Lopetetaanko VanHan kerho-illat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vantaan Harrasteautot ry', aloittaja ruuvari, 4.8.2004.

  1. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    VanHan kerho-illat aloitettiin vuonna -91 tai -92 tämän jälkeen niitä on pidetty laskujeni mukaan lähes 600 kertaa. Jos mukaan lasketaan kaikki bileen joita olemme viettäneet kolmekutosella luku ylittyy 600 reipaasti. Nyt jälleen kerran kerho-illoissa on osallistujakato. Olen kerran ollut tänä kesänä yksikseni "kerhoilemassa". Ja muulloinkin jos viisi osallistujaa ylittyy niin hyvä. On tietysti aikaisemminkin kerholla ollut aikoja, jolloin on ollut hiljaista, mutta jostain aina sinne on ilmestynyt uusia kävijöitä. Nyt tilanne on eräällä tavalla toinen, sillä joudumme maksamaan kerhotilasta. (tosin, ei silloin kun emme käytä sitä.) Itselleni kerho-illat ovat aina olleet VanHan kokoava voima. Olen aina suunnitellut tekemiseni niin, ettei torstaina ole tullut muuta ohjelmaa. Taidan olla ainoita näin suunnitelmia tekeviä. 12 vuotta on pitkä aika. Mitähän ohjelmaa mahdan keksiä tuleviksi torstai-illoiksi? Jos nyt lakkautamme säännölliset kerho-illat niin lakkaako myös VanHa? Eli mitä teemme? Pistetäänkö pillit pussiin vai katsellaanko vielä? Huomenna asiasta keskustellaan kerholla. Mielipiteitä voi jättää myös tänne.
     
  2. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Olipas eilen paljon porukkaa kerholla. Yleinen mielipide oli, että kahtellaan vielä, ainakin seuraavaan vuosikokoukseen saakka. Eli kerho-illat jatkuvat edelleen kolmekutosela klo.20.00-> ja loppuu kun siltä tuntuu. Jos heti kahdeksalta kukaan ei ole paikalla, niin kaikessa rauhassa. viimeistään varttia yli joku tulee paikalle. Kaikki rohkeasti mukaan. Myös uudet naamat ovat tervetulleita, tietysti aluksi uuteen porukkaan liittyminen tuntuu vaikealta, mutta äkkiä porukka tulee tutuksi.
     
  3. retro

    retro Gearhead

    Täytyy koittaa tästä lähin pitää aika muistissa. Olen ajatellut monesti tulemista, mutta torstai-iltojen koittaessa en ole enää muistanut. Näitä kerhomeininkejä ei todellakaan ole liikaa, joten yritän olla aktiivisempi, ja raahatua paikalle. 8)
     
  4. saab.96

    saab.96 3rd gear

    Aktiivisuutta kaivataan aina, etenkin nyt kun vuosikokouslähestyy ja on aika suunnitella tulevaa vuotta ja tietenkin koota uusi hallitus uudelle vuodelle. Kaikki mukaan vain kerho-iltoihin idoimaan tuleevaa vuotta, tapahtumia, näyttelyitä = kalustoa jne... jne...
     

Kerro tästä muillekin!