Lakkaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Niepe, 16.5.2020.

  1. Niepe

    Niepe 1st gear

    Onko kenelläkään tietoa voiko pulverimaalin päälle vetäistä tuommoista 2k lakkaa käläkäläpullosta, eli spray pullosta? Pulverilakka joka vedetään ton kromipulverin päälle niin tunnetusti vie kromiefektin kokonaan maalatusta kappaleesta. Sitä en tiedä että tekisikö märkälakka saman jutun kromille vai jäisikö kromin sävy paremmin näkyviin sen märkälakan alta. Sitäkään en tiedä mitenkä hyvin märkälakka pysyy pulverimaalin päällä, mutta siksihän tässä kyselenkin. Ja todennäköisesti testaan ja kokeilen jossain vaiheessa, mutta aattelin ny alkuun kysäistä jos joku jo tehny niin.
     
  2. passerby

    passerby Gearhead

    En ole käläkälää kokeillut mutta tavallinen 2k märkämaali pulverimaalin päälle vaatii kunnollisen karhennuksen jotta pysyvyyttä saadaan. Kromivärin kanssa taitaa mennä pinta piloille kun karhentaa, vois kuvitella. Kromiväristäkään en omaa kokemusta mutta pulverimaalista muuten.
     
  3. aircool

    aircool 3rd gear

    Kokeiltu on kromivärin päälle lakkaa. Lakka vie kromiefektin ja lopputulos muistuttaa vannehopeaa.
     
  4. f34

    f34 Double Gearhead

    Ai pulverimaalissakin?
     
  5. aircool

    aircool 3rd gear

    Pulverista en tiedä. Mutta miten se pulverikromi karhennetaan lakkaa varten ettei naarmut näkyisi. Ja miksi se pulveripinta tarvii lakata? Onko pehmeä?
     

Kerro tästä muillekin!