Leiriytyminen Alastarossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja ducati, 8.6.2009.

  1. ducati

    ducati 1st gear

    Onkos tietoa kuinka kannattaa varustautua viikonloppuun EM- Alastaro kisoihin, olen leiriytynyt paikalle useasti, mutta viime kesänä oli jo aika hankalaa. Mikä on tuleva tilane, pitääkö mennä naapurikuntiin? Paikalla olisi hauska olla, mutta se hiekkakenttä ei ole kovin kutsuva.
     
  2. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    leirintä alue tulee sijaitsemaan samassa paikassa kuin jo viimevuonnakin, elikkä grossiradan maastossa... Aluetta pyritään järkeistämään tehokkaammaksi, mutta valitetavasti sekin täyttyy nopeasti ja tila on rajattu.... Eli varmistaaksesi leiripaikan alastarolla, kannattaa tulla paikanpäälle jo torstaina..... Leirintämaksu on muuttunut tälle kaudelle to 60, pe 40 ja la 20 (jos tilaa vielä on)+ kaikilta leiriytijiltä vaaditaan myös kokoaikaranneke.....
     
  3. nalle71

    nalle71 Gearhead


    Koskeeko tämä hinnoittelu myös jäseniä, vai onko edellisien vuosien tapaan -50%
     
  4. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    Mitä mitä... ????

    FHRA:n sivuilla http://www.fhra.fi/dragracing/liput.html

    sanotaan seuraavaa:

    .....

    Ketä pitäisi uskoa? ... printtaan tuon varmuuden vuoksi, jotta jää mustaa valkoiselle.

    T. Rami
     
  5. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    Valitettavasti ko. sivulla on jäännyt viimevuotista tietoa, :oops:
    sivusto päivitetään virheiden osalta tänään.

    FHRA pahoittelee virhettä...
     
  6. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    Alueella leiriytyminen 20 € / hlö (edellyttää kokoaika ranneketta)

    alkaa olla perheelliselle (2 aik + 3 lasta) aika tyyristä, edellisvuonna (07) oli vielä reilu satanen (fhra jäsen) kun päästiin perjantaina leiriytymään, en tiiä kyllä, tohon hintaan alkaa jäädä tuo tapahtuma meidän perheeltä näkemättä, oli niitä ainoita mihin olen nuo saanut houkuteltua ja on jopa viihtyneetkin, ja nitrovehkeistä tykänneet. vanhalla leirialueella oli kiva herätä nitropyörän lämmityskäyttöön "aamulla". meidän lomabudjetista tuo nielee noilla hinnoilla ison siivun, perheellisillähän on rahaa, kun on ne lapsilisätkin :eek:
    siis 20e+40e majoitus (mikäli lapset ei aiheuta lisäkustannuksia, muuten +120e), plus liput 50e+25e. siis 135e...255e 800 mk:eek: ...1500mk

    saa nähdä tulemmeko paikalle

    [/i]
     
  7. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    mys tähän tapahtumaan alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi vanhempien seurassa... :)
     
  8. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    ok, tuolla ollaan käyty jo monena kesänä, ei muutakun tilaamaan aurinkoa ja hellettä 8)
     
  9. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Niin miten on saako jäsenet majoitusedun vaiko ei? Olis vaan kiva tietää
     
  10. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Tuleekin järkkäreille mielenkiintoiset kisat, kun häätävät ihmisiä metsistä telttoineen ja autoineen saas nähdä kuinka moni lähtee 3 promillen kännissä ajamaan autoa pois kielletyltä alueelta :soosoo:
     
  11. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    jäsenet saavat tuon alennuksen lipunhinnasta, mutta ei leiriytymisestä.
    meidän järkkäreiden oikeudet eivät ylety kuin tapahtuma alueen välittömään läheisyyteen, eli metsiin leiriytyjä kuuluvat valtion omien järjestysmiesten piiriin...o).
     
  12. rajuriiviö

    rajuriiviö 1st gear

    Mitä sillä leiriytymis maksulla sit saa?? Ajaa autonsa sinne leiriytymisalueelle? ja käydä puskassa pyllistämässä pissillä?
     
