Loppu Kauhavalla Nitrojen EM lyhyeen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Ugalabugala, 4.10.2019.

 1. 1951

  1951 1st gear

  Kyllä nyt Aulis taitaa olla asian ytimessä lupa asioissa/ählämi touhuissa.Kyllähän asia on niin 09:it (fhra:an porukka)on ihan ite
  hölmöilly nii Alastaron kun Kauhavankin kisa hommat omalla toiminnallaan.Jos asiat hoidetaan pitkäjänteisesti ja hoidetaan hommat niin kuin sovittu homma toimii varmasti puolin ja toisin.
   
 2. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Lainauksia tästä jutusta: https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008089840.html

  "
  THL:n Salminen: Jos kisaturistien tuomat tartunnat eivät rajoitu lähipiiriin, edessä on rajoitusten kiristäminen – ”Silloin eivät riitä mitkään muodon vuoksi tehdyt sulut”
  "

  "
  SALMINEN painottaa, että Suomeen palanneiden kisaturistien on nyt ehdottomasti noudatettava suosituksia ja määräyksiä karanteeneista. Vain siten rajoitusten kiristäminen on mahdollista estää.

  Salmisesta etenkin viranomaisten määräämien karanteenien uhmaaminen on ”hölmöä”.
  "

  "
  Salmisen mukaan Pietarin tartuntaryppäät ovat hyvä muistutus siitä, että vaikean tautitilanteen kanssa kamppailevaan maahan ei pidä ”ehdoin tahdoin lähteä”.
  "

  Että tämän mukaan mennään..

  - Vastuullisuus koskee siis kaikkia jokaisessa lajissa, myös dragracingin puolella.
   
  Muokattu: 29.6.2021
 3. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  09:tkö ne ählämitkin sinne roudas? Kerro kun tiedät, et mitä ne 09:t (fhra:n porukka) on siellä Kauhavalla sössineet? Tai mitä sen aikainen johto sössi Alastarolla kun kisat siellä loppui? Anna vaan palaa ihan kunnolla.
   
  fmila, Herje, pinola ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Sitä ku ite kyhätyl häkkyrällä vetää vajaa kolmeesataa etupyörät ilmassa maaliin, ni ehkei voi ihan muutenkaan kaikkein vastuullisimmaks ihmiseks itteään väittää. Joku vois jopa sanoa et se on hölmöä. Noist oikeista kilpureista puhumattakaan.
   
  Herje, Araldite73, Buick55 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 5. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  :poff:

  Se että itsensä vaarantaa on aivan eri juttu kun se, että vaarantaa muut...

  Vastuullisuus on yhteisöllistä!
   
  Pertura, Turbiini ja Araldite73 tykkäävät tästä.
 6. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Tarkoittaa myös sitä, että

  Huonolla säkällä (joka johtuu puhtaasti niistä s**tanan vastuuttomista jalkapalloidiooteista) viikonlopun Malmin kisat voidaan vielä joutua perumaan viime metreillä...

  Mietippä sitä...
   
 7. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Tää kuulostaa iha samalta ku yks tuttu on huolissaan et pääseekö hän nyt lomalle jos rajotukset kiristyy, " jalkapalloidioottien" takia. Kysyin siltä että etkös säki o menos ulkomaille? "Jos pääsen". No minkä takia ne ei sit ois saanu käyä ulkomail kattoo matsii?
  - Nönönnönnönnöö.. Oli vastaus

  Ne nyt vaan ehti ensin, jos laji ois ollu joku muu, niitte fanit ois tehny ihan samoin.

  Yleisen turvallisuuden puolesta lyököö vaikka vuodeks kaikki tapahtumat säppii minun puolesta ni o tasapuolisen paskaa kaikille, ei tarvi kenenkää kiukutella.
   
 8. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Ei kai ne pelaajat siellä koronoissaan säädä. Eli toivottavasti sinne ei tu niit idioottei katsojia, Malmille? Fiksut präjää aina, kuten kansanedustajat ja HUSin ylilääkärit. Jeesustelut ja "syyllisten" hakeminen ei auta tässäkään asiassa. Korona on täällä ja sen asian kanssa vaan pitää alkaa elää, tai sit voi lopettaa ihan kaiken ikuisesti.
   
  faffeli ja Inlinee tykkäävät tästä.
 9. johntravolta

  johntravolta Gearhead

  Nähdä Napoli ja kuolla. Näin olisin minäkin ajatellut jos vuosikymmenien odottelun jälkeen Suomi kerrankin johonkin futiksen arvokilpailuun pääsee ja olisin faninalippuni hankkinut. Mut se jälkihoito meni sitten perseelleen ja eikä vähiten viranomaisten toimesta.

