lasien kipinäsuihkujäljet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja tlento, 20.5.2005.

  1. tlento

    tlento 1st gear

    Nykyään kun on kaikenlaisia konsteja lasien korjaukseen ja naarmujen poistoon, niin onkos kellään mitään konstia laikasta lentäneen kipinäsuihkun jättämien jälkien poistoon lasista. Lähinnä nyt jotain ns. kotikonstia, kyllähän tuulilasikorjaajat niitä hio hyvään hintaan!

    ..paras konstihan on suojata lasit etukäteen, mutta aika helposti se kipinäsuihku löytää tiensä lasiin vaikka kuin olisi peitellyt!!
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    sanoppa

    Onko ne sulanut lasiin vai vain tarttunut tuo tieto helpottais asiaa?
     
  3. tlento

    tlento 1st gear

    No, mun tapauksessa on vissiin sekä - että. Eli se musta "kipinä" lähtee kyllä raaputtamalla pois mutta vaikuttaisi siltä, että lasiin jää silti jälki.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo sit ei oikein auta muu kuin mennä ammattilaisen puheille, kun on sulaneet ikkunaan kiinni siltä ainakin saat oikean laiset myrkyt tuohon puuhaan.
     

Kerro tästä muillekin!