Loppu Kauhavalla Nitrojen EM lyhyeen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Ugalabugala, 4.10.2019.

  1. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Uskon et mikäli jollain on, ja on aikaa ja rahaa pystyttää FIA:n vaatimat kaiteet, ni kisa voitais järjestää. Jos ei tänä, niin ensi vuonna. Tos on FHRA:n puhelinnumero mihin voi heittää tarjouksii. 0207 430 750
     
  2. kaiteita on paljon tiedossa nopealla toim.ajalla.
    Kannattaako heittää tarjousta FHRA:lle jos on 5% mahdollisuus että saa rahat kaiteista?

    hahaaa!

    Ja yrityselämässä on nykyään aika vähän niitä sinisilmäisiä jotka uskoo "kyllä me maksetaan" puheisiin.

    Aulis

    Oisko kuitenkin niinkin että FIA puolelta ajateltuna hakeneet "uutta linjausta". Näin pääsivät "erämaakentistä eroon" ja voivat keskittyä Tierp, Santapod ja Hockenheim.
    Toisaalta niin ne EM kisat pitäs järjestääkin. että kalustoa ei tarvi kuljetella niin paljon.
     
  3. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    No FHRA:han on ilmoittanut ettei ole sen enempää rahaa kuin aikaakaan saada sinne kaiteita tälle vuodelle, ei ne kaiketi lupaa kenellekään mitään. Mut jos säännöt täyttävät kaiteet löytyy takataskusta, ne paikalle tuo ja asentaa, niin varmaan saa radanvarsimainoksen. Luulisin.

    Noi kriteerit FIA-areenoille on ollut olemassa jo pitkään. Siin oli eka siirtymäaikaa ja 2019 Kauhavalla mentiin poikkeusluvalla. Sellaista ei ilmeisesti enää myönnetä. Kyl mun mielestä jso EM arvosta ajetaan, kisat pitää käydä eri puolilla Eurooppaa. Muutenhan sitä vois vaikka Kempeleellä alkaa järjestää MM-kisoja ja paikallinen menestyksen olis aika hurjaa.
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Ei yhtään euroa paikkaan ennen kun on viralliset luvat kunnossa jolloin pystyy pitkän ajan suunnitelmia tekemään!
     
    pinola, TimeMachine69, valtope ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Hattu käteen ja Alastaroon neuvottelemaan.
     
  6. Kempele kuulostaa hyvältä. Siellä sentään firmoja ja muuta elämää. Virtsasalmelle kun menee niin onhan se aikamoinen "aikamatka" kekkoslandia ajoille. Ruotsissa on ajettu iät ja ajat Ruotsin mestaruus (SM) kerrasta poikki kisana ja yleensä Piteåssa. Arvaten saattaa onko 1500km etelämmästä olevat kaikki tiimit pihalla.

    Summa summarum: kaikenmaailman höpösarjat on höpösarjoja. Kisa kisana, avoimena kisana ja sinne tulee ne jotka haluaa ajaa. Niin se tämänkin pienenevä laji tulee olemaan tulevaisuudessa. Kaikki SM tai EDRS jutut on ihan höpöjuttuja. Ei niillä ole enää mitään arvoa sitä peltiämpäriä enempää edes yhteistyökuvioita haettaessa, tai sitten toinen osapuoli on aika pihalla koko hommasta.

    Kohtahan Kurikkalaiset ja Vaasalaiset sekä varmaan DRF yhteistyössä järjestää uusia kovia kisoja Jurvassa, joten kauhava saa keskittyä suviseuroihin ja seuraavien karvakäsiryhmien majoittamiseen, koska niitähän tänne tulee enemmän ja enemmän. ÄhlämPark.

    Mutta, jos nyt jollakin pakottaa lompakko diakonaalipuvun povarissa, ei muuta kuin ostaa betonielementtejä ja voin luvata että kyllä ne rahat tulee takaisin...



     
  7. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Kaiken piti olla kunnossa ja Kauhavan seuraava mekka. Vituiks män ja turha syyttää koronaa.
     
    Blower Camino tykkää tästä.
  8. nixxon

    nixxon 3rd gear

    Olisko nyt aika kerätä hiukan laajempi poppoo kilpailioita
    Miettiä mitä "legoja'on olemassa ja mihin päin kannataisi
    Suunata? Nyt tuntuu että tahtoja on mutta homma näyttää kun
    Polkisi keskellä savipeltoa .Kohta ei kannata edes miettiä EM-KISA koska mistä meille tulee edustajia Em kilpailuihin??
    Nixxon
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    Pakko hehkuttaa Motoparkin tilanteesta eli Omistajalla valmius uudistuksiin esim.jarrualueen pitennykseen sekä varikon kunnostukseen tämän päivän kaluston mukaa jne.Mikä parasta että Etelästä päässee melekein koko matkan 2 kaistaista baanaan pitkin pelipaikalle!Tuo EM-kisa on vain tavan kisaajalle kustannuksia nostava tapahtuma Suomessa!Toivotaan että päättävät edustajat ovat ajantasalla ja panostavat niihin paikkoihin missä luvat kunnossa!Ps.Motoparkissa ajettu enemmän arvokisoja mitä Kauhavalla ajetaan ikinä!Ei kai me lentokentillä arvokisoja ajeta!
     