  Tätä viranomaisten törttöilyä on saatu seurata jo 1,5 vuotta ja aina on joku munapää inisemässä ihmisoikeuksista ja ties mistä oikeudesta liikkua vapaasti. Ihmetellä täytyy miksei näitä maahan saapuneita ole viety sinne pakkokaranteeniin heti viruksen esiintymisen alkupäivistä lähtien.

  Täytyy myös muistaa että tätä kiihdytyshommaa on ryssitty jo totaalisesti viimeiset 10 vuotta eikä silloin alkuunsa ollut mitään koronaa joten on aivan turha vinkua jostain futisidiooteista. Ei varsinkaan silloin jos maailmankartta on sillä tasolla että reittiä Motoparkkiin täytyy suunnitella kolme keskustelupalstanmittaa.

  Se tässä tietysti hieman harmittaa että Motoparkissa oli jo havaittavissa pientä valon kajastusta tunnelin päässä ja nyt Kauhavalla ei ajeta. Mut se EI ole ”futisidioottien” ansiota se. Ja kun itse asetun ”futisidiootin” asemaan, niin alan myös olemaan yhtä epätoivoinen kunnon vanhan ajan kisojen suhteen että istuisin katsomossa koronatyyppien, spitaalisten ja kuppatautisten yms ympäröimänä. Jos vain näkisin kunnon kisat promodeineen kaikkineen.

  Futiskansa odotti kuitenkin 114 vuotta. Olympialaisissa on Suomi pelannut, mut sitä ei lasketa arvoturnaukseksi.
   
  three hundred, Lowry ja Inlinee tykkäävät tästä.
 10. lauri.v

  lauri.v 3rd gear

  Ja eihän tässä varsinaisesti se Pietarissa käynti ole se ongelma. Vaan se että ei suostuta noudattamaan ohjeita testeistä ja karantteenista. Vaan: "on pakko päästä juhannus festareille kun en mä kestä olla eristyksissä vaan mun pitää saada elää"
   
  Rami_Vaan, three hundred ja Inlinee tykkäävät tästä.
 11. Tossa aiemmin laitoin sitaatin, mikä oli hyvin kuvaava. Iltalehden kaivama "Peter" ei edusta kaikkia futisfaneja, vaan sitä pientä edesvastuutonta joukkoa. Ei varmasti ainoa laatuaan, mutta tuhansiin ihmisiin mahtuu kaikenlaista hiihtäjää lajista riippumatta.

  Tämän päivän Hesarissa on varmaan enemmän sitä, mitä se suuri joukko on:

  https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008089345.html
   
 12. pile

  pile Gearhead

  1951 sanoi:
  Kyllä nyt Aulis taitaa olla asian ytimessä lupa asioissa/ählämi touhuissa.Kyllähän asia on niin 09:it (fhra:an porukka)on ihan ite
  hölmöilly nii Alastaron kun Kauhavankin kisa hommat omalla toiminnallaan.Jos asiat hoidetaan pitkäjänteisesti ja hoidetaan hommat niin kuin sovittu homma toimii varmasti puolin ja toisin.

  Tää oliski ihan kiva kuulla.
   
  Araldite73 tykkää tästä.
 13. Araldite73

  Araldite73 2nd gear


  Joo kortit pöytään tai vihjailut pois.
  Takavasemmalta on aina helppo huudella mikä meni vituiksi.

  Faktaa tiskiin tai pää kiinni.
   
  MadMike ja three hundred tykkäävät tästä.
 14. MadMike

  MadMike Gearhead

  Veikkaan että niitä "faktoja" on yhtä monta kuin kysyjiäkin...
   
 15. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Kohta loppuu kaikki kisat ja tapahtuma taas.

  https://yle.fi/uutiset/3-11999788

  Korona rajoitukset yleisö tapahtumissa kohta takaisin, varsinkin kun tänään yli 300 tartuntaa. Eiköhän ne kohta kiellä motoparkin ja kadunmiehen ja swap&meetti tapahtumatkin... ehtihän niitä olla, kiitos jalkapalloturistit ja välinpitämättömyys.

