Lappeenrantaan "Guuts meiningsiä" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Akseli von Gardan, 9.6.2010.

  1. Scorpion83M

    Scorpion83M 1st gear

    Ei siellä olisi kyllä mitään http://www.youtube.com/watch?v=VrjK-92Qa5E& tommosta jaksanutkaan :rotfl:
     
  2. 383cid iroc-z

    383cid iroc-z 1st gear

    laatikko paskana, varmuudella tietää et ei ens viikolla pääse ainakaan camarolla miittiin :mad: uudet kitkapinnat tulee jenkeistä takuuvarmasti wähän helvetin hitaasti. onko kellään suosituksi hyvästä laatikko sepästä LPR:n lähistöllä, kun ei nyt oikein kerkeäsi roudata laatikkoa jonnekin hussolle. aski on TCI th700r4 Street Fighter.
     
  3. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Ai se sitten laukeskin.. Tosta Sokurasta olen ainaki joskus kuullu puhuttavan, että hyvää työtä tekee:

    http://www.fonecta.fi/tuotteet-ja-palvelut/Lappeenranta/884103/Sokura+Raimo+Tapio/
     
  4. sakke

    sakke 1st gear

    :mad: :mad: pitäs od:ta lukee useemmin :mad: :mad:

    ..noh, jos ens viikol sitten
     
  5. No höh , eikä ees rengasta polttaessa mennyt , no ajattele niin että nyt olis menny ne Redlinen kalliit öljyt hukkaan , tuskin ne enää sitä laatikkoa olis pelastanu??

    Sokuraa on tosiaan moni kehunut...
     
  6. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Manuaalin kun laittaa, niin voi keskittyä renkaan keittämiseen, eikä sen punaisen öljyn keittämiseen siellä jossain turbaaneissa..
     
  7. Letku

    Letku 3rd gear

    Josko sitä kerkeis ens viikolla pikku kakkosta ulkoiluttaa...
    Eilen ei töiden takia kerennyt. :-?
     
  8. ramman

    ramman Double Gearhead

    Toi Sokura on tosiaan pätevä laattikoäijä. Teki mulle yhden lootan joskus aikonaan ja on tehny monelle tutullekkin laatikoita eikä ole ollu mitään valittamista, muutenkin ihan asiallinen kaveri.
     
  9. Joo , tervetuloa , ei semmosta aikaa ookkaan joka kaikille sattuu , siksi kokeillaan tätä jokaviikkoista kokoontumista :)
     
  10. 383cid iroc-z

    383cid iroc-z 1st gear

    No höh , eikä ees rengasta polttaessa mennyt , no ajattele niin että nyt olis menny ne Redlinen kalliit öljyt hukkaan , tuskin ne enää sitä laatikkoa olis pelastanu??

    Sokuraa on tosiaan moni kehunut...[/quote]

    joo ei ollu muutenkaan polttaa noita m/t renkaita savuna ilmaan kun uudet ovat. toi laatikko enteili jo viimesyksynä amw dynossa, maatsi sano jo silloin että luistaa jonkinverra. homma vaan paheni ja keskiviikkona 2 vaihde katosi kokonaan valikoimasta. tänää soittelin päiviselle ja kehui kovasti tekevänsä tästä askista "vahvan" hintaan 1k-1,5ke. millaisia hintoja toi sokura on yleensä pitäny, tarkoitus olisi saada tehonkestoa nykyisestä tci:n lupaamasta 450hv vähintään 600hv kestäväksi. red linet tulee sitten korjattuun ja toivottavasti vahvempaan askiin.
     
  11. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Päivisellä taitaa olla paremmat referenssit tehdä vahva 700:n kuin sokuralla.

    Mut ite miittinkiin: Veikkaampa että joka viikkoisella aikataululla tuo kuihtuu, mutta esim 2X kuussa voisi toimia. Kohtuuhintanen makkara maistuis kans... ku vaan joku paistais.
    Mut hyvältähän tuo alku vaikutti, sanaa vaan enempi kiertämään.
     
  12. Juu , makkaranpaistaja tai lähinnä grillin tulille laittaja saa ilmottautua , eihän se iso vaiva olis ,jokainen tois vaik omat makkaransa tai joku voi ottaa tuosta pikkupuhteen ja kohtuukorvauksella möis. Grilli täyityis tehdä /saada lainaan.

