Lokarit pakollisiksi

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja rrauta, 18.10.2007.

 1. rrauta

  rrauta 3rd gear

  nyt on sitten tullut akesta ohje että autossa pitää olla lokasuojat.
  eli hyvästi lokasuojattomat rodit. :mad: :mad: :mad:

  lainaus:

  Lokasuojat vanhoissa autoissa

  Todettiin, että lainsäädäntö edellyttää lokasuojat vetävillä pyörillä ja etuvetoisissa autoissa myös takapyörillä, jos autossa on ne alunperin ollut1.6.1955 jälkeen tehtävissä rakennemuutoksissa. Myös autoihin joissa ei lokasuojia ole alunperin ollut on edellytetty lokasuojat asennettavaksi em. mukaisesti vuoden 1956 loppuun mennessä. (Kulkulaitosten ja yleisten töiden ministeriön päätös N:eek: 88;18.2.1955).
  Rakennemuutospäätöksen perusteella auton liikenneturvallisuutta ei saa rakennemuutoksilla heikentää. Tällä perusteella myös etulokasuojat on oltava autossa, jos siinä on ne alun perin ollut.
   
 2. Buick 53

  Buick 53 Gearhead

  Kauanhan sitä huvia riittikin :cry:
   
 3. Batmobile

  Batmobile Gearhead

  Sepä siitä ilosta sitten. Joutunekkohan nuo jo lokarittomat laittamaan omiinsa loksut?
   
 4. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Onko tää nyt mikään yllätys, johtuisko kaikenmaailman kuplavolsu viritelmistä ilman siipiä ja teinikorolla kolaroinneista :mad:
  Onko onni niillä kenen otteessa on maininta siivettömyydestä ?
  Ja kelpaako peräkärrytyyliset ,vai aletaanko vaatia alkuperäistyylisiä
   
 5. Peltirumpu

  Peltirumpu 1st gear

  Onko ameriikan auto ilman lokasuojia vähemmän viritys kuin eurooppalainen?

  -Olli
   
 6. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Tuossa olinkin kirjoittanut "johtuisko" jos tarkemmin lukee... Koskapa tuosta oli vissiin AKE:n kanssakin vääntöä? Viritys on taas viritys on sen tehny Paksuhuuli Bopi tai Matti Meikäläinen ,laitteen valmistusmaalla ei ole minulle väliä. Mutta minä vaan arvelin tuota kupla aihetta seuratessa ,että lähtikö tuosta lumipallo pyörimään.
  Ja minullakin on tallissa lokariton "viritys"
   
 7. idiot

  idiot Gearhead

  kaikenlaista.. mitähän ruotsinkansalaisuus maksaa? :lol:
   
 8. Mollijori

  Mollijori 1st gear

  Ehkäpä...

  ...tätä ei kannattaisi spekuloida enempää, vaan vaientaa se kuoliaaksi. Mitä enemmän puhutaan, sitä suuremmat siivet asia saa.
   
 9. rrauta

  rrauta 3rd gear

  ja mikseiköhän kannata, kyllä se vahinko on tapahtunut jo aikaa sitten.
  vai onko se niin että aina vaan pitäisi olla hiljaa ja ottaa vastaan kaikki paska mitä annetaan, ilmeisesti.

  kyllä on tämä juttu alkanut ihan täältä, ja kyseessä on ollut kupla, mutta ei siitä saa ketään harrastajaa syyttää, ei se ole harrastajan vika jos virkamies haluaa kieltää tollaset muutokset. onhan ne muutamat sadat lokarittomat autot hirvee vaaratekijä niiden 2 500 000 auton joukossa.

  surkeinta tässä jutussa vaan on se että ilmeisesti jo olemassa olevat autotkin on varustettava lokareilla, paitsi jos voi osoittaa että muutos on tehty ennen 1.6.1955.
   
 10. Hebster52

  Hebster52 3rd gear

  Mistähän tuokin päivämäärä on tempaistu...?? :-?
   
 11. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  jep jep
   
 12. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Niinpä, sormella ei pidä osoitella jos käyttää lainsuomaa mahdollisuutta hyväkseen. Ainahan virkamies on lyönyt kapuloita rattaisiin. Mutta toi tapaus lienee tällä kertaa "herättänyt" virkamiehen. Tuskin se että joku "viritys" on ajellut kaupungilla. Oli miten oli :wc:

  Ja täähän oli keskustelufoorumi , täällä pitää voida puida vaikka persreijjän valkasusta. Tai sitten AKEn pitää kieltää nää foorumit :eek:

  Vielä kun sais kuraläpät eteen ja taakse takasi :rotfl:
   
 13. jaketin

  jaketin Gearhead

  elikkä kaikkiin lokasuojattomina kulkeviin pitää laittaa ne lokarit :x :-?

  on se varmaan kauhean vaarallista, kun ovat ilman :odroll: :odroll:

  kyllä virkamies tietää mikä on kansan parhaaksi :wc: :wc:
   
 14. pas2

  pas2 Gearhead

  En tiä mikä on muuttunut, koko ajanhan laissa on seissyt vaatimus, että autossa pitää olla roiskesuojat ja - kyllä, olen lähes varma siitä, että kuplaviritelmien lisääntyminen on innostanut Aken ukot kaivamaan dataa esiin.

  Immeiset ovat nyt alkaneet vaatimaan hyväksyntää tollasille nii eihän se taas käy. Hiljainen hyväksyntä on eri asia... Ajelin itekkin 2003 etulokarittomalla kuplalla ihan kaapunnissa asti eikä polliisikaan siihen kiinnittäny huomioo.

  Nii ja autot joita on saanut tilata tehtaaltakin ilman loksuja ovat tietty edelleen täysin laillisesti hyväksyttyjä Akessakin.
   
 15. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Kuinka monta onnettomuutta on aiheutunut vuotta -57 uudempien autojen lokarittomuudesta? Siitä peltoauto-corollasta tais etusiivet puuttua mut tais olla kuskikin kännissä ja ilman korttia...? So not sano Matti.
   
 16. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

  Tässähän puhuttiin autoista! minulle on joku sanonut että fordi ei ole auto eikä piika ihminen! eli tää ei siis kosketa fordeja!
   
 17. mcmies

  mcmies 3rd gear

  Bullseye! Juuri tämä ajattelutapa pitäisi onnistua muuttamaan virkapäiltä (yritetty on... :-? ). Insinöörin suunnittelupöydällä lokasuojat varmasti näyttävät hyviltä ja järkeviltä, mutta aiheuttaako lokasuojattomuus tosiasiassa, siis muualla kuin siellä insinöörin pöydällä, vaaratilanteita tai onnettomuuksia?

  En tiedä, mutta näppituntumalta sanoisin, että ei aiheuta.
   
 18. chevrod

  chevrod 1st gear

  Perkele että olis kirveelle töitä :mad:
   
 19. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

  Ja kolkytä luvullahan kaikki autot tilattiin ilman loksuja vähäisistä varoista johtuen! Iha totta! mei pappa kerto! mut ei se oo enää elossa!
   
 20. hauta

  hauta 1st gear

  Kiitos vaan Zilu ja muut esitaisteliat.

  Toivoo nim:viranomaiset oikeuteen
   

Kerro tästä muillekin!