Lappeenrantaan "Guuts meiningsiä" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Akseli von Gardan, 9.6.2010.

  1. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Pari kuvaa illasta. Akselilla varmaan enemmän..
     
  2. Jaahas. Kelit oli paremmat kun viikko sitten, mutta porukat tais olla jo jussitouhuissa? Oli nimittäin jonkun verran vähempi immeisii paikalla. Cruisailu oli guut, paitsi, jos olis etuajo-oikeutettu reitti ilman liikennevaloja, niin pysyis letka enempi kasassa. Onkos nyt niin, että ens viikolla on SWAAAAPPPI klo 18-21?
     
  3. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Kaukaan rannassa oli guut meinigs haalareissa tänä iltana!
     
  4. Jees , kiitokset paikalla käyneille ,pyöriä oli oikein kaks ja autoja parikymmentä,osittain eri kalustoa kuin eka kerralla joten tuntuu konsepti sen puoleen toimivalta.

    Ensiviikolla sitten tosiaan tuo amerikan osien SWAP!!!! Siis 29.6!!!

    Klo 17 jälkeen voi paikalle vapaasti mennä asettelemaan myyntitiskiä/tavaroitaan ja ostajat ja muut ihmettelijät tervetulleita klo 18 alkaen , swap jatkuu klo 21 saakka jos ihmisiä paikalla vaan riittää.

    Myyntipaikat maksuttomia!!!

    Värkkään grillin noita swappeja varten , hommaan hiilet ja sytytysnestettä ekaa kertaa varten ja laitetaan vapaaehtoinen grillinkäyttömaksu omantunnon mukaan että jatkossakin saadaan nuo tarvikkeet hommattua , voittoa ei tartte kenenkään tuosta saada.

    Siis jokainen tuo omat grilattavansa ja korjaa roskat mukaansa!

    Kahvitarjottelukin koitetaan järkätä ,monet tossa tänään kyseli että olis hyvä jos kahvia sais ostettuakin , mikähän marttaseura tän hoitais että tulisivat vaikka myymään...
    '
    Kuvien kanssa on näköjään painimista tuolla i-phone-photobucket-overdrive välillä. Ei jostain syystä lataudu oikein photobuckettiin nuo kuvat ,yritän laittaa myöhemmin linkkiä kunhan kuvien lataus on hallussa
    :oops:
     
  5. Scorpion83M

    Scorpion83M 1st gear

    Itse otin muutamat kuvat mutta ei noita kännykällä otettuja kuvia ilkeä missään näytellä :lol: Akselin kumenpoltto suoritus on kyllä myös videoituna, mutta kännykällä :rotfl: Toivottavasti ensi viikolla on enemmän porukkaa mukana ja ilmakin voisi olla lämpimämpi :pinup:
     
  6. karra

    karra Double Gearhead

    Ihan hyvä Guuts-meininki tänään.

    Innostuin tutkimaan hyllyjäni ja johan sieltä löytyi muutama pahvilaatikollinen tavaraa joka joutaisi pois. On ameriikan osia mutta jonkin verran yleistarvikettakin joka käy siis harrastushommiin.

    Tavaraa on 28 vuoden ajalta, no ainakin melkein... 1974 ascoonan termostaatit lensi metallirojulaariin ja muutakin sinne mäni joten hyvä että aloin tonkimaan hyllyjä :) .

    Pitänee siis tulla myymään, eka kertaa elämässä - no ei kai tuos mitään :lol: .
     
  7. Heh , sama homma

    Eipä oo tullu kovin aktiivinen tuon myynnin suhteen oltua :lol: joten tavaraa on kyllä hyllyt täynnä.

    Ainut huono puoli on siinä että jokaisen tavaran kohdalla alkaa mieli suunnitella "tästähän sais sitä ja tuosta tuota" jne jne...

    Eiköhän peräkärrykuorma kuitenkin irtoa , täytyy ottaa itseä niskasta kiinni!

    Laittakaahan puskaradiotten volyymit täysille!
     
  8. pontiac60

    pontiac60 Gearhead

    No män ja ihan kunnolla, no ens viikol sit..
     
  9. livinki

    livinki 1st gear

    Pistetääs haaste. Jokainen joka on käyny ensimmäisissä guutseissa,niin puhuu jonkun kaverin mukaan ensi tiistain SWAPPIA ihmettelemään.
    Ja jos ei itse pääse niin niin hommaa kaks :rotfl: :poff: .
    Kaikki ei lueskele OD:ta, joten kannattaa mainita alan harrastajille tapahtumasta.

    Hyvää juhannusta kaikille 8)
     
  10. L.P.

    L.P. Gearhead

    Mitämitämitä!? Lappeenrantaankin swappi? Loistavaa! Täytyy tulla ehdottomasti paikalle kun satun liikkumaan siellä päin.

    Hienoa toimintaa!
     
  11. Juu ,swappia pukkaa!! (USA-kirppis kuvais kait paremmin)

    Viimehetken tietona kahvit ovat löytäneet keittäjänsä , eli kaffetta on saatavilla + grilli kuumana ja tarkoitus olisi järjestää makkaraa myös itse grillausta varten jos sattuu unohtumaan....

    Alkakaahan kerätä rom..aarrekuormaa myyntiä varten.