    Katotaan nyt alkuun kuitenkin kerta viikko , jos kuihtuu niin sit harvennetaan , mutta luulen että tässä lähialueella on jopa useampi sata harrastaja ja jos niistä vaikka 30% käy vaikka kerran kuussa tuolla niin mikä ettei.

    Svappi kerrankuussa ja sekin tiistai iltana ettei sotke muita kesäsuunnitelmia.
    Vaik sitten se kuun viimeinen tiistai?

    Kuulostellaan mihin tää etenee.

    Olikos tältä suunnalta muuten muita DD:hen menijöitä huomenna?
     
  13. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Seuraava kaikella kunnioituksella:

    Itse pelasin aikani 4L60E laatikon kanssa ja se oli TCI SuperStreet Fighterin sisuskaluilla. En voi kehua kestävyydellä.
    Eikä sitä halvalla saa kestämään yli 450 hv:ta. Itse upotin siihen yli 3t€ eikä kestäny ahdettua pikkulohkoa. Eikä muuten onnistu vakio-osilla mitenkään.

    Pakan levyt,pannat ja laakerit kun saa kestämään niin sit menee 2/4 vaihteen rumpu poikki. Vaihdettiin se kolme kertaa ja aina sama laulu. Samoin pitäs vaihtaa 5 akseliset planeetat. Vaihtaa vahvempi sisäänmenoakseli, parempi öljypumppu, nostaa linjapaineet, vaihtaa isommat servotjne jne.

    Jos pitää saada 4v-laatikko kestämään 600Hv niin vaihda suosiolla 4L80E ja sitä ohjaamaan TCIn TCU-boxi

    Hyvä ratkaisu on et teetätät vahvan Th400 laatikon ja ostat GearVendor-ylivaihdeyksikön sen jatkos. Akseli Von G voi kertoa tästä enemmän.

    Vahvempia osia löytyy Täältä
     
  14. jus57

    jus57 Gearhead

    Joopa, kivaa oli eikä poitsua meinannu myöhemmin enää millään saada lähtemään kotia.Oli kuulemma hyvä show kun renkaan nahkat kärysivät :rotfl:

    Jospa yllättäis ensviikolla koti yleisön ja tuliskin tänään leimatulla ja koe ajetullla Chevyllä!
    Vois jättää tuon vuotavan ja paukkuvan moparin raadon lepäämään :poff:
     
  15. 383cid iroc-z

    383cid iroc-z 1st gear

    kuvia olis muutama kunhan vaan tietäs miten laitta ne tänne topic:iin???. off topic:ina sen verran että laatikko on aivan hurjassa iskussa parin kolmenviikon päästä, ehkä sitten voi yrittää polttaa kumia miitissä pakko 1: sellä jos tehot riittää pyörittään kumia.. :odroll:
     
  16. -nikke-

    -nikke- Gearhead

  17. 383cid iroc-z

    383cid iroc-z 1st gear

    ei tuu hittojakaan, tietokoneen käytössä oli haka vuonna 84 vic20 sellä. laitoin kuvia f-body sivuille linkit/itsekuvatut osioon, se on ainoa jonka hallitsen.
     
  18. Ylihuomenna taas nähdään , levittäkäähän sanaa ja voitais sitä svappi asiaa puida , eli ehdottaisin tuota kuun viimeistä tiistaita.

    Tälläkertaa ei ehkä ole kahveja tarjolla , mutta katsotaan tulevaisuudesa miten se saataisiin järkättyä.
     
  19. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    ei löydy kuveja mut oisko tosta apuja :odroll:
     
  20. Huomiselle luvattu edellisviikkoa parempaa keliä 8)

    Täytyy räpsiä kuvia puhelimen kameralla ja koittaa sitten ton photobucketin kautta yhdistellä tänne , joskus oon jopa onnistunutkin siinä :oops:

    Tunnustaudun itsekin tän tietokoneen kanssa tumpeloksi , aikoinaan meni hermot sellasen kuminäppäimistöllä varustetun Spectrum 48:n kanssa , olihan se vic 20:stä veikeempi mut sit alko commodore 64 jyräämään ja putosin kelkasta :rotfl: Tuorein harrastaja polvi ei kait ole ees kuullu näistä?
     

Kerro tästä muillekin!