Lakkaa teippauksen päälle?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja BigOJS, 24.11.2010.

 1. BigOJS

  BigOJS 3rd gear

  Kesäautoni saa uutta väriä pintaan piakkoin ja samalla tilasin siihen uudet teipit Joelta. Konepeltiin tulee lintua ja stripet kiertää autoa joka puolelta (nokkelimmat jo arvaavatkin mikä kiesi on kyseessä).

  Olen nyt saanut erittäin ristiriitaista infoa siitä että voiko teippaukset laittaa lakan alle vai ei. Monet ovat sitä mieltä että lakka halkeilee. Kuitenkin moottoripyörissä, kypärissä jne. näin tehdään käytännössä aina. Onko kokeneemmilla antaa minulle vinkkejä kuinka homma onnistuisi?
   
 2. Quest

  Quest 3rd gear

  Riippuu myös materiaaleista ja tekijästä.
  Tarrat saataa myös mennä ryppyyn.
   
 3. timoknihti

  timoknihti 1st gear

  parit harakat on tullu lakattua ja hyvin on pysyny.ovat olleet amerikkalaisia decal sarjoja.laitettu hiotun maalipinnan päälle ja itse tarra myös matattu kevyesti hienolla pillukarvalla(vaimitäseoli)
   
 4. vinkkeli

  vinkkeli Gearhead

  Kuusamontussulla
  :poff:
   

Kerro tästä muillekin!