Lokasuojapakko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja vekasiini, 14.9.2012.

 1. Ilari

  Ilari Gearhead

  En ota kantaa aikaisempiin juttuihin, mutta viime viikolla yksi 28-29 A-Ford oli katsastettu ilman etulokareita. Vetävillä pyörillä pitää olla kuulemma suojaus tietyllä alueella. Muistaakseni juuri tuon kuraläppäpykälän mukaan. Etuvetoinen auto puolestaan vaatii "lokarit" etupyörille.
  Todennäköisesti tulkinnassa on vaihtelua konttoreittain.
   
 2. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

  Yhtään autoa en ole ilman lokareita katsastanut mutta useamman kesän ajellu eikä kukaan ole koskaan asiaa tullut kyseenalaistamaan! Koittakaa elää sen asian kanssa ja nauttia elämästä jatkossakin tien päällä! Huom. Lue ajatuksella ilman turhia lainailuja viestiketjuun!
   

Kerro tästä muillekin!