lämpimämpi kelikin! :D


    [​IMG]
     
    ammmi, rallikuski ja Elky70 tykkäävät tästä.
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Mitäköhän tämä kadun varteen pysäköinnin kieltäminen käytännössä tarkoittaa ? :odeek:
    Toivottavasti ei sitä että alueella kadun varressa ei saa pysäköidä, vaan on pakko mennä puhkomaan renkaansa sinne hiekkaparkkiin :odconfused:

    Tuo "ohjattu pysäköinti" kuin sillit suolaanko (?) kuulostaa kanssa erittäin huonolta ajatukselta ja kuvaaminenkin on käytännössä sen jälkeen jokseenkin mahdotonta :odrealmad:
    Aina tuolla on tila riittänyt...

    Liian ahtaasti pysäköinti on harmittavasti alkanut olemaan monissa tapahtumissa käytäntö, vaikka sillä ei oikeasti saavuteta kuin ehkä parin auton "lisätila".

    Letka-ajelua ei siis ole enää...harmi sekin, kuului olennaisena osana hommaan Ace:lla :odconfused:

    Saa nähdä mitä tuosta tulee, mutta saattaa olla että sitä tekee tilaa suosiolla muille sen parin auton verran tulevana kesänä...menemällä vaikka Nummelaan :pinup:
     
  3. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Poliisit ne ehdot meille latelee. Alueellahan on yleinen pysäköintikielto kadunvarsilla. Löytyyhän sieltä kaksi asfalttiparkkia ja isolle kentälle koitetaan saada myös asfaltointi tulevaisuudessa. Ymmärrän, että kiukuttaa, et ole ainoa!! Mutta ei tässä auta luovuttaakkaan tapahtuman osalta.
     
  4. jo491

    jo491 1st gear

    Tästäkin asiasta on varmaan jauhettu monet kerrat mutta mulla on vielä kysyttävää tuosta hiekkaparkkiksen käytöstä kun oli niin mystinen tapahtumien vyyhti eilen. Eli käsitykseni mukaan se on tähän asti ollut amerikkalais valmisteisten autojen käytössä mallimerkkiin ja ikään riippumatta mutta onko tähänkin nyt tullut joku muutos? Mun molemmat harrasteet on vielä tallissa joten jouduttiin saapumaan paikalle 90-luvun käyttis Neonilla ja hiekkaparkkiin päästävä järkkäri päästi meidät ystävällisesti alueelle mutta kun sain auton pysäköityä ja virrat pois niin sieltä Acen suunnalta tulee joku toinen nuori mies ja sanoo minulle että hän sai käskyn tulla pyytämään mua siirtämään mun auton pois kun se ei ole "näyttelyauto". Saatiin kaverin kanssa sitten se käsitys että ne paikat on pitänyt erikseen varata tai sitten sinne ei ns. kauppakassi jenkkejä päästetä mutta huomattiin että oli siellä ihan uudempi vakio 300c myös parkissa eikä sitä kukaan häätänyt pois. Ymmärsin sitten jälkeenpäin että mun auto oli tän toisen järkkärin mielestä ilmeisesti liian ruma kyseiseen rivistöön, mutta onko näissä parkkipaikka säädöksissä nyt jotain mallimerkkiin ja ikäänkin liittyviä sääntöjä vai saako järkkärit vielä poimia rivistä pois ne rumemmat jenkit jos siltä tuntuu? Annettiin toki naurun aihetta tapahtumaa todistaneille ihmisille mutta tiedetään vaan ens kerralla jos eksytään paikalle niin jätetään auto suosiolla sinne sivulle jos joutuu vielä käyttis jenkillä tulemaan xD .
     
  5. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Laitan tähän sulle saman vastauksen kun ilmeisesti kysyit samaa asiaa facebookissakin.

    Iso parkkis on rajattu pelkästään jenkkiautoille jo viimekesänä. Lienee termi mennyt sekaisin palkatuilla järjestyksen valvojilla. Rajaus johtuu siitä, että tila alueella kesällä on turvattava jenkkiautoille. Cruising on kuitenkin alunalkaen jenkeille. Lähistöllä oleva venetraileriparkki on tyhjenemässä kesäksi meidän käyttöön. Sinne saadaan siis lisää parkkitilaa muille kuin amerikkalaisille autoille.
     
  6. jo491

    jo491 1st gear

    En ole facessä kysynyt kyllä mitään, on ollut varmaan mukana ollut kaveri asialla. Mutta kiitti vastauksesta, ja tuo mainitsemasi käytäntö oli kyllä harvinaisen selvä, minkätakia tämä juttu vähän ihmetyttikin.
     
