Lohkonumero

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jaloter, 19.12.2015.

  1. jaloter

    jaloter 1st gear

    Saako selville kun kone paikoillaan,Buick 350?
     
  2. HCkivi&pyöritys

    HCkivi&pyöritys 1st gear

    KVG!!Mikä vittu siinä on että pitää kysellä asioita jotka saa selville kun kirjoittaa siihen vitun kuukleen yhden lauseen?!?
    Tämä on keskustelufoorumi,ei google perkele!!
    Jos et tiedä mitä nuo ensimmäiset kirjaimet KVG tarkoittaa,niin senhän voit vaikka katsoa vittu googlesta!!
     
  3. jaloter

    jaloter 1st gear

    Kiitos
     
  4. HCkivi&pyöritys

    HCkivi&pyöritys 1st gear

    No ole hyvä,hieman kärkäs vastaus myönnettäköön.Mutta ihan oikeesti jos kirjoitat googleen buick 350 numbers,niin heti ensimmäiseltä sivulta löytyy vastaus.Ei ole sen vaikeempaa.
     
  5. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Mikä ihimeen ittensä ylentäjä sä oot :eek: ? Jos kaveri kysyy apuja koneen tunnistamiseen niin........ Eiköhän ensin tarttisi tietää mistä se valunumero löytyy ja sitten sopiva ohjelma millä saa avattua koodit. Täältä löytyy varmaan spesiaali tietoa kyseisestä koneesta ilman Vi#"!¤a. Vois käyttäytyä hieman aikuisemmin eikä tunkea kirosanoja ja jotain ympäripyöreää pottuilua tälle asialliselle AUTO foorumille. Tää on autoharrastajien foorumi ei mikään Älykääpiöiden itsensä ylentämis paikka. Puhalletaan yhteen hiileen ei kyykytetä uusia harrastajia :soosoo:
     
  6. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Eihän tuo kerro mistään muusta,kuin että nimimerkki HCKIVI&PYÖRITYS "tietäjällä" ei todellisuudessa ole hevonvitunkaan tietoa/minkäänlaista käsitystä siitä,että miten autojen kanssa yleensä toimitaan :lol: ....Suosittelen hänelle näin joulun alla menoa lähimpään hamekauppaan :lol: ....koska tuo hänen vastaushan oli suoraan verrannollinen häneen/tähän kuvaan :wc:
     
  7. jaloter

    jaloter 1st gear

    No se löyty mut googlettamisesta ei ollu apuja,mut tässä vasta opiskelen tätä alaa,et tyhmiä kyssäreitä tulee jatkossakin
     
  8. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Ei tyhmiä kysymyksiä näiden parissa olekkaan 8) .....mutta tyhmiä vastauksia voi seassa olla,niinkuin tuolla viestiketjun alussa on heti heitetty kaikkien näkyville :rotfl:
     
  9. f34

    f34 Double Gearhead

    HCkivipyöritys voi mennä takaisin sinne suomi24 purkautumaan, täällä pitää saada kysellä ja keskustella autoaiheista, käsittääkseni...
     
  10. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Juurikin näin. Kun tossa kelailin tän Herra X:n juttuja niin samaa tuupaa oli joka osastolla :mad: Miten näitä palikoita aina eksyy pilaamaan hyvän foorumin. Toi Suomi24 on liian asiallinen :rotfl: paikka tollasille avautujille :lol: .
     
  11. buick71

    buick71 2nd gear

    Saapi selville, koneen takaosassa,imusarjan ja laatikon välillä.
     
  12. max

    max Double Gearhead

    Olipahan melko typerä vastaus/ulostulo tältä HCkivi pyöritys Lapin Elvikseltä.jaloter,tyhmiä kysymyksiä ei olekaan,vastauksia kylläkin.Mutta tuosta hänen fiksusta vastauksesta voidaan päätellä,että kyseessä on todellakin Buick spesialisti.Odotellaan hetki,niin saat kyllä häneltä kaiken kattavan vastauksen mihin tahansa Buickiin koskevaan ongelmaan.
     
  13. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    On näitä "asiantuntijoita" ja asiantuntijoita yleensä ne tietävät eniten jotka vähiten mainostavat tietämystään ja eipä se kaikkivoipa kuukkelikaan kaikkea tiedä tosielämän autotouhuista.

    Tyhjäthän tynnyrit eniten kumisevat.
     

Kerro tästä muillekin!