  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008089614.html

  • Ma 28.6. ilmoitettiin 84 tapausta.
  • Ti 29.6. ilmoitettiin 219 tapausta.
  • Ke 30.6. ilmoitettiin 355 tapausta.
   
  Rami_Vaan tykkää tästä.
 16. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Ei pidä valittaa, vapaan liikkuvuuden alttarille uhrataan näinä aikoina kaikki.
   
 17. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Juuri tämä on se syy miksi asia ketuttaa... (jotakuta tais ketuttaa lisäksi se, että halusin tietää tarkemmin tien 4591 kunnon... Olen pari kertaa joutunut käyttämään autoa korjaamolla kun olen vahingossa ajanut päällystevauriokuoppaan... ja ihan vain normi nopeudella...

  Lisäys: Ja lopuksi jaoin todelliset kunto-, ja reittitiedot muillekin, että muiden ei tarvi tehdä samaa tiedon etsintää uudelleen. )
   
  Muokattu: 1.7.2021
 18. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Kovasti aihe jälleen kerran poukkoillut vähän ojan puolellekkin mutta Aulis minusta aika hyvin vainunnut mistä tuulee ja Kauhavalla tosiaan hamekangas olisi pitänyt pitää ihan itsellä eikä lähettää tälle svedu puolustusministerille joka ajoi perinteisen ja ikiaikaisen Kauhavan ylpeyden,ilmasotakoulun,alas lopulta päätyen irvokkaasti vastaanottokeskukseksi.
  Kauhavalle käyneet nähneet entisen vireän pikkutaajaman rapistuneen takapajulaksi keskuskatuaan myöten joka odottelee varmaan soratieksi muuttoa ellei ehdi omin avuin itse ilmaiseksi.
  Lukuisat muistanee varusmiesaikojaan siellä kantahenkilökunnasta puhumattakaan ja silloin paikkakunta kukoisti,valtiokin muisti lähettää rahaa sinne jota siellä toki varuskunnan myötä kulutettiinkin pitäen kylää vireänä asemaa ja katukuvaa myöden.
  Varuskunta-alueella ainakin hotelli nykyään ja mitä lie muutakin mutta mistäs tyhjään nyhjäisee elämää,ne "ulkomaalaiset turvapaikanhakijat"rahahanoineen valtiolta on kadonneet ties minne...varmaan Helsinkiin ja vastaanottokeskus lopetettu eli sekin arpa osoittautui tyhjäksi rahantekomielessä kaupungille mutta imagolle teki mitä teki ja aiheutti paljon ongelmia+kitkaa kantaväestönkin keskuudessa enkä kyllä ihmettele yhtään.
  Kauhava ympäristöineen ei taatusti aluetta mihin turvapaikanhakijoita sijoittaisin ensituumimalla kuten ei mikään muukaan käpykylä isompien kaupunkien ulkopuolella,miettikääs itse mitä annettavaa niillä on kummankaan puolen toisilleen ja mitä kulunkeja+murheita moiset aiheuttaa täysin suomenkielisille paikkakunnalle jossa ei taatusti esim arabiaa osata eikä häävisti edes englantia kylällä noin kärjistäen,kansainvälisyydestä kukaan kuullutkaan tai halusta vaan eletään suomenkielistä tuttua ja turvallista erittäin hiljaista maaseutuelämää.
  Sinne ei kuulu kiihdytysautoilu eikä moinen tottamar tuo rahaa kylälle kuten Aulis kommentoikin,melua,roskia ja kaaosta paremminkin.
  Lentosotakoulu oli eri juttu,se oli ylpeys kansallisellakin tasolla melustaan huolimatta mutta se menettiin kuin Karjala aikoinaan...
   
 19. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  "svedu puolustusministerille joka ajoi perinteisen ja ikiaikaisen Kauhavan ylpeyden,"

  Miten se svedu puolustusministeri tähän liittyy? Tiedätkö miten toteutettiin ilmavoimien osuus tuossa 2015 puolustusvoimauudistuksessa?
   
 20. peto

  peto Gearhead

  RKP:n Carl Haglund 2012-2015
   

Kerro tästä muillekin!