Lamborghini

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja unknown, 2.2.2007.

 1. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Lamborghini Gallardon upeaa V10 ulvontaa sain tallennettua 'D1 Ultimate-GT & Top Gear Suomi Supercar Event' -tapahtumassa Kiikalan lentokentällä, tässä VIDEO:
  http://youtu.be/hv8urjyLptQ
  :D
   
 2. JariV

  JariV 2nd gear

  Mitä tossa Top Gear tapahtumassa ajettiin? Huippunopeuksia?
   
 3. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Rata-ajoa, kiihdytyskisaa ym. Ei ollut ehkä tarpeeksi pitkä suora huippunopeuksille, mutta melkoisia lukemia nopeimmat autot kuitenkin päästelivät.
  Loistava tapahtuma!
   
 4. JariV

  JariV 2nd gear

  Toiko oli sitten joku tapahtuma joka kuvattiin ohjelmaa varten ja tulee siis töllöstä? Ja ei ole toistuva tapahtuma siis? Vai onko?
   
 5. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Elikkäs kyseessä oli 'D1 Ultimate-GT' ja 'Top Gear Suomi' LEHDEN (ei siis brittiläisen TV ohjelman) järjestämä maksullinen yksityistapahtuma.
  Tuonne Top Gear lehteen varmasti tulee juttua ja juuri tuolta lehden puolelta lupailtiin myös mahdollista jatkoa tälle loistavalle autotapahtumalle.

  Täällä FOTOJA tapahtumasta: http://razzi.me/albums/19476-d1-ultimat ... rcar-event

  Tuo D1 Ultimate-GT taas on Briteistä käsin toimiva elämys/superauto-tapahtumia järjestävä yritys, kannattaa katsastaa http://www.ultimate-gt.com/
  :D
   
 6. JariV

  JariV 2nd gear

  Mitä tässä kohtaa tarkoittaa konkreettisesti tuo "maksullinen yksityistapahtuma"?
   
 7. Yorcci

  Yorcci Gearhead

  Että olisi pitänyt maksaa osallistumismaksu per autokunta ja mukaan haettiin vähän erikoisempia autoja kuin Caprice Classicceja tai leppäjeeppejä.

   
 8. JariV

  JariV 2nd gear

  250€???

  Kuuluiko tohon ilmaset ruoat juomat ja muut?
   
 9. Yorcci

  Yorcci Gearhead

  Ei tietoa, kun ei tullut lähdettyä tuonne.
   
 10. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

 11. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Lamborghini Gallardo Spyder, E Gear 5.0 V10, Pearl Yellow, kuvattu lokakuussa Kiikalan kentällä, videolla vilahtaa myös Ferrari 458 Spider: http://youtu.be/rzQQvTq_L8s
  :D
   
 12. herrakani

  herrakani 1st gear

  http://lambodiy.blogspot.fi/

  Yks hilpeä kundi yhellä laudalla ajelee Murcielagolla käyttöajot, se on duunaillu tällast blogia ja diy:tä ihan vaan jos jengi jättää lambon ostamatta siks et pelkää huoltojen kalliutta. Planit esim vaihtaa lambon COP-puolat passatin vastaaviin $250/kpl vs $12/kpl kytkinremontti Lambokorjaamossa $15k + osat, kytkinremontti himassa $7k osineen jne.

  (kuriositeettinä, kundi tekee LS1-swappia harrasteautoon Porsche 911)
   
 13. Capri 69

  Capri 69 Gearhead

  Ei taida kyllä rahanpuute olla syynä noihin värkkäilyihin. Eikä se huoltojen hinta nyt ensimmäisenä tule mieleen, kun mietin miksi en osta Lamboa.
   
 14. unknown

  unknown 3rd gear

  Gallardo:n on myös merkkipalstalla hyvät ohjee, kuinka kytkimen vaihtaa autotallissa. Käsin tehtyjä autoja ne kuitenkin on ja sehän tarkoittaa myös sitä että ihminen osaa sen, ja mikä tärkeintä pystyy, korjata.
  Miksi eksoottisen auton omistaja ei sitten voisi, vaikka harrastuksena, korjata itse autoaan?
   
 15. ata

  ata Gearhead

  Eilen tuli kyllä bongattua aika monta Lamborghinia. Ainakin oli 1 Gallardo, 1 Diablo, 1 Countach, 1 Miura, 1 LM002 ainakin ja monta muutakin klassikko- tai eksoottista autoa Berliinin Classic Remisessä (entinen Meilenwerk)

  LM002:
  [​IMG]

  Countach:
  [​IMG]

  Miura:
  [​IMG]

  Ja muutama muu tuolla nappaamani kuva (kaikkia en tuonne Facebookiin viitsinyt pistää mitä tuolla otin)
  https://www.facebook.com/media/set/?set ... 794&type=3
   
 16. JariV

  JariV 2nd gear

  Toi Miura on aivan saatanan hyvännäköinen, kuuluu omaan Top 4 kärkinelikkooni maailman kauneimmista autoista jotka ovat (ei missään järjestyksessä):

  Dodge Viper GTS Coupe, McLaren GTR F1, Lamborghini Miura, Ford GT-40
   
 17. herrakani

  herrakani 1st gear

  -> Joo en usko et ite tulis vietyä merkkikorjaamoon jonku pikkuvikojen takia.
   
 18. JariV

  JariV 2nd gear

  Kaverin firma huolsi Lamboja pääkaupunkiseudulla, ei enää. Ko. harvat Suomessa olevat yksilöt olivat useasti pajalla yleensä pienien ikävien sähkövikojen takia jotka estivät auton käytön.
   
 19. fmila

  fmila Gearhead


  Oma suosikki tohon listaan ois Lola T70 MkII (siis SE avo)
   
 20. Mosse

  Mosse Gearhead

  Kuukausi meni ilman uutta viestiä lambo keskusteluun. Lunta tulee ja kaikkia vituttaa. No ei ole lambo, mutta tuli hommattua 2+2 e-type Jenkkilästä, eli Xke. Ei vituta yhtään. Onkos täällä muita jagge miehiä kuin rebel kirjoittelemassa. En viitsi omaa otsikkoa tälle laittaa...
   

Kerro tästä muillekin!