Lahti Cruising 2021

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sbc350, 29.3.2021.

  1. 1320

    1320 Gearhead

    Tulipa käytyä Lahti Cruisingissakin pitkästä aikaa, viime kerta oli varmaan 2019 puolella. Avoautoiltiin kaverin Willyksellä paikanpäälle ja kun päästiin Acelle, oli aika paljon porukkaa jo lähtenyt mut eipä se haitannut kun katseltavaa riitti silti mukavasti. Eikä kotimatkallakaan yöllä ollut niin kylmä mitä olisi voinut kuvitella.:odwink:

    Muutama kuva lisää: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2021/Cruisings/Lahti/Lahti+Cruising+11.9.2021/

    Ja vaikka ilmeisesti vieläkään burnikset ei ole erityisen suotavia (?), niin muutamaan otteeseen pääsi silti haistelemaan renkaankäryä:
     
    Desoto57, esmi, pe-le ja 1 muu tykkäävät tästä.
  2. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Joo ei ole kivien lennättäminen suotavaa taikka sallittua meidän tapahtumassa. Tästä ollaan oltu palaverissä ihan poliisin kanssa ja jos sitä siellä ilmenee voi koko tapahtuma loppua. Lisäks tosta isolta hiekkakentältä kulkeutuu autojen renkaissa kiviä asfaltille ja vaikka lakastiin niitä pois niin silti niitä aina siellä on. Nytkin oli pari pikku jannua takana, kun yks musta auto veti kumia siinä. Sanottiin kaverille, että ei vetäis enää ja kohta oli uudestaan vetämässä. Me tehdään tätä talkootyönä, niin vois sen verran kunnioittaa, että edes ensimmäisen kerran asiasta mainitessa vois olla vetämättä uudemman kerran. Siks toisekseen kuka haluaa olla se jannu joka lennättää kiven jonku ihmisen silmään tai toisen auton kylkeen/lasiin? Kummasti vaan ei näitä suddaajia näkynyt virallisessa kuminpolttoskaboissa, mitä järjestettiin ennen koronaa..
     
    jknR, Bowtie, hiltunen ja 13 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Videolla näkyy kyllä taas asennetta kerrakseen tolla mustan auton kuljettajalla: ei paljon järki istu pääkopassa kun on muutama ylimääränen hevonen pelin alla, pimenevässä syysillassa pari silmäparia kattomassa ympärillä, niin pakko on kehotuksista huolimatta näyttää miten kumi palaa.
    Ei voi enää sanoa, etteikö tietäis miten tolla paikalla tulis ajaa, että tämäkin hyvä tapahtuma sais jatkua. Siinä olis melko monta muutakin paikkaa lähellä lyödä lakua katuun, ilman että aiheuttaa hallaa cruising-tapahtumalle.
     
    Bowtie, hiltunen, JYR ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Syyskuu '21 cruisaus videota:

     
    Desoto57 ja esmi tykkäävät tästä.
  5. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Mistä näitä idiootteja oikein sikiää?? Sääli että ette vissiin voi antaa tällaisille porttikieltoa tapahtumaan, kun ei taida olla suljettu alue...

    Ja kuvaajat voisi aivan hyvin jättää kuvaamatta näiden puupäiden suoritukset, vähemmän houkutusta suditella jos ei ole ketään ikuistamassa sitä upeaa suoritusta.
     
    kerkko tykkää tästä.
  6. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Kunnon rajotinrunkutus. Suoritus oli yhtä huono kuin ajan ja paikan valinta! :)
     
    always bb, Solvent ja Bowtie tykkäävät tästä.
  7. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Voidaan päättää kuka pääsee parkkialueelle, koska se on meidän hallinnassa, mutta Acen ympäri kiertävä tie on yleistä tietä. Pitäisi anoa lupaa kadun sulkemiseen, jotta voitasiin hallita sitä itse. Ei ole järkeä alkaa maksamaan siitä.. tai oikeestaan meillä ei ole siihen edes mahdollisuutta.
     
  8. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Seevu, esmi, Desoto57 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. -chgr

    -chgr 2nd gear

    Ruisinki hennalan kotipokilla olisi paikkana parempi niinkuin ennen.. =)
    Tän ei pitäis mikää virallinen juttu olla muutenkaan..
     
  10. Tunaman

    Tunaman 3rd gear

    KOPin aulan kiertäminen se vasta rajua olisi,Aleksilta Torikatua Vaparille,Rautsikkaa Syvärin ohi ja takas Aleksille,siitä torille parkkiin ja myöhemmin Viikarin Kesoilille tsufeelle....ai nin tää oli n.40-vuotta sitten...
     
    Seevu, jknR ja three hundred tykkäävät tästä.
  11. esmi

    esmi Gearhead

    ^ Niin se aika kuluu nopeasti, silloin kakarana tuli jenkkiautoja kuolattua siellä, vaparilta hyvät istumapaikat ikkuna syvennyksissä ennen kuin laittoivat "kalterit" ettei enää pystynyt istumaan.
     
  12. 1320

    1320 Gearhead

  13. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Kiva saada omaki lintta kuviin.
     
  14. three hundred

    three hundred Gearhead

    Ja eikös tossa ollu just sovittu järjestäjän kautta et….. ei..
     
  15. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Vantaalla on jaettu huimia sakkoja ja kortteja viety sudittajilta. Sitä odotellessa, että noi videot, missä näkyy kilvet, kelpaa todisteeks.. :confused:
     
  16. three hundred

    three hundred Gearhead

    Hannu sai 800€ pikavoiton…
     

Kerro tästä muillekin!