Löytyykö koneistajaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja dd64, 31.3.2012.

  1. dd64

    dd64 Gearhead

    Tuli duunissa puheeks, kun on vaikee löytää firmaa joka pystyis koneistaa rattaita. Kyseessä öljynkeruulaitteeseen tulevat "pinionrattaat". eli akselilta 90 asteen kulma toiselle akselille. Materiaalina rosteri ja akselin koko 25mm. Tällä hetkellä tulevat saksasta ja toimitusaika 6 viikkoo... Eikö muka suomesta löydy tekijää? Vihjeitä otetaan vastaan.
     
  2. Panze

    Panze 3rd gear

    Toi hermanssoni on ainaki tehtaillu kaikenlaista ratasta ym.
    Kysyminen tuskin maksaa mitään.
    http://www.jts-racing.fi/
     
  3. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Peuralan Konepaja Oy

    Valmistamme hammaspyörävaihteita erilaisiin voimansiirron tarpeisiin. Ota yhteyttä niin räätälöidään teille sopiva vaihde, lyhyellä toimitusajalla.

    Valmistamme myös nopeasti hammaspyöriä rikkoutuneiden tilalle, mallin tai kuvan mukaan. Pystymme valmistamaan suora- ja viistohampaisia lieriöhammaspyöriä.
     
  4. tcgsxr

    tcgsxr 1st gear

    Varmasti löytyy suomesta !!!!!
    Mut hinta vaan on aika suolainen?
     
  5. rampleri

    rampleri 3rd gear

    okun hammaspyörä.
    Outokummussa.
     
  6. -nikke-

    -nikke- Gearhead

  7. Markuk

    Markuk 2nd gear

  8. umpio

    umpio 3rd gear

  9. sbm396

    sbm396 Gearhead

  10. dd64

    dd64 Gearhead

    Hyvä hyvä. Pistän listaa työnjohtajalle, ni voi soitella läpi. En mä kyllä hetkeekään epäile ettei suomessa onnistuis...
     

Kerro tästä muillekin!