Lehtijousien eheytys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Ezy, 16.10.2004.

  1. Ezy

    Ezy 1st gear

    autona siis k-5 Blazer. kannattaisko ennemmin takoa takasin mutkalle ku ostaa uudet? uudet taitaa olla aika yrjöttävän kalliit. :) alkaa oleen etujouset jo väärinpäin mutkalla.
     
  2. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Kovin kuoleentuneista jousista ei saa hyviä takomallakaan, kuoleentuvat uudestaan hyvin nopeasti, jos ovat jo väärään suuntaan mutkalla niin uudet on järkevämpi sijoitus... mutta jos pudjetti on pieni niin sitten taottavaksi vain.
     
  3. JanneB

    JanneB Gearhead

    Noissahan oli lehdet väärään suuntaan mutkalla jo uutena. Kyllä minä hommaisin korottavat pakat.
     
  4. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Halvempi vaihtoehto uusien pakkojen tilalle on (jos norra ehjä) etsiä sopivan levyisiä kuorma-auton jousipakkoja esim purkaamolta...
    Siis jos liian pitkiä, niin lyhennyshän on helppoa...

    Samallahan voi lisätä muutaman lehden lisääkin jos U- pulteissa on varaa... :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!