lil red express truck

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja impalt66ja67, 23.3.2008.

 1. jakulepi

  jakulepi Gearhead

  Käsittääkseni on. Itse muistan jutelleeni omistajan kanssa autosta ehkä vajaat 10v takaperin
   
 2. Dna Kerma

  Dna Kerma 3rd gear


  Netti sanoi näin:
  "what the Lil' Red Express did have was a special High Performance 360 C.I. 4-barrel small block engine code (EH1) which was a modified version of the 360 police engine (E58) producing 225 net horsepower @ 3800 RPM"
   
 3. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  [​IMG]
  Tässä se Tampereen auto vuonna -97. Se Riikosen maalaama vetskariauto on Veekasin lisäksi esitelty muistaakseni Tuulilasissa.
   
 4. impalt66ja67

  impalt66ja67 1st gear

  Onpas siistin näkönen!
  Kuulukohan vararengas ja pressu vakiovarustukseen?
   
 5. electra1

  electra1 3rd gear

  Tosi prämiän näkönen pirssi tuossa kuvassa!

  Mobilistissa taisi olla joku aika sitten esittely jostakin yksilöstä !, en kyllä jaksa muistaa mistä päin suomea kyseinen auto oli...
   
 6. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Tulikohan puhuttua höpöjä? Olisin voinut vannoa, että vetskariautosta on muukin kuin kasin juttu, mutta eipä löydy. Sen sijaan löytyi jonkun nevöhöörd Jarmo Markkasen tekemä juttu "tavallisesta Expressistä" Vauhdin Maailmasta vuodelta -79. Tekijänoikeussyistä se on piilotettu erittäin salaiseen paikkaan.
   
 7. chevyukko

  chevyukko 1st gear

  joo, tuolla alastaron moottoriradan kupeessa majailee ainaki yks.. samalla hepulla on kans jokkis camaro...
   
 8. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Ei oo kyllä mullakaan mielikuvaa. Se on kumma miten noita taivaan vanhoja lehtijuttuja muistaa joskus sivunumeron tarkkuudella, mutta annas olla kun joku kysyy, että katsoitkos sen uusimman Jenkki on jees-lehden, siinä on samanlainen auto kun sulla, niin :eek: vaikka lehteä tuli luettua 6 tuntia edellisenä paivänä.
   
 9. daimleri

  daimleri 3rd gear

  tollainen oli lauttasaaren shellin (sen 500:sen), kauppiaan pojalla silloin -79, tuli uutena niille.

  kovin moista silloin(kin) kuolasin ............. 8)
   
 10. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Noitahan tuli aika paljon Suomeen, veikkaan, että toi 15 '78 mallista on alakanttiin. Verotussyistä hinta ei noussut kovin korkeeks, ja laite oli aikalaisekseen ripeä. Pakettiin kuului D150 dodge punaisena kullanvärisin teippauksin puisella lavakoristelulla, vanteina kromislotit leveilä renkailla ja tuplat pystyputket. Moottorina oli 360 kummassakin valmistetussa vuosimallissa. Laitteen ideanahan oli se, että saastemääräykset leikkasi rajsuti performance vehkeiden tehoja, samaten vakuutusmaksut ei olleet mitenkään kannustavia niitä kohtaan, mutta trukkeja nuo ei vielä '78 koskeneet. lil red truckin 360 motorissa olikin vielä '78 tavallisista E58 moottoreista poiketen aiempi "340" nokka-akseli, kromi venttiilikopat ja krominen putsarin kansi. pakoputkistossa ei ollut katalysaattoreita. '79 vuodelle tuli katalysaattorit, ja nokka vaihtui kesymmäksi. '78 lil red truck oli nopein yhdysvaltalainen sarajtuotantoauto, pesten kiihdytyksessä mm. corvetten. '79 mallinen oli muutoksien takia hitaampi kuin '78. Ulkopuolelta eron huomaa helpoiten etupäästä, '78 mallisessa oli isot pyöreät valot, '79:ssä pienemmät suorakaiteen muotoset tuplavalot päällekkäin. Varttimaili uudella '78:lla sujui 15 alkavilla lukemissa kun '79 kykeni 16 sekan aikoihin.
   
 11. spinneri

  spinneri 3rd gear

  Myös Spinneri Magazinessa, numerossa 1/1999. Lisäksi tällä viikolla ilmestyvässä 10-vuotis juhlanumerossamme samainen auto saa palstatilaa :wink:


  Vihjaili,

  Jari Sjöman
  Spinneri Magazine
   
 12. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Lieneekö tuo Kuopiossa ollut sama yksilö joka joskus pyöri Espoon suunnalla. Erään "autokauppiaan" käskyttämänä... Vihasen kuulonen peli oli :D
   
 13. impalt66ja67

  impalt66ja67 1st gear

  Vipottajalta hyvää settiä!!
   
 14. impalt66ja67

  impalt66ja67 1st gear

  Odotellaan vesi kielellä! Kiitos vinkistä!
   
 15. impalt66ja67

  impalt66ja67 1st gear

  Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta! Kerropas lisää "autokauppiaasta" jos muistat jotain!? :rotfl: erityisesti aikakautta?
   
 16. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Eipä juuri muista tarkemmin, mutta kuulemma käskyttäjä harjoitti autokauppaa kehäkolmosella?? (en itse tuntenut ko henkilöä) Aikakausi, oiskohan ollu joskus 90-luvun alussa...tai niillä main.
  Mutta kärry oli hieno :rotfl: muuten orkkis mutta putsari kurkisti konepellistä :odroll: Tuskin noita kovin montaa on remmillä eli kaiketi sama kiesi :D
   
 17. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  NOR-40. Tunnustaako kukaan omakseen?
   
 18. skotikka

  skotikka 3rd gear

  tääl oulussa on ollut joskus 80-luvul (?) kervisen autoliikkeessä tollanen lil redi. setä muistaa kun oli asentajana sillon siellä. kerto et oli makee peli ja asentajat tykkäs käydä asioilla sillä aina kun vain sai.
   
 19. kole

  kole 3rd gear

  Täs pyöri viimekesänä useamman kerran korpilahdella lillred. Tai ainakin pystyputkilla ja oikennäköisillä teippauksilla. Ei ollut lavassa puupalokoita, enkä muista vuosimallia, kun ei tullut takavaloja vartailtua(guote vipottaja).
  Mut hieno peli, jopa t-tyyppääjänkin mielestä :lol:
   
 20. hla

  hla Gearhead

  Pääkaupunkiseudulla on yks museorekisteröity ja Porvoossakin majailee yks kpl Lil´Red Expresseja.....
   

Kerro tästä muillekin!