  13. Jaku

    Jaku Gearhead

    Niin, mitä tohon leiriytymis maksuun sisältyy?? Jos ajatellaan et asuntoautolla/vaunulla tulee 5 henkilöä, joista jokainen joutuu maksaan 40euroa leiríytymis maksua, on jo 200 euroa kasas. Tollaseen rahaan luulis kuuluvan jo sähkö+suihkut/sauna tai ylipäänsä siistit sosiaalitilat.

    BTW:eikös jäsenet saanu aikasemmin ton leirintämaksunkin puoleen hintaan?? Pistää vaan miettimään et mix näitä jäsenetuja karsitaan koko ajan... :wc:

    Toinen asia on myös ihmetyttäny parina viime vuonna, kun kuulutustornin puolella katsomossa ei saa olla turvallisuus syistä enää puomilla..luulis sen VIP puolen olevan ihan yhtälailla vaarassa..vai eikö sieltä nää enää mitää jos puomin reuna on täys? no nehän on VIP...
     
  14. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    ... :mad: :mad:

    Olin jo ajatellut kerrankin leiriytyä, mutta noilla hinnoilla ajan mieluummin kotiin nukkumaan joka päivä.

    ... no kulutus radan ravintoiloissa jää nollaan, koska otan eväät (kahvitkin termarissa) kotoa mukaan!

    ... Kannattaa jos kannattaa ja kelle kannattaa?

    T. Rami
     
  15. raggar

    raggar 3rd gear

    Jää lähtemättä, menee jo liian kalliiksi.

    110 euroa on jo liikaa :mad:
     
  16. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    ja hiukan selkeemmin:

    Liput

    Torstai 15,-

    Perjantai 20,-

    Lauantai 30,-

    Sunnuntai 30,-

    Koko aika (to -su) 50,-

    Lapset alle 12 vuotta ilmaiseksi vanhempien seurassa.

    FHRA jäsenet kokoaika 25,-



    Leiriytyminen (edellyttää kokoaika ranneketta)

    To-Su 60 €

    Pe-Su 40 €

    La-Su 20 € (mikäli tilaa on).
     
  17. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    FHRA:n jäsenyys tais kustantaa huimat kakskymppiä. Eli jo tolla kokoaikarannekkeen alennuksella saa jäsenyyden ja tuopin paddockissa. Onks toi leiriytymismaksu tosiaan per nuppi vai esim matkailuauto tia teltta? Ja mitens siinä noi skidit sun muut handicapit? Toi leireilytoiminta on vissiin ratayhtiön hommia, et siihen ei kait sillee pysty kauheesti vaikuttaan. Tokihan jos hinta menee niin suureks, ettei jengiä enää tuu tapahtumaan, ni sehän on vissiin huono asia sekä ratayhtiön, että FHRA:n kannalta. Vissiin jollain on jotain hajua noista takavuosien leiriytyjien määrästä?
     
  18. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Tää on nyt sitä ympäristö asiaa, joka iikka ajaa kotio nukkumaan ja aamulla aikasin ajeleen takasin päin ja jono on Loimaalle asti. Tämähän lisää huomattavasti lajin arvostusta viherpiipertäjien ja muidenkin ihmisten joukossa. Saas nähdä mitä paikalliset viranomaiset on mieltä, kun joutuvat vahtimaan aidan ulkopuolelle majoittuneita. Muiden lisäksi :x
     
  19. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Ratayhtiöstä Tero Tupala vastasi tiedusteluuni leiriytymisen hinnasta, että ratayhtiö EI ole nostanut leiriytymisen hintoja vaan ne ovat samalla tasolla edellisvuosien tapaan. Siihen minkä takia FHRA on nostanut hintoja hän ei tiennyt vastata eli varsinaista syytä tälläiselle hinnan nostolle ei ole (paitsi jonkin asteinen ahneus) :mad: :mad: :mad: :mad:
     
  20. raceman

    raceman Gearhead

    fhra:n jäsenet lippu kokoaika 25 euroa, mutta miten tuo leiritymismaksu kokoaika, ei kai vaan 60 euroa per henkilö, jos on näin niin voi helvetti mitä te oikein aattelette? saako fhra:n jäsenyys alennusta? ois mukava saada vastauksia ja pankaa ne tiedot teijän sivuille. kiitos
     

Kerro tästä muillekin!