Liikennevakuutushinnoista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jusku1, 21.10.2010.

 1. Naxu

  Naxu Double Gearhead

  IF:ltä tiedustelin tuota 40-vuoden ikärajaa kaskon/osakaskon osalta. Samoihin aikoihin kun pudottivat liikennevakuutuksia vanhemmista autoista, poistivat yli 40-vuotiailta autoilta kaskon/osakaskon. Eli ei saa vanhaan enään muuta kuin liikennevakuutuksen, ellei ole museoauto. Pistin IF:n palautetta moisesta sorsimisesta, mutta tuskinpa nuo käytäntöään muuttavat, ellei useampi sata harrastajaa ala vaatimaan osakaskoa yli 40 vuotiaisiin.....
   
 2. hanekki

  hanekki 3rd gear

  On se mahdollista saada.Työ kaverilla 57 chevy ja ottaessaan siihen vakuutusta if sanoi ettei saa osakaskoa johon kaveri sanoi että täytyy vaihtaa yhtiöö,jolloin kaskummaa osakakoa rupesikin saamaan.Eli siinä on nyt sitten osakasko.
   
 3. rane58

  rane58 Double Gearhead

  -Niin, eihän se ole kuin "järjestelykysymys".. :poff:
   
 4. rautasydän

  rautasydän 2nd gear

  Muutama kokemus korvausten osalta ja hyvin on menneet. Voyagerista meni käynnistyksenesto hajalle ja ei inahtanutkaan. Ovet oli yön jäliltä auki ja epäilin murtoa vian syyksi. If hinautti auton korjaamoon jossa todettiin vika mekaaniseksi kulumiseksi ja ifin ystävällinen täti soitti ja sanoi omistajan nyt unohtaneen ovet auki ja korjausta ei makseta, hinauksen maksoivat kuitenkin:)
  Viime viikolla meni kotona televisio ja soittelin ifiin. Korvauspäätös tuli seuraavana päivänä ja summa oli itseäni tyydyttävä. Kuitteja jne ei vaadittu, pelkkä soitto riitti ja toiminta oli ystävällistä ja nopeaa. Cutlassin vuosimaksu ilman bonuksia hipun verran yli 300e, kun muilla oli 6-700e :eek:
   
 5. ssi

  ssi 2nd gear

  kannatti vaihtaa yhtiötä kun moottori leves tienpäälle niin tapiolassa on autoturva..
  Ja vielä mopossa nous liikennevakuutuksen 50%bonuksista 70% kun käyttöpäiviä on ollu niin paljon.
  En hoksannu kattoa miten If:isä nousee bonukset mutta ainakin tapiolassa 10%/vuos
   
 6. [BassAddict]

  [BassAddict] 1st gear

  Sama ko kaikilla muillaki eli If on ollu tähän mennessä halavin. Viimevuotisen käyttiksen liikennevakuutus 141 euroa ja risat, aivan iliman poonuksia :eek: :poff:
   
 7. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Soittelin tänään sitte ja kyselin, niin kun auto on vuosimalli -70 niin ei saanu, joten jäi sitte se 350e liikennevakuutus ottamati ja pidän edelleen Tapiolassa, jossa kuitenkin on toi osakasko ja eikä se ero nyt niin huikea ole.
   
 8. arrakis

  arrakis 1st gear

  Mites on kamiina muuten pelittänyt? 8)
   
 9. Bandicoot

  Bandicoot Gearhead

  if ei huoli Harley Davidson liikennevakuutusta. Heille täytyy olla muutakin vakuutettavaa jos aikoo tuollaisen pyörän saada sinne. Ei sillä etteikö muitakaan olisi vakuutuslaitoksia tuo vain tuli ilmi kilpailuttaessani vakuutusyhtiöitä ja tottakai heilla oli halvin tarjous pyörästä, mutta kun ei sitä pelkästään voi ja muissa vakuutukssa ero menee kiinni.
  HD on merkki jota he seuraavat erityisesti. Näin todettiin.
   
 10. amaz

  amaz 2nd gear

  Pohjolasta kysyin -61:seen mahdollisuutta saada kevyt- tai osakaskoa. Onnistuu kuulemma, mutta vaatii vahinkotarkastajan tekemän tarkastuksen ja puoltavan lausunnon. Katsotaan keväällä kun auto on taas ajokuntoinen.
   
 11. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  miul on sellanen luulo nyt, et toimivat laittomasti jos noin tekevät.

  liikennevakuutus on lakisääteinen, ja se on myönnettävä..
   
 12. Naxu

  Naxu Double Gearhead

  Pohjolaan riittää muutama valokuva vahinkotarkastajalle. Itse taisin lähettää `61 dodgesta sähköpostilla viisi kuvaa ja se riitti. Osakaskon saa, liikennevakuutuksen tietenkin haluavat sinne. IF:ssä olis liikennevakuutus ollut 244€/vuosi, pohjola hinkuu karvan alta 500. Mutta tuo osakasko on pohjolassa vain 50 juuroa. Joten 6kk ajokaudella 100:n juuron erolla taitaa vakuutus siirtyä pohjolaan.
   
 13. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  En osaa sanoa liikennevakuutusten osalta, mutta kokonaisuutena halvimman tarjouksen olen saanut aina Aktialta. Tosin kaikkia vakuutuksia (kiinteistö) sieltä ei saa ja joissain (tyttären henkivakuutus) ehdot ovat todella huonot. Nuo onkin sitten muualta.
   
 14. ramman

  ramman Double Gearhead

  Mulla on vanin vakuutukset nordeassa. liikenne ja täyskasko ~33 egee kuussa ( taitaa kummassakin olla bonarit täysillä ) yhteensä. Toi menee suoravelotuksena tililtä kerran kuussa niin ei paljon tarvi vakuutusmaksuja miettiä 8) .
  Eihän tollaseen vanhaan vaniin kannatas ees täyskaskoo pitää, mut noilla hinnoilla ihan sama 8)
   
 15. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Hyvinhän se on pelittäny, ei pahemmin mitään ongelmia. Pikkusäätöjä ja sen sellaista. Nytten tulee lämmintäkin kabiiniin, kun liitin vain ne letkun yhteen ja sillä sipuli. Viikonlopun jälkeen pistän varmaankin talviteloille ja sitten odotellaan kevääseen.
   
 16. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Joo, mäkin kyselin vuos sitte ja vahinkotarkastaja kävi tekees tarkastuksen ja sanos et tekee tarjouksen, mutten ikinä saanut sitä tarjousta. Jäi sitten asia siihen. Oisin muuten ollut kiinnostunut, kun pankkikin olis ollu op:sta mutta ei sitte. :mad:
   
 17. arrakis

  arrakis 1st gear

  , kun sitten huomaat keväällä, että auto onkin ihan atomeina pitkin tallin lattiaa, kun on mopo karannut käsistä... :lol:
   
 18. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Joo, muuten varmaan noin käviski, mutta ku toi on vaan autohallipaikka, nii ei oo pelkoo et on palasina, ainakaan pahasti... :)
   

Kerro tästä muillekin!