Löytyykö keltään Dana 70u 3.07 välitystä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Remmiveto, 17.10.2017.

  1. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Hakusessa olisi suht harvinainen välitys em. perään.

    Löytyy '80-'90 Rameista ja eri Fordeista.

    juhani@ceecee.fi
    Nolla4sataa 85465ysi
     
  2. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Mun mielestä löytyy ainoastaan Tf-727 laatikolla varustetuista 89-91 Cummins-Dodgeista. Tällä välityksellä varustettu perä on tyypiltään Dana 71. Varmaan tiedättekin, että kyseinen välitys ei käy suoraan tavalliseen Dana 70:iin. Ilmeisesti sen saa sopimaan, kun koneistaa carrieria niin että se siirtyy tarvittavan määrän sivuun. Mulla on tuollainen Dodge, ja siihen etsittiin Jenkeistä huonolla menestyksellä uutta välitystä n. 15 vuotta sitten vähän siipeensä saaneen tilalle.
     
  3. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Tiedossa on. Myös miten saa käymään normi perään. Jenkeissä on silloin tällöin myynnissä.
     
  4. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Jos löytyy useampia pareja, niin voin ottaa yhden jemmaan.;)

    Edit: Fordilla on saman järeysluokan 10.5" Sterling akseli mihin saa 3.08 välitystä. Sitä on Cummins-foorumeilla ehdotettu vaihtoehdoksi jos Dana porsii eikä ehjää löydy.
     
    Muokattu: 18.10.2017

Kerro tästä muillekin!