Landracing Street Race 2017 kisapäivät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Ade62, 26.12.2016.

  1. Ade62

    Ade62 Gearhead

    No niin . Nyt on alustavat kisapäivät saatu kalenteriin Ruotsin katuautokisoista. Näissä kisoissa kaudella 2016 tuli jo suomalaismenestystä yli odotusten sekä pyörä että autopuolella.
    Kisat järjestää Landracing.se. Järjestelyt sujui viime kaudella tosi hienosti, jäi tosi hyvä fiilis kokonaisuudesta. Kilpailuja on merkitty kalenteriin kolme , kuten kaudella 2016. Kilpailupäivät ovat:
    Lunda 21.05.2017 (huom. sunnuntai, johtuen endurokisojen kanssa vuorottelusta. Enska kisat on lauantaina)
    Föne 17.06.2017 lauantai
    Lunda 26.08.2017 lauantai

    Lundan lentokenttä sijaitsee n.110 km tukholmasta pohjoiseen. Gimon ja Alundan välimaastossa. Rata on 2000m pitkä ja 25m leveä. Viime kaudella oli rataa liimattu muistaakseni 200m.
    Majoitus mahdollisuus löytyy n. 10km päästä Gimo Herrgård kartanohotellista. Kisojen aikana on ollut käytössä kilpailijaystävällinen hinnoittelu.

    Fönen kenttä sijaitsee "keskellä ei mitään". Matkaa tukholmasta tulee pohjoiseen 350 km. Huddiksvallista länteen löytyy Ljusdalin kunta. Lähin paikka on Färila.
    Kenttä taitaa olla armeijan omistama, mutta paikallisten hallinnoima. Rata on 2100m pitkä ja 25m leveä.
    Tuolla oli myös rata liimattu.
    Majoitus järjestyi viime vuonna järjestäjän toimesta alueella olevasta parakista.

    Landracing kerhon yksi puuhamies Jarko Andersson toimi viime kaudella yhteyshenkilönä meihin päin, hän puhuu suomea, joten ilmoittautumiset ja majoitusvaraukset ym onnistuu helposti.
    Alla linkki 2016 sääntöihin:

    http://landracing.se/wp-content/upl...la-regler-Shootout-och-Streetrace-SM-2016.pdf
     
    holo64 ja three hundred tykkäävät tästä.
  2. three hundred

    three hundred Gearhead

    Onkos tietoo jo ketä on lähdössä kisailee?
     
  3. holo64

    holo64 3rd gear

  4. three hundred

    three hundred Gearhead

  5. Ade62

    Ade62 Gearhead

    #Bad Vega Racing kalenteriin on myös nämä merkitty.
     
    three hundred tykkää tästä.
  6. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Mites noi luokat tolle Vallulle?
     
  7. C-barge

    C-barge Gearhead

    Open, aika väisätmättä.
     
  8. Ade62

    Ade62 Gearhead

    Luokkajako menee karkeasti ottaen rengaskoon mukaan.
    10,5×26 10,5×29,5 ja Open
    Rengaskoko tarkastetaan ennen eliminaattoria. Merkintä on ratkaiseva, renkaita ei mitata. Kisa ajetaan luokka kerrallaan siten et kierrosten välissä ei ole jäähdyttelytaukoja ja tyypillisesti paluuradalla on miniminopeus esim. 90km/h. Sitä myös valvotaan. Kisa ajetaan 1/8 mile.
    2016 oli myös luokka King of 402 , missä ei rengasrajoitetta, mut matka on 1/4mile.
     
  9. three hundred

    three hundred Gearhead

    Onkos jo moni merkannut kalenteriin kilvanajot 21.5-2017. Lunda? Jotain huhuja kuulut lähtijöistä ... Holo fanclub lähtee sinne kannustamaan jos siellä Suomalaisia on? Mites pyörä miehet? Lähteekö hakemaan pokaalit Suomeen?
     
  10. holo64

    holo64 3rd gear

    Auto puolelta lähtijöitä on 3 tai 4 ja ilmeisesti myös 3 pyörää,ainakin tällä hetkellä.
     
    three hundred tykkää tästä.
  11. three hundred

    three hundred Gearhead

    Fanclub varautui ja varas laivaliput ja hotla varaukset ilmotettu.... :):)
     
  12. holo64

    holo64 3rd gear

    Kohta on jo kevät ja kalusto rupee valmistumaan joten oli aika varata laiva liput Ruotsiin Toukokuussa alkavaan kauteen.

