Levyleikkurin teristä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja JesseX, 12.7.2008.

  1. B 50

    B 50 Gearhead

    Olikohan niin, että samaa kamaa eri tukkurilta. Ei mukavimmasta päästä työstettävyys. Onneks terät on yksinkertaisen mallisia tehdä. Nykyisin tulee alihankinnasta, ettei tarvii tehdä kuin varaosiksi meneviä. 460:stä saa hyvät terät. Oikeastaan autotallikäyttöön se materiaali ei ole kovin tarkkaa. Noi meidän tekemät hakkaa levytyöstökeskuslinjoissa yötäpäivää. Ja kauan.
     
  2. Kylänvanhin

    Kylänvanhin 3rd gear

    Kummatkin varmaan hyviä materiaaleja. Sten.fi:llä on sähköinen tuoteluettelo nuista ja aika hyvin selitetty sopivuus eri tarkoituksiin.
     

Kerro tästä muillekin!