Legendary Auto Interiors / E-body verhoilut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Harri S, 3.3.2010.

  1. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    http://www.legendaryautointeriors.com/

    Onkos kukaan tilannut tuolta sisustan osia?
    Noin 533 taalaa olis E-koppaiseen etu- ja takapenkin verhoilut.
    Miten on tilaukset onnistuneet?
    Laatu?

    On halvempi kuin Year One.

    Visa tuntuu käyvän maksuvälineeksi, mutta mikä on PO Number ja Visakortin Security code, mitä ne tuolla nettikaupan maksuosiossa kysyy?

    Paha tuolta on oikein mennä mitään rahtejakaan (suomeen) kyselemään, kun tuo lontoon kieli multa niin huonosti sujuu. Jos kokemuksia on niin hintatiedot rahdista kiinnostaa myös.

    Kannattaako yleensäkään mennä merta edemmäs kalaan? Suosittele EU-alueelta luotettavia verhoilukauppiaita. Saksasta on tullut tavaraa kyllä tilailtua Visaa apuna käyttäen, mutta vinkit tuon Usan tilauksissa kiinnostaa.

    Nyt kun olis lopulta jo aika -71 Challengerin penkinverhoilujen hankinnalle.

    Vinkkejä ja apuja vaikka tähän ketjuun tai sitten YV
     
  2. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Heps, olen ottanut Legendaryn kamat Dantes Partsin kautta. Hyvä palvelu ja saa hippasen discounttiakin kun ostaa tarpeeksi kerralla.

    Tarkoitus olis ottaa tuolta tavaraa ihan näillä näppäimillä. Tulevat tosin tällä kertaa meriteitse auton sisällä eli toimitusaikaa tulee varata parisen kuukautta.

    Penkkeihin kannattaa muuten ottaa samalla uudet foamit.

    Pepe
     
  3. MudMax

    MudMax Gearhead

    Jos kyse oli perussetistä, niin miun mielestä Y1 menee mainitsemasi hinnan alle, kun ottaa huomioon 15 pinnan alennuksen ja jos tilaa enemmän niin laskun loppusummasta tulee vielä 5/10 pinnan määräalennukset.
    Siltikin Y1 on harvoin halvin.....
     
  4. On tullut asioitua firman kanssa muutaman kerran ja olen saanut hyvää palvelua joka kerta, ja etenkin suomalaiset sukujuuret omaavalta kaverilta, joka tosin ei osaa suomea kuin muutaman voimasanan :)

    Legendaryn verhoilujen laatu on ollut hyvä.

    Ainoa ongelma on ollut, että eräässä tilauksessa Challengeriin tuli hieman väärällä materiaalilla olevat penkin verhoilut.

    Jos ei itse kiinnosta tilata Legendarylta suoraan, niin Suomestakin löytyy yrityksiä, jotka välittävät heidän tuotteita, samoin Ruotsista ja muualta Euroopasta.
     
  5. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Kiitos vastauksista.

    Laittelen asian tiimoilta S-postia tänä iltana, jos sopii?
     

Kerro tästä muillekin!