Leiriytyminen Alastarossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja ducati, 8.6.2009.

  1. hejo

    hejo 1st gear

    Eiköhän se siinä päivän päätteeksi... :D
     
  2. Go fast...

    Go fast... 1st gear

    Eli kuinka kaukana sijaitsee tämän vuoden lierintäalue? Harjun taakse ei enää siis pääse?Onko siellä mitään palveluja esim: 220v, suihku + juomavettä, wc...yms.
    Meitä tulee 5 henkeä 2 kpl 13v poikia + 3 kpl muten vaan poikia :lol: Eli maksua leiriytymisestä kertyy 300€ ja mitä sillä saa?
     
  3. kuke

    kuke 1st gear

  4. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    se vaan tuntuu

    Perkele se mitään kallista oo sehän vain tuntuu siltä jollei oo rahaa.
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    260€, neljä henkee ja majoitus sekä kulku varikolla myös yöaikaan. Halpaa kun saippua;kerrankaan ei passaa kisakuskin paljoo valittaa. :rotfl:
     
  6. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Et ois ääneen sanonu... huomaavat vielä että teidän hinnat on jääny nostamatta vahingossa :)
     
  7. ducati

    ducati 1st gear

    Miten leirintä onnistui

    Kertokaapas kuinka leirintä toimi alueella? Ihan mielenkiinnosta olisi kiva tietää, jospa ensi vuonna lähden taas teltan kanssa ja nuuhkin varikon elämää sitten pitempään illalla. Mikä se hinta lopulta sinne leirintään oikein oli?
     
  8. homer

    homer Double Gearhead

    Tuosta sapuskapuolesta tänä vuonna olisi ollut perjantaina aikaa nauttia vaikka useamman ruokalajin lounas. Vaan eipä tuolla ollut paddokissakaan tungosta ku kävin ajankuluksi ohrapirtelön nauttimassa. Lörtsy kahdella nakilla oli hyvä mutta virallinen kisamakkara liki kylmä. Katsomorinteessä olleelle pyttipannupisteelle (se josta sai laitilan juomia) ja palvelulle täydet pisteet.
     
  9. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    Re: Miten leirintä onnistui

    leirintä oli mielestäni ok, meille löytyi rauhallinen paikka, ei tarttenut kuunnella bassoratioo aamuun asti, maksoi käsittääkseni 20e jäseniltä ja 40e muilta. jos hinnasta halutaan kommentti, niin mielestäni se oli hieman kallis, toki tuolla hinnalla saa varmaan leirityä sitten keskiviikosta -> sunnuntaihin. silti mietin, että menisimme ensi vuonna jonnekin leirintäalueelle, jossa pääsis suihkuun/saunaan. meidän viikonloppu maksoi 135e + tuliaiset xxx e

    kivaa silti oli
     
  10. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Meitin yhden hengen rytmiryhmä voitti arpajaisissa ja sai hyvän leirintäpaikan portin läheltä.

    Eli kuljetusbussi hiekkarinteen taakse suht rauhaisaan kohtaan.

    Kaikki tämä maksoi pe-su 45 € + ?!?! € elämiseen & tuliaisiin (200 €:sta ei paljoa tullut takaisin).

    Ja näki muiden ajoja. Muuten ei ehdi katseleen muita kuin omia ajoja.

    Kisabussi toimi majoituksessa pe-la yönä loistavasti, mutta la-su yön 3 asteen lämpötila alkoi hieman tuntua viileältä ilman lämmitystä.

    Ensi vuonna uudestaan, jos ne/me eivät keksi jotain muuta meitin kisoihin.

    Voipi olla, että meitin tiimi siirtyy SPETiin ensi kaudelle...
     
  11. Quest

    Quest Gearhead

    Re: Miten leirintä onnistui

    Pikkuisen riiston makua, lauantai aamuna tultiin, mummo kinus saharan portilla 40€/kärsä vaikka tarjottiin vaan 20€. Ei ollut kuullutkaan la-su yön hinnasta. Noh ehkä se hieman vaikutti, että oltiin paikalla jo klo 03:00.
    Joku kyseli peltiteltan hintaa, 400 - 570€ välille osui pyynnit pe1600 - ma1000 sis. 1000 km. Katsomot + sapuskat jne..
    Stana samalla rahalla olis viettäny viikon Floridassa, kuin saharassa 1,5 yötä. Mut ei valiteta.
     
