Liittimet ehjät, mutta ei ota kontaktia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jokeri, 11.10.2014.

  1. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Kysymys lyhyesti: millä saa täysin ehjät liittimet yhdistämään, kun crc yleisöljy ja kontakti spray eivät auta?

    Kysymys pitkän kaavan kautta:
    87 vuosmallin caprice on kyseessä. Jarruvalot ei pelaa. Kytkimet joiden kautta sähkö kulkee ovat ehjät, kuin myös johtimet. Jarruvalot saa pelaamaan kun laittaa hyppylangan rattiputkeen tulevaan liittimeen, josta virta kulkee polkimella olevasta jarruvalokytkimestä viiksen kytkimeen, ja sieltä takaisin johtosarjaan ja takavaloille.
    Jarruvalot saa pelaamaan myös suihkuttelemalla crc 5-56 (eli sitä yleisöljyä) liittimeen ja laittamalla liittimen kiinni. Silloin pelaa hetken aikaa, ehkä joitain tunteja kunnes aine on ilmeisesti haihtunut.
    Sama vaikutus crc kontakti mikälie spray olikaan.

    Millä helvatalla ne liittimet saa yhdistämään, vai pitääkö hankkia orja suihkuttelemaan crc:tä ajon ajaksi?
     
  2. Toope

    Toope 2nd gear

    Pura liitinrungosta irti ne itse liittimet,ja puristele pihdeillä ne hiukan tiukemmaksi,jo vain elektroni kulkee eri tavalla.
     
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Kannattaa sit kun puristelee niin vaikka papukaija tongeilla läheltä sitä niveltä niin on herkempi tuntuma, jos normaali pihdeillä puristelee niin sit kun lähte puristumaan niin onkin jo läjässä

    Tai sit kuten ite kans joskus niin hyvillä lukkopihdeillä sitä kierrintä kiristämällä saa hallitusti sen kiristyksen, muuten voi iskeä orava-käpyjäässä syndrooma päälle kun menee liitin rikki
     

Kerro tästä muillekin!