lasitiivisteen koristelistan laitto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja 6PPC, 2.6.2015.

  1. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Kannattaako lasitiivisteessä urassa oleva lista laittaa paikalleen ennen kun tiivisteen ja lasin laittaa koriin vai vasta kun ne on jo paikoillaan

    tällainen aukko on sivistyksessä
     
  2. M

    M Gearhead

    eikös noiden listojen tarkoitus ole "kiristää" tiiviste eli vasta viimeiseksi paikalleen. ja kun sitä ei ole laitettu ennen, tiivisteen paikalleenlaitto on paljon helpompaa.
     
  3. mercakungen

    mercakungen Gearhead

    Minulle ei ole vielä tullut vastaan tapausta (autossa), jossa koristelistan saisi asennettua jälkikäteen (vaurioittamatta listaa). Jos kysymyksessä ei ole yleismallinen veneen ikkunatiiviste, niin asenna tiiviste lasiin, jonka jälkeen koristelista tiivisteeseen.
     
  4. M

    M Gearhead

    niin, onko tuo kysyjän lista oikeasti lista vai sellainen kiristysnauha tms. joka painetaan tiivisteen uraan?
     
  5. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    jos kumitiiviste paras on laittaa kiilaura paikoillaan narulla päälle,jos ns yleisikkuna tiiviste ja on käytössä työkalu kiilanauhan laittoon helppo on niinkin.
     
  6. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Kyseessä on 80 vm dodge pick up jossa on sellainen muovinen kiiltävä lista joka kiertää keskellä tiivistettä
    huh kun tuli pitkä lause
     
  7. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Ainaskin vm. 1990 Dodge pickupissa lista on tällainen kiilalista:

    http://www.steelerubber.com/window-lockstrip-70-2196-52

    Kun klikkaa "Matching vehicles" niin näkyy käyvän useampaakin malliin.

    Tehtaan manuaalin mukaan tiiviste asennetaan ensin koriin, lasi sitten siihen ja kiilanauha luonnollisesti viimeiseksi. Testattu ja toimii. Muovikromilista ei säily hohdokkaana kovin kauaa. Saatavana on myös mustaa pyöreää nauhaa ilman "kromia".
     

Kerro tästä muillekin!