Liima koritiivisteille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Concarne, 31.8.2020.

  1. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Caddyn takakontin tiiviste pitäisi uusia ja nykyinen näyttäisi olevan jollain liimalla kiinni. Mitähän liimaa näissä voisi käyttää?
     
  2. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Minä olen käyttänyt tavallista kontaktiliimaa, jota taisin laittaa kuitenkin liian vähän, kun tahtoo ainakin kuskin oviaukosta lähteä repsottamaan. Periaatteessa sen pitäisi kyllä toimia.

    Jään silti kuulolle muiden kokemuspohjaisten vinkkien toivossa.
     
  3. 383

    383 Gearhead

  4. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Paras: 3M Black super weatherstrip and gasket adhesive, 08008
     
  5. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    tinnerillä pyyhkinyt puhtaaksi molemmat puolet,mustaa sikaa ja teipillä tuettu vrk,eipä ole enää irronneet
     
  6. Jza

    Jza Double Gearhead

    Tuota viimeksi itsekin ostin ja vaikuttaa pätevälle. Pysyyhän se Sikallakin, mutta otapa irti ne sillä kiinnitetyt ja revenneet tivarit :D Itelä ja parilla apukädellä meni päivä, että sai sikajämät hinkattua pois kahdesta ovesta ja katosta ja sai käyttää kyllä kaikki vaihtoehdot raaputtimesta toffeelaikkaan.
    Tuolta ostin viimeksi. https://www.digikey.fi/product-detail/fi/3m/08008/3M162692-ND/7673138
     
  7. jänis2

    jänis2 3rd gear

    Itellä oli liquisole liimaa jemmas ja liimasin ovitiivisteet sillä. Oven maalipinnan mattasin harmaalla villalla liimattavasta kohdasta. On pysynyt nyt pari vuotta kiinni. Liima on läpinäkyvää joten ei sotke.
     
  8. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Laitoin tilaukseen Latviasta (!), kun ei halvemmalla saanut mistään, Permatexin tähän tarkoitettua liimaa. Tiivisteet on matkalla Ameriikasta ja kohta selviää kuinka onnistuu. Tällaista ei ole tullut ennen tehtyä.
     
  9. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Just eilen liimasin nyyporttiin oven tiivisteet permatex weatherstrip adhesivella. Liima on aika notkeeta ja näinollen helppo levittää. Ohuelti peltiin ja tiivisteeseen, antaa vähän kuivahtaa ja liimaa kiinni. Pysyy heti, et tarkkana asennuksessa.

    Tuntuu pysyvän tiipparit ovissa ja liima on tosi riitoisaa, ts. laatu korvaa määrän.

    Liimatahrat sormissa vaikutti alkuun "kunnes kuolema meidät erottaa" tyyppisiltä, mutta irtosi sitten kuitenkin ihan saippua/vesi menetelmällä.

    Hyvä tuote. Ittekkin tilasin ebaysta latviasta, koska halvin sieltä käsin.
     
    Concarne ja speedy tykkäävät tästä.
  10. mopar-mikko

    mopar-mikko Gearhead

    Toi 3M musta tökötti kyllä parasta mitä oon kokeillu. Hiukka hidasta ton kanssa työskennellä mutta kyllä pysyy.
     

Kerro tästä muillekin!