Liikaa öljyä!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja towncar, 21.1.2005.

  1. towncar

    towncar 1st gear

    Jo nyt mä sen tein. Onneksi oli talviauto 3 vuottta vanha rellu ajettu 60 tonnia. Oikein mittakannulla mittasin moottoriöljyn ku vaihdoin ja ei mennyt ku yksi litra liikaa.
    Kyllä mä sen vaihdon jälkeen mittatikusta tarkastin, vaan enpä mitään huomannut (perjantai ilta).
    Kerkesin ajella pariviikkoa ennenkuin huomasin että kone ruikkii jostain öljyä pakosarjalle. Otin ylimmäiset öljyt pois, mutta öljyä tulee vielä todennäkösesti kannen tiivisteestä Öljymenekki on todella pientä:ei tartte lisätä, mutta haju on vähän katkera ku lämpimällä koneella seisoo pitempään liikennevaloissa tai ku sammuttaa koneen niin näkyy vähän savua. Mikä neuvvoksi ku pitäs lähiaikoina vaihtaa auto eikä viittis ruveta remppaamaankaan. Ja asiaa vaikeuttaa vielä se että konehuone on ahdas ku piru.
     
  2. Arska

    Arska 1st gear

    Pesetä se kone kunnolla ennenkuin alat enempää ressaamaan, ei tuollainen vahinko hajota edes ranskalaista.

    Eräs tapaus aikoinaan hitsasi pimeässä öljytikun poikki oldsista startin napoihin ja sitten lisäsi öljyä 4L kun ei tikku kastunut... meni ensin öljypohjan päätytiivisteet ja sitten kampuran laakerit.
     

Kerro tästä muillekin!