    Landracing Street Race 2017 tapahtumaan on lähdössä ajamaan,Erno Toffer TuplaTurbo ss Chevellellä, Ahti Roth ilokaasu Farmari Wegalla ja Holo Ilokaasu Novalla,prätkä puolelta IloBusamiehet Jani Mantila ja Mika Ronkainen ja Kawaa suhaa Jaakko Huurros.

    Ja kuten ennenkin olen sanonut niin tänne kannattaa lähteä jos rento ilmapiiri ja tiukka kisaaminen kiinnostaa, järjestelyt ovat olleet huippu luokkaa kiitos Ruotsissa hääräävän Jarko Anderssonin ja meidät onkin toivotettu tervetulleksi sekä toivottu lisää porukkaa Suomesta kisoihin ajamaan ja kannustamaan.

    Onneksi Orimattilan Fani ryhmällä on intoa lähtee reissuihin mukaan ja niin on saatu yleisönpuoleenkin toimintaa.

    Kaudessa ajetaan kolme osakilpailua joten aivan tolkuttoman kallistakaan homma ei ole, nyt vaan mukaan reissuun jos haluaa vähän vaihtelua kotimaisiin kisoihin ja liukkaisiin ratoihin.Radat liimataan ja ovatkin olleet pidoltaan erittäin hyviä.
    Kisamatkat 1/8 mil ja luokkia on kolme rengaskoon mukaan.
    Viime vuonna oli neljäntenä luokkana mukana kaikille vapaa (King of 402) 1/4 mil
    Säännöitä (Ade 62) on laittanut linkin sivun alussa.
     
    MOPOAUTO 63 ja three hundred tykkäävät tästä.
  13. three hundred

    three hundred Gearhead

    Fanclub pyörähti Holon ja Ernon tallilla pyörähtämässä ja hyvältä näytti!! Rupee ole vehkeet nipussa ja valmiina Ruotsin kaatoon! Holollakin jää vielä aikaa lähteä pilkillekin!! :):)
     
  14. three hundred

    three hundred Gearhead

    Vähä Luissia otettu... Lähtekää nyt kele tonne ajaa.. Tai ainakin kannustaa !! Näätte kunnon järjestelyt ja hyvän pitävän radan ja vielä senkin että SUOMALAIET voittaa!!! Niin pyörillä kun autoilla.. Onneks noi kokeneet kisakannustajat lähtee...... Lähteekö tiikeri dösä taas messiin?? Siljalinelle yhteyksiä ja porukalla Sinikeltaisille jaetaan ne hopeat .....
     
  15. three hundred

    three hundred Gearhead

    Kisajuliste Suomalaisia suosiva..:rolleyes::)
     
  16. three hundred

    three hundred Gearhead

    Ne ketkä vielä tarvitsevat ekaan kisaan majoitusta niin ilmoituksia Jarkolle!!! Just nyt varaukset käynnissä!!! Holo ilmoitti just et 25 on lähdössä!! Jarkon s-posti osoite löytyy siitä ilmoituksesta landracing.se Tai yv tänne ni saa osotteen tai henkilöiden nimet ni voin ilmottaa Jarkolle
     
  17. holo64

    holo64 3rd gear

    Tuolta kun hakee:

    http://www.nitroz.se/

    Webb-TV ja sieltä "Motorsoffa # 198"

    Glenn Ocklund kertoo Ruotsin kisoista ja Jarko Andersson lisää suomalaisten asiaa kohdasta 18.15 eteen päin
     
  18. three hundred

    three hundred Gearhead

    Hitto ku ei toi ruotti taivu...... Mut jotain hauskaahan siellä oli suomalaisten kustannuksella. Odotin vähä josko Jarko ois vetänyt lyhyen Suomi osion. No vähä yli kuukaus ja taas mennään!!!
     
  19. holo64

    holo64 3rd gear

  20. holo64

    holo64 3rd gear

    Viikonpäästä reissu alkaa, 21 pv Su on kisapäivä saa nähdä miten onnistui talven rakentelut ja tuleeko nopeutta lisää,kaiken järjen mukaan jos pyörä pitää pitäisi molemmissa päissä tapahtua kehitystä, hyvin on porukka mukana (tosin Forsmannin Chevette ei ehdi valmiiksi ekaan kahinaan) ,3 pyörää ja 3 autoa ja saa nähdä onko yllätyskuskeja mukana.Raporttia tulee kisan aikana ja jälkeen jos vaan yhteydet toimii,viime vuonna hiukan tiedonkulku tökki.
     

Kerro tästä muillekin!