Liitto (AKK) tiedottaa

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja hmr66, 26.12.2010.

 1. hmr66

  hmr66 3rd gear

  LIITTO TIEDOTTAA!

  Historic-passit

  Vuoden 2011 alusta historic-passien hintoihin tullaan lisäämään FIA-maksu. FIAn tarkoitus on luoda kerätyillä varoilla "Historic Knowledge Center", johon kerätään autojen, kilpailijoiden ja kilpailujen historia, sekä myös kehittää http-käsittelysysteemiä.

  FIA-maksu lisätään AKK:n passin hintaan (joka on 220 e) ja on seuraava:
  Ikäkaudet A-E 150e
  Muut 300e

  Lisäksi FIA hinnoittelee erikoisautot erikseen ja mm. ikäkauden J1 ryhmän B (yli 1600cc) autojen osalta passin hinta on 600e.
  Uutta on myös se, että 1.1.2011 alkaen passin voimassaoloaika on viisi vuotta. Eli tuosta päivämäärästä alkaen vanha passi tulee uusia viimeistään viiden vuoden kuluttua. Uuden passin voimassaolon viiden vuoden jakso alkaa passin hyväksymispäivästä. FIA-maksu on tällöin puolet uuden passin hinnasta

  Jari Saario
  tekniikan lajipäällikkö
   
 2. jussi308

  jussi308 1st gear

 3. laundrybros

  laundrybros 3rd gear

  Harrastajien etujärjestö ilmoittaa että FIA on vihdoinkin kuullut salaperäisestä vehkeestä jota piireissä kutsutaan termillä "tietokanta" ja jotakin siihen liittyvää aiotaan kehittää perittävällä lisärahalla. Tästä on mukava kuulla ja sen vuoksi on perusteltua keskimäärin tuplata passin hinta. Ratkaisu varmasti tuo paljon aiemmin kokematonta hyötyä ja riemua passin maksajalle. Http-käsittelysysteemi kuulostaa tosi vetävältä, se on varmasti jotakin ihan uutta, ennenkuulumattoman hienoa teknologiaa.

  AKK ei tietenkään ole vastuussa korotuksista koska FIA on päättänyt näin, AKK tekee varmasti taas kaikkensa jotta jäsenjärjestöihin kuuluvilla olisi hyvä taapuolisesti harrastaa.

  Joku uusi kotimainen vauhtikallo pitäisi äkkiä saada puffattua ykkösiin ettei etujärjestön fyrkat lopu, palkat on maksettava. Vaihtoehtoinen keino olisi ukottaa kokonaan uusi skene kehiin, kävisikö neppisharrastajat? Niille jos lupaisi SM-statuksen aluksi kohtuullista jäsenmaksua vastaan niin ehkä illuusio voisi taas hetken porskuttaa.
   

Kerro tästä muillekin!