Lappeenrantaan "Guuts meiningsiä" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Akseli von Gardan, 9.6.2010.

  1. Vihdoinkin Lappeenrannassa on nyt hyvä tila ja paikka jossa voitais järjestää , tai oikeastaan ei järjestää vaan kokoontua miettimään millä saataisiin porukkaa aktivoitua , tällä seudella on todella paljon hienoja autoja talleissa pölyttymässä.

    Ensimmäinen miitinki olis ensi tiistaina , 15.6 osoitteessa Lentokentäntie 14 (ent 20) eli Star Amigon pihassa , jossa kunnon asfalttikenttä.

    Tarkoitus olisi ideoida muutama tapahtuma ja saada aikaan yhteistyötä hajallaan olevan harrastuskentän kokoamiseksi.

    Tälläinen vapaamuotoinen kokoontuminen olisi joka tiistai klo 19 alkaen jonka jälkeen sitten vois vaikka cruisailla jonkun lenkin ,jos haluaa.

    Ainakin syssymmällä pidettäis isompi swappi tuolla ja siinä sivussa vois olla muutakin , vaikka sitten iltabileet yms renkaan vingutusta ja paikalla sijaitsevaan halliin voitais joku bändikin haalia. Tämän voisi ajoittaa topspeed race:n kanssa samalle päivälle kun siinä viereisellä kentällä on?

    Eli kaikki amerikanauto ja -pyörä harrastajat mukaan vaikuttamaan alueen aktiviteetteihin! . Toki sopivalla asenteella rakennetut muutkin laitteet saa saapua mutta sovittiin että jos raktorilla tuutte niin koppia ei saa olla mutta ketjut pakolliset...

    Toivotaan sankkaa osanottoa ja tehdään tästä kesäinen (ainakin) tapa tavata muita harrastajia ja viritetään tännekin "Guuts meinings" , niinkuin nimim Gremlin asian ilmaisisi 8)
     
  2. Ja tottakai kaikista naapurikunnista saa ja pitää osallistua , eli koko etelä karjala mukaan!
     
  3. janski85

    janski85 1st gear

    guuts

    HIENO IDEA :D siis aivan mahtavaa,laitetaas juttuu etiä päin..ketkäs on rupeemassa idean ns puuhamiehiks??
     
  4. BB615

    BB615 Gearhead

    Todellakin mahtava idea!!! 8) 8)
     
  5. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Olikos se niin, että mitä enemmän sekottajia sitä pahempi soppa? :wink:

    Pitää koittaa kaikkien mahdollisuuksien rajoissa kammeta tuijottelemaan miten hyvin ottaa tu(u)lta allensa, hyvältäpäs ainakin kuulostaapi! :lol:
     
  6. Healer

    Healer 1st gear

    KaapoLöllö mahutaanks tytsän kaa kyytiin jos ei kiusata siuta ja kauniimpaa osapuolta???
     
  7. 383cid iroc-z

    383cid iroc-z 1st gear

    erittäin hyvä idea, pitää ilmaantua paikalle. pihalta olisi hyvä ajella jollain lakaisukoneella irtokivet pois, ennen pyörittelyjä. ettei satu vahinkoa
     
  8. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Kiinnitin itsekkin tähän asiaan huomion kun kävin pihalla Roadsterilla pyörittämässä 8)
     
  9. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Hyvältä kuulostaa! Paikalla ollaan jos ei muuta tuu eteen.
     
  10. Hyvä , porukkaa kiinnostaa siis !

    Kunhan nyt ensin kokoonnutaan ja höyrytään yhdessä , ajatuksena oli alustavasti saada vaan porukka liikkeelle ja katsotaan nyt tarviiko jotain tiettyä henkilöä nimetä , ettei tule paineita kellekkään , vois aina sopia tapauskohtaisesti kuka hoitaa mitäkin....
     
  11. jus57

    jus57 Gearhead

    Ei PR.KELE!!
    Pitääks se letukka sittenkin leimata taas tänäkin kesänä et pääsis pyörähtää..... :rotfl:
    No, johan tuo startti tulikin rempattua,täytyy mennä jatkamaan .......
     
