lehtijouset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja jaketin, 16.9.2010.

  1. dart -66

    dart -66 Gearhead

    ... ei oo, kun piti ensin hommata parempi perä ja sen hankinta on vaan venynyt, täytynee vaihtaa tuohon irrallaan olevaan kasivarttiin vaan uudet jousitallat...
    Tuossa kävin leimalle tarjoamassa ja hylky :eek: tuli. Kayttöjarrussa takana liikaa eroa eikä parantunut, vaikka sääti välillä lähemmäs... Huomenaamuna pitäisi mennä vaihtamaan rispaantuneen kässärivaijerin tilalle uutta ja ehkäpä nostaa 318 uuteen konepukkiin tarkasteltavaksi.

    Saa nähdä, koska nuo jouset saisi vaihdettua :rotfl:
     
  2. Kuutoshullu

    Kuutoshullu 2nd gear

    Mitäs tota käykös tollaset mopar perfinit lanceriin?


    Vaiko vienkö suosiolla vanhat taottavaksi johokin pajaan?


    Sen verta on jouset kuolleentuneet että ku joku menee taanne istumaan nii ja ajelee niin kura läpät ottaa maaha kii kaarteissa... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!