Losin alueen purkaamot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja betterday, 21.1.2020.

  1. betterday

    betterday 1st gear

    Hops,

    onko porukalla kokemuksia Los Angelesin alueen purkaamoista, lähialueetkin toki kiinnostaa. Hakusessa 70 luvun alun mopar C-bodyn osia. Netti on pullollaan demolition ja salvation yardeja mutta näyttää olevan pääasiassa tuotetta kalustoa tarjolla.

    Vinkit ois kivoja
     
  2. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Vanhaa kalustoa tarjoavia purkaamoita on enää käsitykseni mukaan todella vähän - jos ollenkaan LA:n ympäristössä.

    2008 tuli Losissa käytyä Memory Lane -nimisellä purkamolla, ja tarha oli pullollaan 50-70 -luvun kalustoa. Firma oli harvinainen laatuaan jo silloin ja hinnatkin sen mukaiset.
    Sittemmin lienee lopettanut/muuttanut, koska en hätäisellä googlaamisella löytänyt siitä järkeviä viitteitä.

    Uustuotanto-osien hyvä saatavuus ja netin myyntipalstat lienevät syynä, ettei vanhan kaluston purkaamotoiminta kannata yritystoimintana.

    Mutta Ruotsissahan toimii kai useampikin alan toimija...?
     
    betterday tykkää tästä.
  3. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Olikos Swemppapurkaamoihin nimiä
     
  4. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  5. tero79

    tero79 3rd gear

    Losin päässä miltei kaikki purkaamot on koluttu täysin läpi.. Kun toi ameriikan Joe kerää kans kaikkee "bisnes ni mind".. Perus purkaamoja kyllä löytyy.. Niissä jossa jotain on ollut ni tyhjää on tänä päivänä.. Arizonan puolelle joutuu jo menemään josko jotain toivoo löytävänsä.. Ja tosiaan noi ruottin pojat on jo sieltä tuonu tavaraa 40+ vuotta.. Pitää oikeesti tietää mihin mennä jos jotain halajaa.. Taikka sit eBay..
     
    litres tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!