  12. kmovat

    kmovat 1st gear

    kannatetaan :)
     
  13. Oiski

    Oiski 1st gear

    Hienoa! On kaivattukin Lappeeseen jotain menoa. Pitää iskostautua paikalle jos auto valmistuu viikonloppuna :D
     
  14. livinki

    livinki 1st gear

    Hyvä Akseli !
    Koetan saapua paikalle. :D
     
  15. karra

    karra Double Gearhead

    AVG lupasi eilen että mersullakin saa tulla paikalle, kuutiotuumia kun on 384.

    En muuten meinannut tunnistaa Gardaania kun herralla oli pikkutakki päällä :) . Ja taisihan se olla jo perjantain puolelle ilta kääntynyt.
     
  16. Hurjat esivalmistelut on käynnissä eli krapulasta huolimatta sain kaivettua ruutuvihkon esille asiakirjasalkusta johon vapisevalla käsialalla laitoin logoksi tuon kuolemattoman "Guuts meinings" lausahduksen.

    Jos vaan Aimo suo ,niin vihkonen ja kynä löytyy Star Amigon virallisesta asiakaspalvelu tilasta :)

    Sen verran tuolla oleskelusta että koitetaan aiheuttaa mahdollisimman vähän Star Amigon väelle turhaa työtä eli jokainen hoitaa roskiensa poisviennin ja koittaa mielellään hoitaa myös vessassa käyntinsä muualla.

    Tuo asfalttikenttä on sen verran laaja että siellä pystyy tekemään koeponnistuksia myös rekisteröimättömillä laitteilla eli jos rottadisi tai muu häksätin on koeajoa vailla niin tuokaahan ne traikulla tuonne muittenkin ihmeteltäväksi.

    Grilli olisi kiva idea ja jokainen voisi tuoda omat eväänsä ,mutta sovitaan tuossa ekassa kokoontumisessa näistä käytännön asioista , tarkoitus ei ole ketään nakittaa mihinkään sitovaan hommaan , ainakin itsellä tuntuu tuo aika valuvan kuin hiekkaan... Luulisin kuitenkin että tunti kerran viikossa tuolla käyntiin silloin tällöin löytyy.
     
  17. No niin , eli tuo vihko löytyy tosiaan maanantaista alkaen sieltä toimistosta ja ennenkuin joku kysyy että eiks totakin voi tehdä netin kautta niin vastataan siihen että ei.

    Kun ajatuksena on nimenomaan saada ihan niinkuin reality - tyyppisesti ihmiset liikkeelle ja keskustelemaan asioista kasvotusten , kokeilkaapa ,se on yllättävän paljon monipuolisempaa kuin moni nykyään uskookaan :D


    Nyt vielä se puskaradio laulamaan , että nekin joilla ei nettiä ole tai eivät koskaan ole od:stä kuulleetkaan (sellaisiakin autoharrastajia tosiaan on vielä , uskokaa tai älkää) saataisiin kiskaistua unohduksen suosta liikkeelle.
    :wink:
     
  18. jankinnu

    jankinnu 3rd gear

    Hyvä homma jos saadaan tällaista toimintaa. Pitänee koittaa saada tuo omakin rottelo liikenteeseen.
     
  19. Nonnii , tää olis sit huomenna !

    Tervetuloa ehkä vapaamuotoisimpaan kokoontumiseen ikinä?

    Säätiedotus ei kovin hyvältä näytä ,joten käyttiksellä saapumistakaan ei katota kieroon tällä kertaa eli jos oikea autosi on vielä kappaleina voit hieman huokaista helpotuksesta :) .

    Sateen sattuessa voitaneen käyttää ainakin toistaiseksi tyhjänä olevaa hiekansäilytys hallia.

    AVG
     
  20. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Hei, Akselihan on hoksannut asiallisen homman! Hyvä!!
     

Kerro tästä muillekin!