Lisätankit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Got hemi, 6.9.2009.

  1. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Kaverilla oli isäukoltani ostettu -73 kippilavallinen transitti. Siihen oli tehty 240L tankki joka ympäröi vasemman runkopalkin. Toi sillä vuosikausia dieseliä vennäinmaalla käydessään. Täytti sillä jopa omakotitalon lämmitys säiliön syksyisin kun oli halvempaa kuin tupaöljy. Vittuiltiin siitä tullissa muttei saanu ikinä sakkoja. Minulla oli kans 162L yhden jannun tekemä tankki delta 88 ja oikein hana poislaskua varten. Yhen kerran vaan ajatettiin halliin ja peloteltiin sakoilla. En pelästyny enkä saanu sakkoja. Sama perkeleen ralli jatku dodge vanilla jossa oli 157L tankki. En tiijä minkä mutta muovinen ja istu siististi. Vähän sen näköinen että olis venytetty ja turvonnut. Normisti omaan sellaiseen menee 132L. Kyllä jenkki v8 lauloi veneessä kesäisin Saimaalla ja kaikilla oli kivaa. Oi aikoja.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    En tarkota. Mietin vaan, kun tossa mullakin on runkopalkeissa kaikki tankin kiinnityksen paikat, vaikka ei sinne väärälle puolen oikein mahdu tankkia. Ehkä ne vaan tehdään symmetrisenä.
     
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Oisko RHD optio jos kerran ei mahdu tankkia normi rojut paikalla
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Oisko rhd:ssä sitten takaiskarit eri tietä?
     
  5. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Miksei vois olla, toisaalta onko sillä merkitystä tien puolen kanssa kummalla puolella iskarit on

    Mutta taas toisaalta japseillahan on tankin reikä vasemmalla puolella rhd vuoksi, niin miksei vois olla tankkikin ojan puolella

    Ja eiks akseleissa ole export ja domestic versiot
     

Kerro tästä muillekin!