Lasikuitupuskurit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja '69 Capri, 13.2.2002.

  1. '69 Capri

    '69 Capri Gearhead

    Tarkoituksenani on tehdä puskurit lasikuidusta, koska entiset ovat entiset. Eli miten tehdä muotit ja kiinnittää puskuriin kiinnitys "raudat"?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos lujitemuovityöt on sinulle täysin tuntemattomia, kannattaa jättää homma kaverille joka osaa tai ammattimiehelle. Muutenkin kannattaa harkita noita puskureiden vaihtoa..mk 1 Caprin puskurit ei paljoa paina.
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ekaks puskurit tarttee meikata sileiksi ja siisteiksi, sitten vaikka venevahaa pari-kolme kerrosta päälle. Pari kerrosta mattoa päälle ja kuivuttuaan muotit irti puskureista.
    Jos muotit on siistit taas vahaa alimmaksi ja pari kerrosta gelcoatia. Sitten pari kerrosta mattoa, ne raudat voi samalla laminoida kiinni?. Sitten muotit pois ja siistiminen + maalaus. Funtsi itse kannattaako.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kannattaa kysyä, onko jollakin jo muotit ja ostaa valmiit. Pääsee loppujen lopuksi helpommalla ja halvemmalla.

    Ylöjärvltä Kurun suuntaan on ainakin yksi paja millä on paljon muotteja. Nimeä en tietenkään muista (mainostanut muistaakseni V8:ssakin)
     

Kerro tästä muillekin!