LOISTAVA rodi ebayssä!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja BRC1, 5.3.2007.

  1. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Kukas tekisi suomessa jotain tälläistä?

    Liian pitkä linkki

    Kerrankin isoa pyörää ja jarrua.Alumiinia moottorista alustaan 8)
     
  2. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Mun mielestä tuossa hi-tek-tekniikan ja traditionaalisen rodi-kopan kontrasti ylittää hyvän maun rajat. Ja noin isot pyörät ja ohuet kummit ei näytä hyvältä missään olosuhteissa eikä minkään auton alla.

    terveisin nimim. "Duck hi-tek ja jos näätte autossani aluvanteet, soittakaa poliisille, sillä silloin autoni on varastettu"
     
  3. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    On, on. Ominaisuuksissa varmasti löytyy paljon enempi kuin tyylissä. Hutaisten tehdyn näkönen. Korin mittasuhteet väärät , sisustus ala-arvoinen, rungon hitsaukset näyttää aika luokattomilta P*rseestä tuon ulkonäkö kaikkiaan . :argue: Jotenkin aina ittellä tökkii tuon tyyliset pyörät lokarittomassa rodissa.
     
  4. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    Makuasioista on tu...


    Omaan silmään näyttää todella makeen näköiseltä kokonaisuudelta, tykkään todella paljon.
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: Perhanan tökerö...ei voi mitään. Makuasioista ei voi kuin kiistellä. :rotfl:
     
  6. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Tässä perinteisempää tyyliä (?), eBaystä tämäkin. Huomatkaa kojelaudan tyylikäs motiivimaalaus..... Älytöntä jaarittelua tekstissä....

    Roadsterissa on hiukan erikoisia ja jopa kyseenalaisia ratkaisuja. Työn jälki ei vaikuta mitenkään loisteliaalta, mutta eihän se mikään miljoonarodi olekaan. Vanteet ja renkaat hiukan erimalliset niin olisi ihan ok.... tai no, kaipaisi pari muutakin tyylikkäämpää ratkaisua.......
     
  7. bootsi

    bootsi Gearhead

    Kokonaisuus ei mun mielestä ole onnistunut... tekijä sekoitellut HiTeck:ia ja Nostalgia tyyliä.(esim. pakosarjat)
    :odroll:

    ...ja tuon koneen piilottaisin pellin alle, on se niiiiiin ruma. :-?
     
  8. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  9. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Melekosta röpelöö on nuo hitsaukset. Näyttää samoilta kuin itse tekemissäni auton pukeissa peruskouluaikaan jolloin hitsasin ensimmäistä kertaa. Opettaja tokas kannustavasti hitsausjäljestä, että tuohan on kuin sateenpieksemä lehmänpaska :odroll:

    Vaikken noita isoja pyöriä vihaakaan, mutta tuohon ne ei kyllä sovi... :-?
    ja voi herranjestas miten turattu tuo sisustus, kaikki nahat ihan löysällä, ja muodot miten sattuu, ei osais kuvitella tollasta näkevän muuten tuon tason laitteessa!
     
  10. Elevator

    Elevator 1st gear

    saamarin hieno rodi, iha sellanen mitä itte haaveilen!
     
  11. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Vanteet ei sovi, muuten ihan jees. Kelpais mullekin.
     
  12. lintta&romu

    lintta&romu Gearhead

    ite en oo kyllä nähnyt juuri autoja jossa yli-isot vanteet ei pilaisi ulkonäköä, ja varsinkin tommoiset uudenmalliset vanteet vanhassa autossa, hyi saakeli..
     
  13. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Hieno rodi ja makuasioista ei tosiaan pitäisi kiistellä.

    Rodi voi minun mielestä olla nostalgia tyylinen aidolla sivuventtiili kasilla tai sitten tollanen voimaa uhkuva Hi Tec vekotin.

    Mitä tulee noihin renkaisiin,niin noi sopii todellla hyvin tohon Hi Tec tyyliin...ja onhan tuo renkaiden sivu profiili jopa alkuperäistyylinen,sillä 30-luvullahan autoissa oli juuri ISOT puolavanteet ja matalat renkaat sivulta katsottuna ! :wink:

    Nykyään pilataan liian moni auto järjettömän kokosilla vanteilla,jotka tekevät autosta ihan "Matchbox-leikkiauton" näköisen...esimerkiksi Hummerit,isot Pick up:t ja Cadillac:t,puhumattakaan jostakin vanhasta muskeliautosta :wc:

    Tähän rodiin nuo Corvetten pyörät(?) sopivat todella hienosti ja onhan siinä muutenkin Corvetten tekniikka.

    Tuosta rodista muuttaisin ehkä nuo rumat peltisarjat perinteisemmän mallisiin,joko alu-pinnotettuihin ta kromattuihin,sekä poistaisin toiset takavaloista,vaikka ne viitannnevatkin määrällään juuri Corvetteen...kenties myös konepelti moottorin päälle,mutta sivuilta ehdottomasti auki.

    No tämä on minun mielipide ja siitä saa vapaasti olla erimieltä :pinup:
     
  14. El kamina

    El kamina 3rd gear

    Toivotaan yhdessä jottei KUKAAN! :wink:

    Onneksi suomessa on porukka sen verta pers aukisia, jottei lähetollasta HIRVIÖTÄ rakentaamaan! :mad: Onhan tommonen AIVAN TURHA viritys.... HYI HELVET...... :cry: :cry: :wc: :wc:

    PS: Sori!! Vaan voimakkaasta mieli piteestä, jos nyt joku tommosesta pitää??.... mutta VOI HELV.... jotta on KAUHEE..... :wc: Ois tuoki nyt voinu ostaa sitten sen '90 luvun Corveten tai jotain.... muuta hirveetä/kauheeeeeta.... :soosoo: Ihan oikeesti, no JOO :eek:

    :pinup:
     
  15. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Kun tuommoisia näkee niin kyllä kiittää itseään, että on mobilisti :rotfl:
     
  16. RabaFari

    RabaFari 1st gear

    Niin tai näin,eipä paljo nappaa mitä joku jossain jenkkilässä nykertää..
     
  17. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Juu ei tarvitse soritella.Kyllä toi sun kommentointi kertoo jo kaiken. :odroll:
     
  18. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    No juu, ei vanteet omaankaan makuun sovi tuollaiseen mutta tekniikka / alusta jne. on kyllä TÄYTTÄ ASIAA! Tuohon tyyliin se pitää olla tehty ja tuohon tyyliin omakin lintta jossain vaiheessa tulee väkästeltyä, kunnon jarrut nyt vaan ei sovi 14" tai 15" vanteiden sisään.

    Sanokaa mitä sanotte mutta esim. nyt Charger näyttää sellaiselta autolta minkä pitäis kulkea, kyllä se silloin pitää laittaa kulkemaan, ja kulkemisella tarkoitetaan sitä että perävalot häviää joltain eurosportilta horisonttiin vielä mutkapätkälläkin. Ei pelkästään sitä että mennään varttimaili kovaa ja sitten jarrutellaan herran varassa (tai jarruvarjon) kun kiihdytyskaistan leveys nippa nappa riittää autolle...
     
  19. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Vanha sanontahan kuuluu: Rahalla ei saa hyvää makua... :)
     

Kerro tästä muillekin!