Lasinpyyhkijän moottori sekoilee - Cadillac -59

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja EVO X, 13.10.2014.

  1. EVO X

    EVO X Gearhead

    Eli oireet on seuraavat:

    Lo asennossa pyyhin toimii ilmeisesti medium tasolla, MED asennossa se toimii myös samalla nopeudella, HI asennossa se sammuu.

    Kytkin on ok. Vaihdoin vielä varaosamoottorista ehjän sähköliittimen vastuksineen ja "stoppareineen", mutta ei vaikutusta. Käämit näyttää ehjiltä, suojasukat on kunnossa. Hiilet on ok ja pinnat on putsattu ja hiottu kevyesti. Mekanismi on siisti ja ehjä sekä voideltu..

    Moottoria kokeiltiin toiseen vastaavaan autoon jossa on toimiva pyyhin, ja sama juttu. Se siis poissulkee johtosarjavian.

    Ja se perinteinen kysymys, mitä v*ttua?
     
  2. timant

    timant 2nd gear

    Mitäs saat resistanssien arvoiksi hiilien ja maan välillä? Jos kuitenkin joku kosketushäikkä..?
     
  3. EVO X

    EVO X Gearhead

    Täytyy tarkastaa. Motti on nyt toisella harrastajalla, joka lupas kattoa sitä tässä alkuviikosta.
     

Kerro tästä muillekin!