    Tämä on siis maksuton tapahtuma , tarkoitettu vain harrastekalustoon liittyvien osien ja osakokonaisuuksie/autojen myyntiä varten.

    - Ei ammattilaisille!

    - Ei porsliinikippoja!

    - Ei muovikippoja (autot mukaanlukien , paitsi corvetella saa ja pitää tulla)

    Olipa hikisen väännön takana tuo kuvien lataus mutta tossa muutama lisäräpsy: http://s3.photobucket.com/albums/y58/Ak ... 0meinings/

    Kaksi ekaa kuvaa on myytävistä autoistani , tosin tuo kuvassa esiintyvä roadsteri on se jota teen itselle ja toinen A29 roadster on kaupan. Chevyn paneli tai roadster joutuu lähtemään , pitovaikeuksien takia :lol:
     
  12. jus57

    jus57 Gearhead

    Olipas Akseli saanu muutaman kuvan onnistumaankin (terv.Kimi ,vähän pienemmällä Chevyllä.)

    Kaivakaahan swappiin 1pari erikoisia vanteita,olis tuohon peräkärriin tarkoitus etsiä vähän veikeemmät vanteet.Jaolla ja koolla ei niin väliä,mieluusti kapeat....ja tietysti edulliset.

    Pitänee katsoa oiskohan vintillä jotain ylimääräisiä aarteita jotka joutais kiertoon jos vaikka innostuis myynti hommiin.

    Muistakaahan tilata kelit kohdalleen!!!
     
  13. Grillin aihio muuttuikin 200l tynnyristä ,mielestäni asiallisempaan säiliön päätyyn ,joka on noin metri halkaisijaltaan , ritiläkin löytyi kun aikansa aarrekatosta kaiveli :lol: tosin reikäväli on hiukan iso ainakin prinssinakkien paisteluun , eli jos jollain aikomus lämmitellä pienikokoista evästä , tuokaa tiheämpi ritilänpala mukana.

    Putkea löytyi jaloiksi ja maanantaina pitää koittaa sen verran ryhdistäytyä että saa hepattua jalat komeuteen kiinni...

    Nyt suunnataan Jussin viettoon torstaista lähtien , kailottakaahan Swappia kaikille tutuillenne.

    AvG
     
  14. Viimehetken nosto ja muistutus...

    Siis SWAP ensiviikon tiistaina ,Lentokentäntie 14 , Lappeenranta!!!! Alk klo 18.00 ,tarkemmat ohjeet ylempänä topicissa.... Kaikki USA-orientoituneet mukaan.

    Hyvää Juhannusta!
     
  15. Nonii , Juhannus tuli kelluttua Saimaalla ja huomenna täytyy koluta laareja ja ettiä myynti artikkeleita , vaikka enempi se on ostopuolta aiemminkin ollu.

    Myyjät voi tuoda paikalle pöytiä yms alustoja tavaroiden esillesaamiseksi , myyntipaikan voi valita saapumisjärjestyksessä vapaasti.

    Kertokaa nyt toki kavereillennekin...
     
  16. Ja nosto jotta laiskimmatkin netin penkojat huomaisi tuon swapin ...

    Grilli-projekti on juuri käynnistymäisillään ,jotta saadaan eväät lämpimiksi huomenna :D

    Sateesta ei tällä kertaa lie pelkoa , niin hyvältä näyttää ennustus tällähetkellä 8)
     
  17. jankinnu

    jankinnu 3rd gear

    Jees, voisin tuoda noita chevy osia pari laatikollista myytäväksi. Pitää laittaa hinnat silleen, ettei hirveesti tarviis kanniskella takaisin :)

    Kesäpeli ei ole vielä kasassa, joten pitänee jättää tuo käyttökiesi nurkan taakse piiloon vai onko ne eka kerralla olleet sivuparkit käyttiksille edelleen?
     
  18. jus57

    jus57 Gearhead

    Ja mie tuun ostamaan ne peräkärriin sopivat/sopimattomat vanteet joita kaikilla on tyrkyllä.......
     
  19. Parkkeerauksesta sen verran että amerikan kalusto vasemmalle ja käyttiksillä vois kurvata oikealla olevan hallin taakse , varataan etupiha svappia ja harrastekaluston ihmettylyä varten.

    Grillikin valmistui tuossa äsken ,piti koko päivä veneen kimpussa häärätä kun juhannuksen jäljiltä pakosarjanvaihto remonttiin ilmeni aihetta.

    Miulla näyttäis olevan myös veneen osia (v8 tietenkin) joutilaana , alumiinipakosarjoja ford ja chevy koneisiin ,öljyputsarin siirtosarja jne , täytyy tuoda tarjolle jos joku tartteis...
     
  20. janski85

    janski85 1st gear

    guuts

    hoplaa,se ois viikko vierähtänyt..tultava pikaisesti pyörähtään,nuori mies tahtoo muukkoon mikroautoilemaan.miulle kelpais uuteen hankintaan takagummit jos jollai nurkis pyörii.295/50 r15..2kpl riittänee..vanhat tietty sudataan burnisalueella jos sopivat löytyy.moparin 15t vanteitaki vois ajatella..-68 satellite siis kyseessä.myytävää kampettakin ois,muttei jouda jäädä tänään pitemmäks aikaa.(en varmaan raaski vaan myydä mitää) :oops:
     

Kerro tästä muillekin!