Landrover Freelander -02 ABS- anturi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja nv-550, 2.4.2013.

  1. nv-550

    nv-550 Gearhead

    -02 Landrover Freelander ABS-anturi,mistä löytyis kohtuu-hinnalla?
     
  2. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Googlaa varaosa numerolla,jos ja varmaan löytyy saksan ebaysta tai sumujen saarilta. Jos joku eurooppalainen valmistaja niin tolla numerolla voi löytyä edukkaastikkin jostain kotimaisesta varaosapuljusta.
     
  3. nv-550

    nv-550 Gearhead

    Joo,löytyy kotimaastaki,hinta-haarukka 540-950€ ABS-anturista!!!!KPL!!
     
  4. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Kun hakee osan kotimaasta myyjältä jotka myyvät esim boschin tuotteita niin jää merkkiliikkeen katteet välistä. Eli mee paikkaan jotka myyvät autosähkötuotteita yms ,jos ei tuo netin etsintä jostain syystä kiinnosta. P.s moni muukin maksaa,et ole ainoa joka painii asioiden kanssa.
    Fiksu oikeasti näkee vaivaa,uskon tuon saatavan halvemmallakin.
     
  5. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

  6. nv-550

    nv-550 Gearhead

    Auto-Sensors.com.uk:sta 19,95£ eli n.23,75€...läh.kulut oli n.13£.....vähänkö hinta putos pääkaupungissa olevaan vara-osa myymälän hinnasta (943€)!? :eek: tuolla hinta-politiikalla ei paljo tohi mennä ees leipää hakeen siwasta... :rotfl:
     
  7. umpio

    umpio 3rd gear

    Paljonko maksoi Laatuvaunun pojilla; kysyitkö?
     
  8. nv-550

    nv-550 Gearhead

    540£,oli halvin tarj. niillä.Tuo paikka sumujensaarella josta tilattiin,niillä tuntu olevan tosi kattava valikoima vara-osia autoon ku autoon!Suosittelen.
     

Kerro tästä muillekin!