Liikennekäytöstä poistettu paloturvallisuusriski?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mudracer, 13.11.2015.

  1. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    No ei nyt sentään. On täällä Helsingin Vartiokylän omakotialueella muutama romu-ukko saanut käskyn siivota pihansa autoista ja roskista. Ja ihan hyvä niin. En mä ainakaan jaksaisi katsella terassilla istuessani aidan takana ruostuvia pakettiautoja ja muuta paskaa. Se on kumma, että jotkut vitut välittävät siitä, että miltä oma piha näyttää naapuriin. Pääasia että saa itse tehdä niinkuin haluaa.
     
  2. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Kyllä!

    Mikään ei rumenna niin paljon maisemaa, kuin virheettömäksi nypitty nurmikko pihalla, jossa ei kasva mitään puita tai pensaita tai ylipäätään mielenkiintoista. Pitäisi laittaa vaatimus o,25 pensasta/m2. Myös talon maalaamisesta harmaaksi tai valkoiseksi pitäisi asettaa jokin rangaistus. Täysin kuvottavaa, ei kykenisi kyllä verhoja avaamaan kun tuollainen sika asuisi naapurissa.
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Omakotiasuminen kärsii muutenkin jos naapurit ja pihat liian liki. Tekijämiehet asuu korvessa romujensa kanssa :rotfl:
     
  4. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Totta!!Varsinkin jos naapureita on vielä suurempia kerääjiä mitä itte on, ei paljoa valita. Yhelläkin naapurilla pihassa sierra, lada, vani ja joku motskari ja vene + muuta vaan siihen jäänyttä tavaraa, teltan runko yms.
     
  5. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Mites moniko pitää vaunua liikennekäytössä ympärivuoden?

    Eikös sellaisessa se paloriski oli yhtä suuri oli sit liikenteessä tai vaikka kilvetön
     
  6. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Meilläpäin yksi "keräilijä" päätti kerran kaataa pihakoivunsa polttopuiksi. Moottorisahalla sahasi rungon puoleenväliin, kunnes saha hirtti kiinni. Siinä se saha jökötti koivunrungossa koko kesän, ja olisi varmaan jököttänyt seuraavaan myrskyyn saakka, kunnes olisi kaatunut naapurin autokatoksen päälle.

    Vasta pelastuslaitos kävi puun kaatamassa. Ukko ei olisi sitä itse saanut aikaiseksi. Ja oli edelleen sitä mieltä ettei olisi tarvinnut puuttua hänen tekemisiinsä.

    Ei mulla ole keräilyä vastaan, mutta kaatopaikka on eriasia. Ruostuneita Transitteja ja satoja autonrenkaita, akkuja yms. Ei se ole keräilyä vaan päässä on vikaa.

    Esimerkki ettei "keräily" aina tarkoita harvinaisten kivojen autojen ja esineiden keräilyä.
    tv-ohjelma "Himohamstraajat". Nimi antaa vähän väärän kuvan. Ei se ole "hamstraamista" jos sohvan takaa löytyy kaksi vuotta sitten kadonnut kissa kuolleena, ja 4kpl jääkaappeja on täynnä pilaantunutta ruokaa.
    Talossa haisi pariviikkoiselle ruumiille. Sotaveteraani aviomies asuu amputoidun jalkansa kanssa lähimetsässä, kun rouva on kerännyt asuntonsa täyteen roskia, ettei ukko pysty kulkemaan talossa pyörätuolinsa kanssa.

    Taitaa näitä löytyä suomestakin?
     
  7. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Näistä kliinisistä pihoista tietää että siinä asuu 99% varmuudella kaikesta joutavasta kitisevä tiukkapipokyylä joka vahtii kaikkea paitsi ei varkaita tai ilkivaltaa.
     
  8. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Kunnan palotarkastajat kyllä mielellään vastaa kun niille soittaa. Espoon palotarkastajan kanssa juteltiin mukavia kun taloyhtiön urpot keksi omia päästään, kertoili että paaaaljon tulee yhteydenottoja taloyhtiöistä, kun osa ihmisistä keksii omia sääntöjään. Yritti ne mullekin väittää että autotalli on rinnastettavissa verkkokellariin, eikä saisi pitää palavia nesteitä. Pikkasen kun laittoi isännöitsijälle ja taloyhtiön hallitukselle lakipykäliä ja vastinetta, menivät aika hiljaiseksi. Varmaan yksikin tavaa vielä niitä lakipykäliä, kun verojakaan ei ymmärrä aina maksaa.
     

Kerro tästä muillekin!