Lisämittareita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja arskatehtaalla, 8.10.2013.

  1. arskatehtaalla

    arskatehtaalla 2nd gear

    Onkos vinkkejä mistä löytyisi asiallisia lisämittareita siistillä koko kromisella pinta-asennus kuorella? Mitkä merkit hyviä/mitä pitää väistellä.Ajatus olisi ainakin öljynpaine ja kierroslukumittarit laittaa.
     
  2. HT

    HT Gearhead

    Kromisia mittarikoteloita löytyy kyllä lähes kaikista varaosaputkista sekä koti että ulkomailta. Lontoonkielella chrome gauge pod. Niihin käykin sitten lähes kaikki mittarit, kunhan halkaisija vain täsmää. Mittareita sitten löytyykin valtavat määrät. Autometer on toiminut ainakin itsellä hyvin ilman ongelmia. On toki muitakin hyviä. Viimesimmät mittarit hommasin new vintage usa merkiltä.
     
  3. Make.S

    Make.S Gearhead

    Autometeriltä löytyy...ja niitä taas joka vauhtiputkasta...
     
  4. 383

    383 Gearhead

  5. arskatehtaalla

    arskatehtaalla 2nd gear

    Siellähän niitä! Kiitos!
     

Kerro tästä muillekin!