    TimeMachine69, 462857 ja Catiska tykkäävät tästä.
  10. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Ojan kaivamisestakin on helppo antaa neuvoja kaivannon reunalta, sekä tyylistä että tahdista. Mut siel kaivannon pohjalla on tilaa, et eiku sinne vaan ja lapio kouraan. Se homma voi osottautua erilaiseks ku miltä kaivannon reunalta näytti. Jälkiviisaus ei näytä olevan katoavaa kansanperinnettä.

    Motopark on piristynyt selvästi, ja on paikkana sportsmaneille tosi jees. Viime kesänä katsojatkin löysivät suht mukavasti paikalle. Niinku Nixxon tos ehdotti, niin mikäli resursseja vaan on pitäis nyt keskittyä rakentamaan eikä rikkomaan.
     
    JYR tykkää tästä.
  11. supo

    supo Double Gearhead

    Joo,ei Motoparkkiin mitään EM-kisaa vaan harrastajille kisaa kaikissa muodoissa!Nyt eletään sellaista aikaa että suattaa lentokentille olla muuta käyttöä!Ps.1600m kaidetta on sellainen investointi ettei sitä kannata tehdä paikkaan missä ei varmuutta saadaanko siellä ajaa ...
     
  12. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ei tarvii kovin kummasti tilanteen muuttua, kun Puolustusvoimat ilmoittaa, että kentät on muussa käytössä.
     
  13. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Mielummin mä motoparkkiin ajelen kisoja kattoo kuin kauhavalle. Toki kauhavallekkin voi mennä jos on hyvät kisat tulossa mutta fiilikseltään mopark hakkaa kauhavan 6-0 jokatapauksessa.
     
    artsiracing, Fuselage, kuula ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  14. TimeMachine69

    TimeMachine69 2nd gear

    Ääni Motoparkille. Valitettavasti Kauhava on liian kaukana pohjoisessa, ei sinne saada katsojia, ehkei edes kilpailijoita. Näin se vain on.
     
  15. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Minäkin pidän Motoparkista (ollut aina miellyttävä kokemus käydä siellä, vaikka monina vuosina yleisöä ei olekaa ollut siellä 90 alun malliin).

    Pidän myös Kauhavan radasta ja niistä lähellä olevista palveluista...

    Alastarosta en ole koskaan syttynyt, vaikka olikin "lähin" rata. Tietysti kävin siellä kun oli EM:n kisat ja aika usein myös finaaleissa.
     
  16. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Oli rata missä vaan niin kylläpä sinne samat tiimit aina saapuu mulle ainakin ihan sama onko matka 15 vai 300km. Katsojia tietenkin jo rajaa pois jos pitää 200-300km ajaa

    Hienoa että motoparkkiin saatiin uus pinta viime kesänä katsojiakin oli ihan mukavasti ainakin yhtenä päivänä
     
    Herje tykkää tästä.
  17. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Motopark:D!
     
    TimeMachine69 tykkää tästä.
  18. Voi vittu. 350km Helsingistä on pohjoisessa.

    Missä vitun kuplassa sää oot eläny. Vanha ukko ja höpötät tuommosta.

    Taidat olla Tiätsämiehiä joille kaikki klaukkalan ulkopuolella on vitun kaukana.
    Mee sutimaan sinne malmille ettet joudu hukkaan matkalla.

    Ja soita mulle jos on asiaa niin keskustellaan oikein puhelimessa ja kerron kuin vitun kaukana on 350km helsingistä 210-220km Tampereelta, Saman verran alas Oulusta.
    Vittu näitä nykykuskeja, narisee matkoista. Se hyvä on pohjoisen ja Itä-Suomen, Länsi-Suomen kuskeissa, ne ei narise kuin nämä jotkut munattomat etelän vetelät.
    Toki sielläkin onneksi enemmistö ymmärtää että täällä ei mikään rata ole kaukana, mutta näitä neitejä löytyy....harmi

    a

     
    Araldite73 tykkää tästä.
  19. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Jos kilpailija pitää 350 km liian pitkänä niin silloin koko hommassa on parannettavaa ja PALJON.
    Rallicross ja pulling kisat ovat levällään ympäri Suomea.
    Silti niissä on kilpailijoita ja katsojia vaikka kuinka paljon enkä ole kuullut et kilpailija olisi siellä sanonut että on liian pitkä matka.
    Kaikki mikä tapahtuu Helsingin ja Rovaniemen välissä on lähellä.
     
    chevy 2, supo, Araldite73 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  20. rude1

    rude1 Gearhead

    Kyllä näin katsojalle Alastaro oli hyvä, mutta Kauhava vetoaa henkilökohtaisesti vanhana ilmavoimien miehenä toisella tapaa. Motopark on lähellä mutta sama vika kuin Alastarossa että palvelut kaukana.
     

Kerro tästä muillekin!