Loppu Kauhavalla Nitrojen EM lyhyeen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Ugalabugala, 4.10.2019.

 1. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  RamiEspoosta tykkää tästä.
 2. RamiEspoosta

  RamiEspoosta 2nd gear

  Kiitos tiedosta... Entä onko kellään tietoa milloin muut SM kisat järjestetään? Onko olemassa edes alustavaa (epävirallista) kalenteria?

  ... Esim. Kiinnostaa koska on kisoja Motoparkkissa...
   
  Vermilion tykkää tästä.
 3. Onkohan ketä tulossa testaamaan?
   
 4. supo

  supo Gearhead

  Tieto lentohotellin päivityksestä facesta.Tulee lähiaikoina kun johtis tekee päätökset!
   
 5. chevy van77

  chevy van77 3rd gear

  eipä tarvi sitten tonnekkan lähtee jos pe ja la on kisat kun pe työpäivä ja ei viitti kyllä yhden päivän takia 650km ajella
   
 6. supo

  supo Gearhead

  Tuo oli kisapäivät eli onko torstaina harjoituspäivä?
   
 7. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Varmaan todella paljon jengiä katsomoissa jos lajitellaan jo perjantaina. Katsojan näkökulmasta lauantaina lajittelut ja sunnuntaina pudotukset toimii paremmin.
   
  three hundred tykkää tästä.
 8. josu

  josu Gearhead

  Taas joku älyväläys FHRA,lta, testipäivä torstai kisat perjantaina ja lauantaina,,ei prkele järjestäkää testipäivä maanantaina ja kisat keskiviikkona ja perjantaina niin vielä parempi,eikö maalaisjärjelle ole tilaa korvien välissä.Vko,n loppuna ihmisillä on vapaata tähän hommaan ei viikolla,hoh hoijaa
   
  BUICK:it, Aulis Hämeenkorpi, three hundred ja 1 muu tykkäävät tästä.
 9. supo

  supo Gearhead

  Villi huhu pyörii etelässä että kaikki SM-kisat olisi Pe-La!
   
 10. josu

  josu Gearhead

  Sitten Sunnuntaina ajattakaa ne maailmankuulut putkirunko ruohonleikkurit niin homma on bueno,kohta on porukka ihan jossain muualla ajamassa niin kisat ja testit voidaan pitää yhtenä päivänä.
  Hei tän homman piti mennä parempaan suuntaa nyt menee ihan päin persettä,oisko johtokunnalle esitetyävä kaikki asiat päin persettä niin ne voisi ehkä menmä oikeaan suuntaan.
   
  Araldite73 tykkää tästä.
 11. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Tähän perseilyyn kun vielä lisätään se ettei kaudella 2020 ajeta EM-osakilpailua niin fyyran on turha ihmetellä jos katsojat kateissa.
   
  Aulis Hämeenkorpi tykkää tästä.
 12. Blower Camino

  Blower Camino Gearhead

  Hyvään suuntaan menee kiihdytysautoilu kun jaksaa näin harmaanakin päivänä hymyilyttää vaikka kauden alkuun on vielä pitkä aika.
   
  Aulis Hämeenkorpi tykkää tästä.

 13. Juuri näin. LA kisat. Noilla automäärillä mitä siellä on pyörinyt, riittää yksi päivä helposti.
  Supolla on varmaan nyt näyttää jotain isompia lukemia ryhmiin. Sillävälin jokainen voi käydä katsomassa SM pistetaulukot menneeltä kesältä. Voi voi.
  Sitten varmaan se ilm.maksu tipahtaa 200e pintaan, kun 1pvän kisa?

  Ruohonleikkurit voi ajaa koko SU päivän.

  Niin ja kun viikonlopun "huipennus" on se että 2kk kirjoitellaan että kuka isojen ryhmien kuski on tulossa testaamaan niin nyt ne testaajat voi sitten käydä sutimassa myös sunnuntaina. Tungosta on ja jos testaajien takia tulee katsojia niin hienosti menee kaikilla.¨
   
  MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.
 14. FB236

  FB236 2nd gear

  Jos paskapuhe olisi sähköä niin tämä keskusteluketju kävisi ydinvoimalasta. Ei liene helppoa saada ketään pätevää henkilöä suostumaan tämän kuppikuntapolitikoinnin saastuttaman sirkuksen tirehtööriksi. Toivottavasti joku tapahtumajärjestäjäkompetentti ja lajinäkemyksellinen henkilö löytyy sekä ottaa paikan vastaan ja pian.
   
  Mikkis ja supo tykkäävät tästä.
 15. supo

  supo Gearhead

  Nythän on varma että katsojaluvut avauskisaan on kaikkien aikojen ennätys kun samaan aikaan paikalla myös suuret messut eli porukkaa on paikalla aivan tautisesti!Maa-ja Metsätalous messut tosiaan alueella samaan aikaan johon odotetaan 6000-8000 ihmistä käymään.Luulen että kyllä osallistumismaksu pysyy samana sillä paikkahan on kallis pitää kisoja.
   
  MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.
 16. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Todella typerä päätös FHRA:lta ajattaa kisat Pe - La...ilmeisesti siellä pelätään että katsojia tulee liikaa.
  Loppuu ainakin omalta osalta yli Drag Racing:n seuraaminen siihen (2020 olisi tullut se vuonna 30 vuotta)...
  Perjantait ollaan lomaa lukuunottamatta aina töissä ja lauantaisinkin kotiutuu usein vasta aamupäivällä duunista, kun kisapaikalla pitäisi kuitenkin olla viimeistään klo 09.00...mielellään sitä nukkuisi edes muutaman tunnin että jaksaa viettää päivän kisoissa.
  Lisäksi lauantaisin on yleensä kaikkea pakollista puuhaa...sunnuntaisin on yleensä ollut joutilasta aikaa käydä kisoissa.

  Onneksi olkoon FHRA, pitäkää tunkkinne !

  Ps. Onneksi noita Street / Blacklist kapinoita on lähimmillään 20km etäisyydellä, sinne saattaa ehtiä vielä lauantainakin.
   
  Muokattu: 10.11.2019
  Araldite73 ja MIAMIDRAGRACING tykkäävät tästä.
 17. supo

  supo Gearhead

  Luulen että ongelma on ihan muualla kun täällä ja esim.jäsenistössä.
   
  Araldite73 tykkää tästä.
 18. pile

  pile Gearhead

  Oikeasti aika moista loan heittoa taas. Vaikka asioista ei ole mitään faktaa. On vai oletuksia ja kuvitelmia. Tuo mitä kuuluu että ekan kisan aika olis pe-la juontaa varmaan noista messuista. Mutta onko noitakaan lukittu vielä. Messut on tuolloin. Odotetaan virallista infoa ja otetaan sitten kantaa.
   
  Mikkis tykkää tästä.
 19. supo

  supo Gearhead

  Tieto varmistettu ihan TOIMITUSJOHTAJA Koskiselta!Eli tämä on fakta tieto avauskisasta!Tätä mainostetaan teilläpäin jo täydellä!
   
 20. josu

  josu Gearhead

  Koskeeko tämä typerä to-la päätös vain avauskisaa vai kaikkia kisoja?
   

Kerro tästä muillekin!