Lasin tiivistys?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja SBChevy, 3.4.2021.

 1. SBChevy

  SBChevy 1st gear

  Aikanaan lasiliimalla liimattu sivulasi on alkanut vuotamaan että millöhän sitä liimais/tiivistäis?
  Lähinnä ongelma on se että tarvin tätä liimaa erittäin vähän ja esim.koriliimaa aina sillon tällöin että ottaako 221 Sika kuinka hyvin lasiin kiinni tai Wurthin liima&koriliima?
  Niitä kun täältä löytyis lauantaina avoinna olevien liikkeiden hyllystä ja Soudalin jotain oliko nyt all-in-onea?
  Eli nyt sää suositella tähän hyvin käyvää liimaa.
  Kyseessä lähes arvoton käyttis.
   
 2. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 1st gear

  Tämä nyt on vähä "musta tuntuu# mielipide. Nuo tavalliset kori liimat ei kestä oikein hyvin uv säteilyä ja irtoavat ajan saatossa lasista. Mutta jos saat sen liimattua niin että ottaa kiinni koriin ja vanhaan liimaan niin vois pysyä (tartunnat pitisi saada tehtyä). Tuo toimii tietenkin vain jos se vuotaa korin ja liiman välistä. Jos vanhaliima on irti lasista niin suosittelen kyllä käyttämään lasi irti ja liimaamaan oikealla liimalla uudestaan.
   
 3. J-peg

  J-peg Gearhead

  Mites kattoluukkuliima?
   
 4. GBS

  GBS 2nd gear

 5. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Lastomerille toinen ääni täältä. Tämähän ei kovetu, joten vähemmän myös säätämistä siinä vaiheessa, jos lasia joskus irrottaa.
   

Kerro tästä muillekin!