Lambda-anturin spacer / koroke?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Fastback, 1.6.2021.

 1. Fastback

  Fastback Gearhead

  Mistäköhän kannattaisi etsiä KOTIMAASTA tälläistä lambda-anturin alle tulevaa korokepalaa tai spaceria?

  Esim. tämmöinen:

  [​IMG]
   
 2. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

 3. muulivaunu

  muulivaunu 1st gear

 4. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Mulla paria erilaista mallia olla,Porissa,Ilmoittele jos et lähempää löydä.
   
 5. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

 6. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Juur noita jatkoja kattelin itekin kun lambdaa putsailin karstasta. Ebaysta saa alle 8€ kotijo tuotuna jos ei kiire. Puolasta löytyy ellei kiltiltä kiinalaiselta tilaa ja 1,5kk halua ootella.
   
 7. duel

  duel 2nd gear

  Tein ite taunuksen vanhasta sytytystulpasta ja mutterista.
   
  Slant Sickness tykkää tästä.
 8. valtope

  valtope Gearhead

  Mulla on pari käytettyä ylimääräisenä, Valkeakoskella.
   
 9. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  Kumpaan tarkoitukseen kysyjä aikoo ja muut on näitä käyttäneet, näitähän voi käyttää (ainakin) kahteen eri tarkoitukseen:
  1) Laskemaan laajakaistalambdan lämpötilaa, varsinkin silloin kun se sijoitetaan vanhan kapeakaistan reikään, eli liian lähelle moottoria. Laajakaistahan kestää vähemmän lämpöä kuin kapeakaista.
  2) Sammuttamaan moottorin vikavalo silloin kun katti on rikki tai poistettu, ja autossa on toinen lambda katin jälkeen tarkkailemassa katin toimintaa. (Jatkohylsy saa seoksen näyttämään vähähappisemmalta, jolloin moottorinohjaus luulee katin toimivan)

  Voisi kuvitella että rakenne on erilainen riippuen käyttötarkoituksesta? (Myyjät ei jostain syystä aina kerro kumpaan myytävä tuote on tarkoitettu.)
   
 10. duel

  duel 2nd gear

  2). Alkuperäinen katti vaihdettu tarvike versioon ja jonkin ajan kuluttua siitä valo syttyi.

  Jännä että alkuperäisen kanssa ei ollut valon eikä päästömittauksen kanssa mitään ongelmia vaikka sisuskalut irti ja rämisi ärsyttävästi, joka oli vaihdon syy.

  Myöskään tarvike katin kanssa päästömittauksessa ei mitään ongelmia, mutta valo syttyi ja vikana aina katin teho riittämätön.
   

Kerro tästä muillekin!