  12. FFreak

    FFreak Gearhead

    Tulee vähän myöhässä meikäläisen kritiikki mut eipä tuo kai haittaa. Negatiivistä tämäkin ja leiriytymisestä. Ensinäkin hinta. Sitä varmaan olisi voinut nostaa vuosittain jos kerran kulutkin ovat nousseet. Näin kauempaa tulleena ei viitsi kääntyä portilta takaisin. Samoin kuin se, että netissä on väärät hinnat jonka takia portilla tuli yllätys. Meitäkin tuli 6 henkeä eli 660€ + muu rahan meno. Onko ensivuonna 150€/ lärvi? Hinnat voisi päivittää aiemmin ajoissa. En aio liittyä jäseneksi pelkästään alastaron takia.
    Sitten itse leiriytyminen. Aiemmin sai leiriytyä rinteessä ja sen alla. Eikä mielestäni ilmat ole edellisistä kesistä muutuneet palo aremmiksi. Mutta miksi me jotka tulemme ajoissa yrittäen saada hyvän leiripaikan, ajetaan alueen takimmaiseen osaan ja sanotaan ettei rinteeseen tai sen alle saa leiriytyä. Silti jo samana iltana rinteessä ja sen alle on leiriydytty. Onko nämä leiriytyjät jotenkin erityisasemassa? Mielestäni ensin saapuvien pitäisi saada leiriytyä parhaalle löytämälleen paikalle. Myöhemmin tulevat niille mitä on jäljellä. Viimevuonna telttamme oli hiekkakentällä ja meillä oli mukava leiri ilman ongelmia. Eipä onnistunut enää tänävuonna. Toissavuonna olimme rinteen alla teltta rinteessä ja auto hiekkakentällä heti teltan alla eikä ongelmia. Samoin edellisinä vuosina olemme olleet rinteessä ilman ongelmia. Nyt taitavat säännöt muuttua koko ajan. Mikähän mahtaa olla ensivuoden käytäntö? Menee pelleilyksi tuollainen. En oikein usko palomääräystenkään vuosittaiseen tiukkenemisiin eli jotain muuta taitaa olla.
    Melua ja mölyäjiähän riittää tällaisessa tapahtumassa aina, se ei mua haittaa. Tämähän ei mikään rippileiri ole. Tulta osaan käsitellä ja käsittelen varoen, tosin kuin jotkut ääliöt.
    Mun mielestä kesän kohokohta on nitrokisat. Nyt vaan alkanu miettimään edellä mainituista syistä johtuen et viittiikö enää lähteä. Ei viitsi asuntoautoa vuokrata sen takia et sen saa jättää parkkiin kentälle tai lähelle rinnettä. Joo siis auton olis saanu jättää kentälle mut se teltta sinne hevon kuuseen kuiteski. :mad: Mitä monien kans sa puhuttiin asiasta niin aika moni oli samoilla mielin.
    Toivottavasti ensivuoden kisojen lippujen hinnat tulee aiemmin tietoon samoin kuin leiriytymis säännöt. Nykyiset on hanurista ja epäoikeuden mukaiset. Rahasta tämä ei ole mulla kiinni.
     
  13. Jza

    Jza Double Gearhead

    Was? :eek: Toihan on ihan sairas hinta.
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tossahan kannattais ennemmin jo ilmottautua kisaan ajamaan vaikkei olis edes kelvollista kilpuria eli ilmottautuu ja maksaa osallistumismaksun ja paikan päällä käy sit tarjoamassa jotain siviilipirssiä leimalle.
    No, eihän sitä kelpuuteta joten hylky tulee mut varikkopaikka ja oleskeluun ja kisojen kattomiseen tarvittavat liput koko tiimille säilyy koko kisojen ajan :rotfl:
    Ja mikäs sen parempi paikka oliskaan leiriytyä kuin varikko :poff:
     
  15. gremlin

    gremlin Gearhead

    Taidettiin toi homma erikseen kieltaa jossain lapussa, (kutsu??) eli tarttee olla ensinnakin auto mukana ja sen pitais viela sopii luokkaa ja silla pitais viela kait suurinpiirtein ajaakkin :(
    Saatto olla etta toi auto vaatimus oli vaan Mantorpissa, siella kun muutamana vuotena oli jokunen ''team''(suomestakin) bussilla muttei vankkuria lainkaan mukana. Katsurit/luokkien keraajat kun kyseli etta tuutteko ajamaan niin oli just laatikkoremontti kesken bussin takaluukussa ymym pikku arbeettia :lol:
     
  16. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    300€ oli mökki viikonlopuksi siinä vieressä, tosin muutaman puhelun takana. Yks mökki oli sovittu siihen rahaan mutta avaimen tuoja haluskin viissataa :eek: Kusettaa ne osaa tuolla kyllä :argue:
     
  17. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    ...

    Olen jossakin vaiheessa kommentoinut samaa aihetta mutta tämän topikin pikakelaus tuotti tulokseksi että uusinta näyttää olevan paikallaan..

    Viimevuonna tulimme alastarolle myös ajoissa, eli keskiviikkona illalla. Ohjattiin jonnekkin parkkilaanin kauimmaiseen laitaan että toi katsomorinteen tausta on naruilla rauhoitettua aluetta sille paremmalle väelle. Joo, löysimme kentän laidalta parkkipaikan vaunulle ja seuraavan päivän illalla oli jo myöhäisemmät rakkarit päässy maastoutumaan tonne katsomorinteen takaiseen maastoon..

    Rehellisesti sanottuna vitutti sen verran että tämän vuotisiin eeämmiin en pannu kovin suurta painoarvoa joten ne jäikin välistä tänävuonna! Pikkujuttu, ei se vuoden takainen pitkä viikonloppu pilalle menny mutta paskanmaku on pitkämuistinen. Ei voi luottaa edes tuohon maastomajoitukseen!
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllä toi auto ja ajamis vaatimus on Suomessakin. Pari kertaa on selvitelty syitä lajittelujen ajamattomuuteen. Toistaiseksi selvitykset on hyväksytty, eikä sanktioita ole annettu, mutta mahdollisia nekin saattavat joskus olla. Eli tietoisesti ei kannata pelleillä.
     
  19. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Nostetaas tää taas kartalle. Onkohan mahdollisesti tulossa muutoksia tohon leiriytymiseen ja sen hintoihin vai mennäänkö samalla kaavalla kun mentiin viime vuonna
     
  20. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    kaikki lippujen ja leiriytymisen hinnat pysyvät samana, eli ei korotuksia....o)

    ja nyt kannattaa olla jäsen! katso jäsenhinnat www.fhra.fi
     

Kerro tästä muillekin!