  7. sirp

    sirp 1st gear

    Eilen oli letka ja sitä huudeltiin lähtöön hiukan yli klo 19 lähti. Virallinen ei ole mutta kuitenkin
     
  8. sbc350

    sbc350 Gearhead

  9. ata

    ata Gearhead

    Minkä muunmaalainen kuin amerikkalainen se Neon sitten oli? Onko se rajaus siis vetotapa (etu/taka/neli), sylinteriluku (4/6/8/jne), ovimäärä, korimalli, vuosimalli- vai mikäpohjainen jos valmistusmaa tai merkki ei riitä? En ole itse kuin kerran käynyt siellä Lahden cruisingeissa, silloin 70-mallisella USA:ssa valmistetulla V8-jenkillä, mutta kun mahdollista olisi olla liikkeellä myös 04-mallisella jenkillä (takavetoinen, 2-ovinen, V8-moottorinen, amerikkalaismerkkinen, mutta ei USA:ssa valmistettu), niin olisi ihan hyvä tietää etukäteen kannattaako sitä edes ajatella? Minulla kun ei ole mitään erilaisia rajauksia vastaan jos vaikka tilasta on puutetta tai vaikka järjestäjät vain inhoavat jonkun tyylisiä autoja, kunhan sen vain tietää etukäteen mikä se rajaus on, että minkälaisella autolla kannattaa lähteä ja minkälaisella ei. Ottaa meinaan aivoon jos siellä paikan päällä käännytetään ja sitten joitain muita about vastaavia autoja on päästetty... (ja voin kertoa, minulla on kokemusta niistä käännytyksistä monissa tapahtumissa, joissa järjestävällä taholla on ollut omat määritelmänsä tapahtumiinsa kelpaavista autoista, siksi nyt tässäkin kysyn).
     
  10. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Parkkipaikka on edelleen rajattu vain amerikkalaisille autoille. Tässä on käynyt erehdys, kuten se että siellä oli joku mitsu päässyt jostain välistä menemään. Ollaan ihmisiä, virheitä sattuu. Neonin ajoi pois palkattu järkkäri, ei meidän porukka. Selitettiin kyllä pelisäännöt, miten sinne pysäköidään.
     
  11. G20

    G20 Gearhead

    Lauantain tapahtuma oli mukava kauden avaus, ihmeellistä että suurin murhe aiheesta näyttää olevan niillä joita ei edes paikalla näkynyt. :odsmile:

    Facebookissa kitistään kun ei saa polttaa kumia, ja silloin kun polttoon on järjestetty alue siellä käy pyöräyttämässä joku lada, missä kaikki kitisijät jenkeillä on silloin? "Näyttäviä" eli lähinnä myötähäpeää aiheuttavia jarrua vasten nytkytyksiä nähtiin viime lauantainakin. Peräkylien Elvisten aivoon ei tunnu millään mahtuvan että taunuskin sutii jarrua vasten ja näiden "tosiharrastajien" mielestä "poliisi pilaa tapahtuman" ja kun joku erehtyy aiheesta sanomaan niin ollaan kukkahattutätejä ja ties mitä suvakkeja. Jos järjestäjä toivoo että kumia ei polteta että tapahtuma jatkuu niin mikä siinä on vaikeaa ymmärtää? :wc:
     
    billy the kid, Elky70, Rockmaple ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. jariha

    jariha Double Gearhead

    harmi kun ei päässyt paikalle:(
     
  13. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Huomenna vappu cruisingia! Eli perinteisesti kutoselta lokilla ja siitä sitten Acelle.
     
  14. sbc350

    sbc350 Gearhead

  15. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Vittu taas suomen eniten myydyssä imperialissa (62) Tehty 10010kpl tapasin ukon jolla on samanlainen. Itte tiijän amerikassa 2 äijää ko omistaa 2D ht imperialin samaa vuotta.

    Paljonkohan noita on paskaks laitettu
     
  16. Fileeraus

    Fileeraus 3rd gear

  17. 1320

    1320 Gearhead

  18. sbc350

    sbc350 Gearhead

  19. 1320

    1320 Gearhead

    Saisko tuosta ylläolevasta jotain tietoa tännekin, vai onko tää tapahtuma joku pelkästään Veispuukin naputtajille tarkoitettu?:poff:
     
  20. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Juu tulee tietoa jahka keretään :)
     

Kerro tästä muillekin!